Γλυκάνισος (3/6): «Δεν πάει άλλο» - Τον χωρίζει και βυθίζεται στο θρήνο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γλυκάνισος (3/6): «Δεν πάει άλλο» - Τον χωρίζει και βυθίζεται στο θρήνο

Απόψε στον Γλυκάνισο, ο Στρατής μαθαίνει σοκαρισμένος πως η Ελεάνα δεν ήταν ποτέ έγκυος και η οικογένεια Δεμίρη πέφτει από τα σύννεφα. Παράλληλα εκείνος κατηγορεί την πρώην γυναίκα του για τον φόνο του Αντρέα.

Οι σημερινές 3/6 εξελίξεις στην σειρά, Γλυκάνισος

Ο Στρατής ρωτάει την Ελεάνα για τον γυναικολόγο, για τον οποίο είχε πει ψέματα ότι επισκέφθηκε. Εκείνη θα προσπαθήσει να καλυφθεί με άλλο ένα ψέμα: «Με όσα έγιναν δεν είχα μυαλό να πάω, θα το κανονίσω άμεσα όμως», δικαιολογείται. Στο μεταξύ, κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Φίλιππος πηγαίνει στην ταβέρνα της Χρυσάνθης, προσφέροντας ένα δείγμα ευγνωμοσύνης για ό,τι έχει κάνει ο Χάρης για την οικογένεια Δεμίρη.

Η Αλίκη, μη βλέποντας τη σχέση της με τον Ραφαήλ να προχωράει, του λέει ότι χωρίζουν: «Δεν πάει άλλο, καλύτερα να χωρίσουμε». Από την άλλη, ο Νικήτας λέει στη Σταθούλα ότι θα μείνει για λίγο στο σπίτι της Ανθής. Ο Εκτορας μιλάει με τον Φίλιππο για τον έρωτά του με τη Μαριλένα και μαζί αποφασίζουν να το φέρουν στην Ερμιόνη σιγά-σιγά. Η συμβίωση Ραφαήλ και Αλίκης στην εταιρεία, φαίνεται εκρηκτική.

Η Ερμιόνη σε σοκ

Ο Στρατής μόλις έχει μάθει ότι η Ελεάνα δεν ήταν ποτέ έγκυος. «Τόσο χαμηλά έπεσες που παρίστανες την έγκυο για να κερδίσεις τι; Να πάρεις λεφτά ή να με χωρίσεις από τη Ραζάν; Δεν κατάφερες τίποτα από τα δύο, μάζεψέ τα και φύγε! Μη σε ξαναδώ μπροστά μου», της τονίζει. Η πρώτη που το μαθαίνει είναι η Ερμιόνη που πέφτει από τα σύννεφα: «Δεν το πιστεύω! Ψεύτικη εγκυμοσύνη; Ποια γυναίκα παίζει μ’ ένα τόσο σημαντικό θέμα;», αναρωτιέται σοκαρισμένη.

Παράλληλα, ο Εκτορας, προσπαθώντας να κρατήσει τη Μαριλένα στο νησί, της βρίσκει δουλειά στην εταιρεία, εκείνη όμως αντιδρά και αυτός το εκλαμβάνει ως «χυλόπιτα». Στο αστυνομικό τμήμα, ο Στρατής, μιλώντας με τον Θανάση, επιμένει ότι η Ελεάνα βρίσκεται πίσω από τον φόνο του Αντρέα: «Εχω βάσιμες υποψίες ότι το έκανε εκείνη». Κι ενώ ο τελευταίος καβγάς Ραφαήλ και Αλίκης φαίνεται να οδηγεί τη σχέση τους στο τέλος, όλοι οι φίλοι του τον συμβουλεύουν να προσπαθήσει και να το παλέψει. Πώς θα αντιδράσει η Ελεάνα όταν θα την κατηγορήσει ευθέως ο Στρατής για τον φόνο του Αντρέα;