Ο Παράδεισος των κύριων: «Έχω την υποψία ότι είμαι έγκυος» - Εγκυμοσύνη "βόμβα" για την...

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κύριων: «Έχω την υποψία ότι είμαι έγκυος» - Εγκυμοσύνη

Στα νέα επεισόδια της σειράς Παράδεισος των κυριών, η Βικτώρια προσπαθεί να κάνει τα πάντα από κελί της για να βγει από τη φυλακή, ενώ η Πολυξένη ζητάει από τον Αγη να παντρευτεί πρώτα τη Γεωργία για το παιδί και αφού χωρίσει να παντρευτούν μαζί. Τόσο ο Αγης όμως όσο και η Γεωργία έχουν διαφορετική άποψη. Στο μεταξύ ο Ντίνος ξεκαθαρίζει στην Αμαλία ότι δεν έχουν μέλλον και μαθαίνει ότι η Μιράντα είναι έγκυος, γεγονός που σκορπίζει χαρά σε όλους!

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών

Δευτέρα 5/6 - Επεισόδιο 151

Μια συνάντηση του Μεμά με έναν παλιό του συνάδελφο θα του δημιουργήσει μεγάλο προβληματισμό σε σχέση με την επένδυση που έκαναν με τον Πάρη, καθώς μαθαίνει ότι ο εργολάβος έχει πάρει όλα τα χρήματα των πελατών του και έχει εξαφανιστεί στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα να χαθούν όλα τα χρήματα του Πάρη…

Η Πολυξένη δεν δίνει την απάντηση που θα ήθελε ο Αγης στην ερώτησή του αν θέλει να τον παντρευτεί: «Αυτό που θέλω είναι να παντρευτείς τη Γεωργία, να γεννηθεί το παιδί σου μέσα από γάμο και μετά χωρίζεις και παντρευόμαστε. Αυτό είναι το σωστό», του λέει, δημιουργώντας του μεγάλη ταραχή…

Στο μεταξύ η Αμαλία στην προσπάθειά της να τον παρηγορήσει, τον οδηγεί να πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση που θα αλλάξει όλα τα δεδομένα, να πάει και να κάνει πρόταση στη Γεωργία… Την ίδια ώρα ο Πασχάλης βλέπει τυχαία τη Λιζέτα και σπεύδει να ενημερώσει τον Ντίνο: «Κύριε Παπακώστα, είδα τη Λιζέτα, είναι εδώ», τον πληροφορεί. Στο μεταξύ η Ολγα αδυνατώντας να βγάλει άκρη με τον Αποστόλη, παρακαλάει την αδελφή της να τη βοηθήσει, αλλά εκείνη της απαντάει: «Δεν έχω ιδέα, δεν μου έχει μεταφερθεί κανένα περιουσιακό σου στοιχείο και δεν ξέρω κάτι γι’ αυτό»…

Ο Μάρκος μοιράζεται με τη Μιράντα μια πολύ όμορφη βόλτα, επιστρέφοντας όμως στον «Παράδεισο» δέχεται μια επίσκεψη από την Πιπίτσα που θα τον ταράξει, καθώς για άλλη μια φορά του κάνει επίθεση για τη Μιράντα.

Δείτε επίσης: Μια αποβολή και μια δολοφονία - Τον πνίγει σφίγγοντας μια ζώνη στο λαιμό του

Τρίτη 6/6 - Επεισόδιο 152

H Βικτώρια βρίσκεται για πρώτη φορά πολύ σοβαρά μπλεγμένη και καταλήγει στο κρατητήριο, μετά τις καταγγελίες για το εμπόριο βρεφών. Την ίδια ώρα η Αμαλία συνειδητοποιεί ότι δεν έχει καμία ελπίδα πια με τον Ντίνο, καθώς όταν έρχονται κοντά και πάει να τον φιλήσει, εκείνος κάνει πίσω: «Αμαλία σε παρακαλώ, δεν μπορούμε να κάνουμε νέα αρχή γιατί αγαπάω μόνο τη Μιράντα και αυτό δεν αλλάζει», της ξεκαθαρίζει. Λίγο αργότερα ο Ντίνος φτάνει απελπισμένος έξω από το σπίτι της Μιράντας: «Αγάπη μου, σε παρακαλώ άνοιξέ μου», την εκλιπαρεί και η Μιράντα κάνει ένα βήμα πίσω. Ο Ντίνος της λέει ότι δεν μπορεί να ζήσει μακριά της και η Μιράντα λυγίζει και του αποκαλύπτει: «Ντίνο, έχω την υποψία ότι είμαι έγκυος. Είμαι σχεδόν σίγουρη», του λέει κι εκείνος τρελαίνεται από τη χαρά του.

Η Γεωργία σκέφτεσαι να δεχτεί την πρόταση του Αγη και εκείνος της βάζει έναν όρο: «Αυτό που θέλω από σένα είναι να μην ξαναδείς τον Πάρη», της ζητάει και η Γεωργία δείχνει αμέσως τον δισταγμό της: «Ασε με να το σκεφτώ», του απαντάει. Την ίδια ώρα η Ολγα ψάχνει να μάθει αν είναι μπλεγμένη η αδελφή της στην υπεξαίρεση των ακινήτων και κάποιος προσφέρεται να τη βοηθήσει, που δεν είναι άλλος από τον Χριστόφορο: «Θα κοιτάξω εγώ μέσα από τις διασυνδέσεις μου στην τράπεζα να βγάλω άκρη και θα σε ενημερώσω», της λέει. Στο μεταξύ ο Πάρης κινδυνεύει να χάσει τα πάντα λόγω της απάτης που έστησε ο εργολάβος και αυτό τον κάνει να καταρρεύσει.

