Ο Παράδεισος των κυριών (2/6): «Είσαι εγωιστής» - Άσχημος τσακωμός για Μιράντα και Ντίνο μετά το χωρισμό τους

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών (2/6): «Είσαι εγωιστής» - Άσχημος τσακωμός για Μιράντα και Ντίνο μετά το χωρισμό τους

Στον Παράδεισο των κυριών. ο Πασχάλης δέχεται μια περίεργη πρόταση από τη Δάφνη, η Αμαλία μαθαίνει για τον χωρισμό του Ντίνου, ενώ πλησιάζει η ώρα που η Βικτώρια θα πληρώσει για όλα...

Οι σημερινές 2/6 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 150

Ο Πασχάλης δέχεται μια περίεργη πρόταση από τη Δάφνη: «Θέλω να με συνοδεύσεις σε μια δεξίωση», του προτείνει, στην οποία θα βρίσκεται και ο Αγης με τον Τόλη. Την ίδια ώρα η Αμαλία μαθαίνει για τον χωρισμό του Ντίνου και πάει στη Μιράντα, όπου της αποκαλύπτει τις προθέσεις της: «Ξέρω ότι έχετε χωρίσει με τον Ντίνο και θέλω να γνωρίζεις ότι θα τον διεκδικήσω. Θέλω να είμαι εντάξει απέναντί σου, γιατί τον τελευταίο καιρό είχαμε έρθει κοντά», της λέει και την αιφνιδιάζει.

Λίγο αργότερα ο Ντίνος κάνει μια επαγγελματική πρόταση στην Αμαλία: «Θέλω να με βοηθήσεις. Να έρθεις και να φωτογραφήσεις τα μαγιό και την καλοκαιρινή κολεξιόν και να στείλεις τις φωτογραφίες στα περιοδικά μόδας και στον Τύπο, παντού!», της ζητάει κι εκείνη δέχεται και παράλληλα αρχίζει να τον διεκδικεί για ακόμα μια φορά: «Ντίνο, ας κάνουμε μια νέα αρχή», του ικετεύει.

Δείτε επίσης τις 5 πιο συγκλονιστικές σκηνές μέχρι το μεγάλο φινάλε στις 16 του Ιουνίου!

Η ώρα που θα συλληφθεί η Βικτώρια για τα εγκλήματά της φαίνεται ότι πλησιάζει επικίνδυνα, καθώς η Λιζέτα τηρεί την υπόσχεσή της και επιστρέφει από την Αμερική με σκοπό να καταθέσει κατά της Καρτεζίνη τα πάντα για το εμπόριο βρεφών. Μάλιστα, τόσο ο Ντίνος όσο και ο Γιαμαλής της υπόσχονται ότι δεν πρόκειται να την μπλέξουν. Την ίδια ώρα ο Αγης κάνει πρόταση γάμου στην Πολυξένη μπροστά σε όλη την οικογένεια κι ενώ όλοι χαίρονται, η Βικτώρια παθαίνει υστερία.

Δείτε επίσης: Έτσι η Αμαλία μαθαίνει πως η Μιράντα είναι μάνα της!

Νέα δολοφονία - Τον πνίγει σφίγγοντας μια ζώνη στο λαιμό του

Ο πατέρας της Μιράντας φτάνει στην Αθήνα και ζητάει από τον Γιαμαλή να τον αφήσει για λίγο μόνο με τον Χρηστίδη. Ο Δονάτος μπαίνει στο δωμάτιο, τον κοιτάζει με μίσος και του λέει: «Σου το είχα τάξει ότι θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια». Με γρήγορες κινήσεις βγάζει τη ζώνη του και τον πνίγει. Οι αστυνομικοί μπαίνουν, βλέπουν τον Χρηστίδη νεκρό και συλλαμβάνουν τον Δονάτο.