Παγιδευμένοι (6/6): «Σκότωσες τον άντρα μου. Άφησες τα παιδιά μου ορφανά» - Η ανατριχιαστική σκηνή της Ειρήνης με τον Σπύρο

Πριν προβληθεί στην τηλεόραση!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι (6/6): «Σκότωσες τον άντρα μου. Άφησες τα παιδιά μου ορφανά» - Η ανατριχιαστική σκηνή της Ειρήνης με τον Σπύρο

Νέο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, έρχεται αργά το βράδυ της Τρίτης 6/6, και θα είναι "δυνατό". Ο Δημήτρης, ο Σταύρος και ο Ανδρέας προσπαθούν να αποδείξουν ότι τελικά ο Θοδωρής δεν είναι ένας δολοφόνος και πως άλλος σκότωσε τελικά τον πατέρα της Άννας, όμως εκείνη γίνεται έξαλλη μαζί τους.

Τι θα δούμε απόψε (6/6) στους Παγιδευμένους

Επεισόδιο 66

Ο Σταύρος, προσπαθώντας να βρει αποδείξεις για την παρουσία τρίτου προσώπου στο σημείο του φόνου του Κοσμά, πιέζει την Αννα να του αποκαλύψει ποιος την οδήγησε εκεί που δολοφονήθηκε ο πατέρας της. «Ο Χατζής», τελικά του απαντάει. Οι δυο τους αποφασίζουν να μην πουν τίποτα ακόμα για να πιάσουν τον Αλέκο απροετοίμαστο. Η Αννα, όμως, εξακολουθεί να είναι σίγουρη ότι ο Θοδωρής σκότωσε τον πατέρα της.

Η Ειρήνη, αφού έχει μάθει ότι ο Θοδωρής σκότωσε τον άντρα της και ο πατέρας του συγκάλυψε το έγκλημα, έξαλλη, πάει στο σπίτι του Σπύρου να ζητήσει εξηγήσεις. «Δεν το χωράει το μυαλό μου. Πότε έγινες τόσο κακός άνθρωπος; Πώς μπορείς και είσαι τόσο σκληρός; Σκότωσες τον άντρα μου. Κατέστρεψες την οικογένειά μου. Αφησες τα παιδιά μου ορφανά», του φωνάζει. Ο Γεράσιμος της λέει να σταματήσει γιατί είναι μέσα η μικρή. «Αλήθεια; Και ο άντρας μου είναι στον τάφο. Θα καταστρέψω τον γιο σου. Θα μου το πληρώσετε ακριβά», του απαντάει.

Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης, αποφασισμένος να σώσει τη σχέση του με την Αννα, αποκόπτεται τελείως από την υπόθεση, ενώ ο Σταύρος κι ο Ανδρέας βρίσκουν τον τρίτο κάλυκα στον τόπο του εγκλήματος.

Διαβάστε επίσης: «Αν σε αφήσω ποτέ ξανά είναι γιατί δεν θα αναπνέω πια» - Το τραγικό τέλος της σειράς!

Πεπεισμένοι πλέον για την ύπαρξη τρίτου προσώπου, ο Σταύρος και ο Ανδρέας θα καλέσουν τον Θοδωρή για αναπαράσταση. Η Αννα είναι παρούσα. «Τι κάνετε;», τους ρωτάει έξαλλη. «Τη δουλειά μας», της απαντάει ο Σταύρος και την απομακρύνει. Ο Θοδωρής εξηγεί πώς έγινε η συμπλοκή ανάμεσα σε εκείνον και τον Κοσμά. «Το όπλο ήταν ανάμεσά μας. Εκπυρσοκρότησε. Μετά λιποθύμησα», τους λέει. «Αν έχασες τις αισθήσεις σου, τότε ποιος έριξε τις άλλες δύο σφαίρες;», τον ρωτάνε. «Δεν ξέρω αλλά δεν το έκανα εγώ», είναι η απάντηση. Ο Αλέκος, με το που το μαθαίνει, θα κάνει μια επίσκεψη στον Ακη για να μάθει αν του κρύβει κάτι.

Ο Αλέκος δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τον Ακη αν δεν μάθει αυτό που θέλει. «Υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτά που ήδη γνωρίζουμε; Τελικά, ποιος είναι ο δολοφόνος του Κοσμά;», τον ρωτάει. Ο Ακης επιμένει στην αρχική του εκδοχή. «Δεν έκανα τίποτα. Ολα είναι όπως σου τα είπα», είναι τα λόγια του. Ο Αλέκος όμως δεν τον πιστεύει και λέει του Μάρκου πως τον περιμένει να κάνει το λάθος που θα τον οδηγήσει στην αλήθεια. Στο μεταξύ η Αννα καταλαβαίνει ότι ο Σταύρος και ο Ανδρέας προσπαθούν να αποδείξουν ότι κάποιος άλλος είναι ο δολοφόνος του πατέρα της και γίνεται έξαλλη.