Τετάρτη 7/6 - Επεισόδιο 153

Το καλό νέο του Ντίνου και της Μιράντας ότι περιμένουν παιδί, φέρνει χαρά σε όλους στο μαγαζί, εκτός φυσικά από την Αμαλία… Εν τω μεταξύ η Γεωργία μετά από μια συνάντησή της με τον Πάρη, αρχίζει να αμφισβητεί την απόφαση που πήρε σε σχέση με τον Αγη και αποφασίζει να μη δεχτεί την πρότασή του… Παράλληλα η Μιράντα μιλάει με Αμαλία: «Οπως ήσουν εσύ ειλικρινής, έτσι κι εγώ θέλω να σου πω ότι είμαστε και πάλι μαζί με τον Ντίνο», της τονίζει και η Αμαλία βρίσκεται σε δίλημμα σε σχέση με τη φωτογράφιση στον «Παράδεισο». Την ίδια ώρα η εξέλιξη με την υπόθεση της Λιζέτας φέρνει σε δυσμενή θέση τη Βικτώρια, η οποία κάνει ό,τι μπορεί για να γλιτώσει… Ετσι θα βρει τον σύμμαχο που χρειάζεται στο πρόσωπο του Δούβλη, στον οποίο αρχίζει να κάνει και τα γλυκά μάτια: «Θέλω να πας και να βρει αυτή τη Λιζέτα που πήγε και κατέθεσε αυτές τις βλακείες για μένα και να της πεις να τα πάρει όλα πίσω, αλλιώς θα συλληφθεί κι αυτή και ξέρει γιατί», του λέει.

Δείτε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Η Αμαλία μαθαίνει πως η Μιράντα είναι μάνα της!

Ο Παράδεισος των κύριων εξελίξεις εβδομάδας

Πέμπτη 8/6 - Επεισόδιο 154

Το καλό νέο για την εγκυμοσύνη της Μιράντας πλημμυρίζει με χαρά τους υπαλλήλους του «Παραδείσου», την ίδια ώρα που η Αμαλία προσπαθεί να συνέλθει από τη συντριβή της. Παράλληλα ο Χριστόφορος δίνει μια σημαντική πληροφορία στην Ολγα: «Ολγα, πήρα τις πληροφορίες μου, όντως η αδελφή σου βρίσκεται πίσω από τη συγκεκριμένη εταιρεία όπου έχουν μεταφερθεί τα περιουσιακά σου στοιχεία», την ενημερώνει. Την ίδια στιγμή ο Αποστόλης απαιτεί από τον δικηγόρο του: «Θέλω να μάθεις αν η Ολγα έχει όντως χωρίσει όπως μου είπε με εκείνον τον μπάτσο. Αν είναι αλήθεια, θέλω να κανονίσεις να πάρει πίσω την περιουσία της», του λέει.

Η Λιζέτα δέχεται την επίσκεψη του Δούβρη που της μεταφέρει όσα του είπε η Βικτώρια και αναστατώνεται, φοβάται ότι θα μπλεχτεί και θα καταλήξει στη φυλακή. Η συμπεριφορά του Αγη απογοητεύει την Πολυξένη, ενώ η Ολγα αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από την αδελφή της, η οποία για μια ακόμα φορά της λέει ότι δεν ξέρει και δεν έχει δει τίποτα από όσα της λέει, φέρνοντάς τη σε αδιέξοδο, ειδικά τώρα που και Πάρης έχει μείνει χωρίς χρήματα.
Την ίδια στιγμή ο Χρηστίδης απειλεί ξανά ότι θα καταδώσει τη Βικτώρια και ο Πασχάλης νιώθει παγιδευμένος σε μια κατάσταση από την ποια δεν μπορεί εύκολα να ξεφύγει, καθώς η Δάφνη τον πιέζει να παίξει το παιχνίδι της.

Παρασκευή 9/6 - Επεισόδιο 155

Ο Ντίνος πετάει στα σύννεφα από τη χαρά του, μετά το ευχάριστο νέο που του είπε η Μιράντα και μοιάζει σαν τίποτα να μην μπορεί να του χαλάσει τη διάθεση… Ομως η εξαφάνιση της Λιζέτας θα τον προβληματίσει αρκετά… Την ίδια ώρα η Δάφνη δεν δέχεται την άρνηση του Πασχάλη να τη συνοδεύσει στη δεξίωση: «Το σκέφτηκα, δεν μπορώ να έρθω, να σου δώσω πίσω και το δώρο που μου έκανες», υποστηρίζει κι αυτή τον πιέζει να αλλάξει γνώμη φέρνοντάς τον σε πολύ δύσκολη θέση…

Στο σπίτι των Μπουραντάδων γιορτάζουν τους αρραβώνες του Αγη με την Πολυξένη, ένα τηλεφώνημα όμως θα τους χαλάσει λίγο τη διάθεση. Η Βικτώρια τηλεφωνεί μέσα από τη φυλακή και αρχίζει να τους κάνει παράπονα: «Ακούω χαρές και πανηγύρια. Τι έγινε, γιορτάζετε την απουσία μου; Κανείς δεν έχει έρθει να με δει. Με ξεχάσατε, χρειάζομαι κάποια πράγματα να μου φέρετε», τους λέει.

Στο μεταξύ η Πιπίτσα μαθαίνει ότι η Γεωργία αρνήθηκε την πρόταση γάμου που της έκανε ο Αγης και απελπίζεται: «Τι θέλεις πια; Δεν βλέπεις σε τι κατάσταση είσαι; Θέλεις να με τρελάνεις;», της φωνάζει… Την ίδια ώρα ο Στέφανος έρχεται πολύ κοντά με την Κούλα και αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία και να προσπαθήσει να τη δει ερωτικά, αλλά δεν θα τα καταφέρει ούτε αυτή τη φορά!