Παγιδευμένοι: «Το όπλο ήταν ανάμεσα μας! Εκπυρσοκρότησε» - Η Άννα βιώνει μπροστά στα μάτια της τη δολοφονία του

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: «Το όπλο ήταν ανάμεσα μας! Εκπυρσοκρότησε» - Η Άννα βιώνει μπροστά στα μάτια της τη δολοφονία του

Στα νέα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι, την ώρα που ο Σταύρος και ο Ανδρέας προσπαθούν με κάθε τρόπο να ανακαλύψουν αν εμπλέκεται τρίτο άτομο στη δολοφονία του Κοσμά, ο Δημήτρης μένει μακριά από την υπόθεση κρατώντας την υπόσχεση που έχει δώσει στην Αννα.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Δευτέρα 5/6 - Επεισόδιο 65

Ο Δημήτρης επιλέγει να σταθεί δίπλα στην Αννα. Η ένταση μεταξύ τους, όμως, δεν μπορεί να περάσει τόσο εύκολα. «Δεν μπορώ να σου εξηγήσω την απογοήτευση και τον πόνο που νιώθω. Νιώθω προδομένος, γεμάτος ντροπή. Θα κρατήσω την υπόσχεσή μου. Δεν θα μας εγκαταλείψω. Δεν θα αφήσω να χαθούμε εξαιτίας των οικογενειών μας», της υπόσχεται.

Στο μεταξύ ο Μάρκος, με εντολή του Αλέκου, κρύβει τον Ακη σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο και του δίνει ψεύτικη ταυτότητα, ενώ ο Θοδωρής θα δεχτεί μια αναπάντεχη επίσκεψη στη φυλακή, τον Αλέκο. «Σε διάλεξαν να είσαι το θύμα της οικογένειας. Από τη μια ο αδελφός σου και από την άλλη εσύ. Τι κρίμα. Πολύ σκληρό κι άδικο ενώ ήσουν σε αυτοάμυνα», του λέει. Ο νεαρός τον ρωτάει πώς το ξέρει αυτό και ο δικηγόρος του απαντάει: «Ξέρω τα πάντα. Μην το ξεχνάς. Είσαι με μεγάλο μπελά. Ας πούμε γι’ αυτό. Η Αννα θα κάνει τα πάντα για να λάβεις τη χειρότερη τιμωρία και το ξέρεις καλά. Σου προτείνω να γίνω δικηγόρος σου και να σε βγάλω από εδώ». Ο Θοδωρής του ψιθυρίζει κάτι στο αυτί κι αυτός φεύγει.

Ο Νίκος αποφασίζει να διεκδικήσει την επιμέλεια της Λίνας. Η Χρύσα ταράζεται όταν μαθαίνει ότι ο Νίκος προσέλαβε για δικηγόρο τον Χατζή και ζητά τη βοήθεια της Αννας. Στο μεταξύ ο Ανδρέας με τον Σταύρο καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι υπήρχε και τρίτο άτομο στο σκηνικό του φόνου του Κοσμά και αναρωτιούνται αν αυτός μπορεί να είναι και ο δολοφόνος. Κι ενώ ο Δημήτρης και η Αγγελική προσπαθούν να βρουν τον ένοχο για τη δολοφονία του δικαστή Γεωργίου, γίνονται άλλοι δύο φόνοι.

Ταυτόχρονα μια κοπέλα, η Μυρτώ, επισκέπτεται την Αννα στο γραφείο της που έχει να κάνει με την παλαιότερη υπόθεση του Θάνου Σταθάκη.

Ο Δημήτρης αρνείται να μάθει οτιδήποτε για την υπόθεση του Θοδωρή, καθώς προσπαθεί να τηρήσει την υπόσχεση που έχει δώσει στην Αννα.

