Έρωτας Φυγάς (6/6): «Αν δεν θέλει να γυαλίζει τα κέρατά του...» - Η Αλεξάνδρα ορθώνει το ανάστημα της απέναντι στον Ιάσονα & την Μαργέτα

Τι θα δούμε σήμερα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (6/6): «Αν δεν θέλει να γυαλίζει τα κέρατά του...» - Η Αλεξάνδρα ορθώνει το ανάστημα της απέναντι στον Ιάσονα & την Μαργέτα

Στο νέο επεισόδιο της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς, το οποίο θα προβληθεί σήμερα, Τρίτη 6/6, θα δούμε την Αλεξάνδρα σε έξαλλη κατάσταση μετά την συνάντηση της Ευγενίας με τον Ιάσονα και γι' αυτό θα τα βάλει με τον άντρα της και την μητέρα του, Μαργέτα.

Τι θα δούμε σήμερα (6/6) στον Έρωτα Φυγά

Επεισόδιο 167

Η Ευγενία επισκέπτεται τον Ιάσονα στην εταιρεία. «Ήρθα γιατί οι δυο μας έχουμε ένα κοινό συμφέρον. Κι εσύ θέλεις να κρατήσεις ενωμένη την οικογένειά σου κι εγώ. Γι’ αυτό καλό είναι να φροντίσουμε εμείς γι’ αυτό», του λέει. Μετά από την επίσκεψη αυτή, η Αλεξάνδρα έχει βγει εκτός εαυτού. Παρακαλεί τη Νότα να συνετίσει την ανιψιά της πριν γίνει κανένα μεγάλο κακό. Η Ευγενία ανένδοτη, δεν μπορεί να διαχειριστεί τη ζήλια της. Η Νότα της κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. «Ο Ιάσoνας έχει αποδείξει πολλάκις ότι μπορεί να φτάσει στα άκρα, ακόμη και στο έγκλημα. Πώς μπορείς να συνασπιστείς με έναν τέτοιο άνθρωπο;», της τονίζει. Αυτό ταρακουνά την Ευγενία, η οποία αρχίζει να αλλάζει στάση απέναντι στον Μάρκο.

Από την άλλη, η Αλεξάνδρα δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της και ορθώνει ανάστημα απέναντι στον Ιάσoνα και τη Μαργέτα. Στο μεταξύ η Ελπίδα βρίσκει τον τρόπο να σαμποτάρει τον αρραβώνα του Μιχάλη και της Νάντιας και να τα καταστρέψει όλα. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, οι εκλογές για την ανάδειξη της προέδρου του Συλλόγου Κυριών διεξάγονται και το αποτέλεσμα δυσαρεστεί τη Νότα, η οποία στρέφει τα βέλη της προς το πρόσωπο που της έβαλε τρικλοποδιά: Τη Μαργέτα.

Διαβάστε επίσης: Το μεγάλο φινάλε - Τέλος με διπλή αυτοκτονία και φυλακή!