Ο Παράδεισος των κυριών (7/6): «Θέλω να κάνω πρόταση γάμου στη Γεωργία» - Ο Πάρης κάνει τα πάντα για να μην την χάσει

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών (7/6): «Θέλω να κάνω πρόταση γάμου στη Γεωργία» - Ο Πάρης κάνει τα πάντα για να μην την χάσει

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις απόψε 7/6 στο επεισόδιο της σειράς Παράδεισος των κυριών. Η ζωή της Μιράντας και του Ντίνου φαίνεται πως πλέον πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο... σε λίγο όμως θα τους βρει μια μεγάλη τραγωδία.

Οι σημερινές 7/6 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 153

Το καλό νέο του Ντίνου και της Μιράντας ότι περιμένουν παιδί, φέρνει χαρά σε όλους στο μαγαζί, εκτός φυσικά από την Αμαλία… Εν τω μεταξύ η Γεωργία μετά από μια συνάντησή της με τον Πάρη, αρχίζει να αμφισβητεί την απόφαση που πήρε σε σχέση με τον Αγη και αποφασίζει να μη δεχτεί την πρότασή του… Παράλληλα η Μιράντα μιλάει με Αμαλία: «Οπως ήσουν εσύ ειλικρινής, έτσι κι εγώ θέλω να σου πω ότι είμαστε και πάλι μαζί με τον Ντίνο», της τονίζει και η Αμαλία βρίσκεται σε δίλημμα σε σχέση με τη φωτογράφιση στον «Παράδεισο».

Την ίδια ώρα η εξέλιξη με την υπόθεση της Λιζέτας φέρνει σε δυσμενή θέση τη Βικτώρια, η οποία κάνει ό,τι μπορεί για να γλιτώσει… Ετσι θα βρει τον σύμμαχο που χρειάζεται στο πρόσωπο του Δούβλη, στον οποίο αρχίζει να κάνει και τα γλυκά μάτια: «Θέλω να πας και να βρει αυτή τη Λιζέτα που πήγε και κατέθεσε αυτές τις βλακείες για μένα και να της πεις να τα πάρει όλα πίσω, αλλιώς θα συλληφθεί κι αυτή και ξέρει γιατί», του λέει.

Δείτε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Η Αμαλία μαθαίνει πως η Μιράντα είναι μάνα της!

Ο Δονάτος σκοτώνει τον Χρηστίδη

Ο πατέρας της Μιράντας φτάνει στην Αθήνα και ζητάει από τον Γιαμαλή να τον αφήσει για λίγο μόνο με τον Χρηστίδη. Ο Δονάτος μπαίνει στο δωμάτιο, τον κοιτάζει με μίσος και του λέει: «Σου το είχα τάξει ότι θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια». Με γρήγορες κινήσεις βγάζει τη ζώνη του και τον πνίγει. Οι αστυνομικοί μπαίνουν, βλέπουν τον Χρηστίδη νεκρό και συλλαμβάνουν τον Δονάτο.