Δείτε επίσης: Πρωταγωνιστής της σειράς Παγιδευμένοι χώρισε μετά από 20 χρόνια και είναι ξανά ερωτευμένος: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz

Τρίτη 6/6 - Επεισόδιο 66

Ο Σταύρος, προσπαθώντας να βρει αποδείξεις για την παρουσία τρίτου προσώπου στο σημείο του φόνου του Κοσμά, πιέζει την Αννα να του αποκαλύψει ποιος την οδήγησε εκεί που δολοφονήθηκε ο πατέρας της. «Ο Χατζής», τελικά του απαντάει. Οι δυο τους αποφασίζουν να μην πουν τίποτα ακόμα για να πιάσουν τον Αλέκο απροετοίμαστο. Η Αννα, όμως, εξακολουθεί να είναι σίγουρη ότι ο Θοδωρής σκότωσε τον πατέρα της.

Η Ειρήνη, αφού έχει μάθει ότι ο Θοδωρής σκότωσε τον άντρα της και ο πατέρας του συγκάλυψε το έγκλημα, έξαλλη, πάει στο σπίτι του Σπύρου να ζητήσει εξηγήσεις. «Δεν το χωράει το μυαλό μου. Πότε έγινες τόσο κακός άνθρωπος; Πώς μπορείς και είσαι τόσο σκληρός; Σκότωσες τον άντρα μου. Κατέστρεψες την οικογένειά μου. Αφησες τα παιδιά μου ορφανά», του φωνάζει. Ο Γεράσιμος της λέει να σταματήσει γιατί είναι μέσα η μικρή. «Αλήθεια; Και ο άντρας μου είναι στον τάφο. Θα καταστρέψω τον γιο σου. Θα μου το πληρώσετε ακριβά», του απαντάει.

Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης, αποφασισμένος να σώσει τη σχέση του με την Αννα, αποκόπτεται τελείως από την υπόθεση, ενώ ο Σταύρος κι ο Ανδρέας βρίσκουν τον τρίτο κάλυκα στον τόπο του εγκλήματος.

Πεπεισμένοι πλέον για την ύπαρξη τρίτου προσώπου, ο Σταύρος και ο Ανδρέας θα καλέσουν τον Θοδωρή για αναπαράσταση. Η Αννα είναι παρούσα. «Τι κάνετε;», τους ρωτάει έξαλλη. «Τη δουλειά μας», της απαντάει ο Σταύρος και την απομακρύνει. Ο Θοδωρής εξηγεί πώς έγινε η συμπλοκή ανάμεσα σε εκείνον και τον Κοσμά. «Το όπλο ήταν ανάμεσά μας. Εκπυρσοκρότησε. Μετά λιποθύμησα», τους λέει. «Αν έχασες τις αισθήσεις σου, τότε ποιος έριξε τις άλλες δύο σφαίρες;», τον ρωτάνε. «Δεν ξέρω αλλά δεν το έκανα εγώ», είναι η απάντηση. Ο Αλέκος, με το που το μαθαίνει, θα κάνει μια επίσκεψη στον Ακη για να μάθει αν του κρύβει κάτι.

Ο Αλέκος δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τον Ακη αν δεν μάθει αυτό που θέλει. «Υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτά που ήδη γνωρίζουμε; Τελικά, ποιος είναι ο δολοφόνος του Κοσμά;», τον ρωτάει. Ο Ακης επιμένει στην αρχική του εκδοχή. «Δεν έκανα τίποτα. Ολα είναι όπως σου τα είπα», είναι τα λόγια του. Ο Αλέκος όμως δεν τον πιστεύει και λέει του Μάρκου πως τον περιμένει να κάνει το λάθος που θα τον οδηγήσει στην αλήθεια. Στο μεταξύ η Αννα καταλαβαίνει ότι ο Σταύρος και ο Ανδρέας προσπαθούν να αποδείξουν ότι κάποιος άλλος είναι ο δολοφόνος του πατέρα της και γίνεται έξαλλη.