Παράδεισος των κυριών (8/6): H Αμαλία βυθισμένη στην δυστυχία της - Θρηνεί...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παράδεισος των κυριών (8/6): H Αμαλία βυθισμένη στην δυστυχία της - Θρηνεί...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην σειρά Παράδεισος των κυριών, μετά την ανακοίνωση του Ντίνου και της Μιράντας, πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Λίγο πριν τους βρει η απόλυτη τραγωδία, ζουν τον απόλυτο έρωτα και ευτυχία.

Οι σημερινές 8/6 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 154

Το καλό νέο για την εγκυμοσύνη της Μιράντας πλημμυρίζει με χαρά τους υπαλλήλους του «Παραδείσου», την ίδια ώρα που η Αμαλία προσπαθεί να συνέλθει από τη συντριβή της. Παράλληλα ο Χριστόφορος δίνει μια σημαντική πληροφορία στην Ολγα: «Ολγα, πήρα τις πληροφορίες μου, όντως η αδελφή σου βρίσκεται πίσω από τη συγκεκριμένη εταιρεία όπου έχουν μεταφερθεί τα περιουσιακά σου στοιχεία», την ενημερώνει. Την ίδια στιγμή ο Αποστόλης απαιτεί από τον δικηγόρο του: «Θέλω να μάθεις αν η Ολγα έχει όντως χωρίσει όπως μου είπε με εκείνον τον μπάτσο. Αν είναι αλήθεια, θέλω να κανονίσεις να πάρει πίσω την περιουσία της», του λέει.

Η Λιζέτα δέχεται την επίσκεψη του Δούβρη που της μεταφέρει όσα του είπε η Βικτώρια και αναστατώνεται, φοβάται ότι θα μπλεχτεί και θα καταλήξει στη φυλακή. Η συμπεριφορά του Αγη απογοητεύει την Πολυξένη, ενώ η Ολγα αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από την αδελφή της, η οποία για μια ακόμα φορά της λέει ότι δεν ξέρει και δεν έχει δει τίποτα από όσα της λέει, φέρνοντάς τη σε αδιέξοδο, ειδικά τώρα που και Πάρης έχει μείνει χωρίς χρήματα.
Την ίδια στιγμή ο Χρηστίδης απειλεί ξανά ότι θα καταδώσει τη Βικτώρια και ο Πασχάλης νιώθει παγιδευμένος σε μια κατάσταση από την ποια δεν μπορεί εύκολα να ξεφύγει, καθώς η Δάφνη τον πιέζει να παίξει το παιχνίδι της.

Τραγωδία στο τελευταίο επεισόδιο του Παράδεισου των κυριών

Μέχρι την τελευταία στιγμή η σειρά Παράδεισος των κυριών, μάς κρατά με κομμένη την ανάσα. Ο γάμος του Ντίνου και της Μιράντας καταστρέφεται και η χαρά μετατρέπεται σε απέραντη θλίψη, όχι μόνο γι’ αυτούς αλλά και για όλους τους εργαζόμενους στον «Παράδεισο», εξαιτίας του μίσους και της εκδικητικότητας της Βικτώριας!

Από την Μαρία Μεταξητινού/TiVi Σήριαλ

Ο γάμος της Μιράντας και του Ντίνου είναι γεγονός. Παρότι θα συμβούν διάφορα λίγο πριν, όπως η αποβολή της (δείτε το αποκλειστικό), η αποκάλυψη στον πατέρα του Ντίνου ότι η μητέρα του είχε ένα παιδί με τον Βασιλείου, αλλά και η φυλάκιση του Δονάτου, του πατέρα της Μιράντας, το ζευγάρι θα αποφασίσει να μην κάνει πίσω.

Ολοι είναι λοιπόν μαζεμένοι στον γάμο και αμέσως μετά πηγαίνουν για το γαμήλιο γλέντι. Εκεί όμως η χαρά, το γέλιο και η ευτυχία θα σβηστεί από τα χείλη όλων καθώς φτάνουν τα πιο άσχημα νέα που θα μπορούσαν να μάθουν!

Ο «Παράδεισος» έπιασε φωτιά! Ο κόπος του Ντίνου και της Μιράντας καίγεται. Η δουλειά όλων γίνεται στάχτη. Τι έχει συμβεί όμως; Και πάλι πίσω από αυτή την ενέργεια κρύβεται η σατανική Βικτώρια. Ενώ όλοι με κάποιο τρόπο έχουν δικαιωθεί, εκείνη βρίσκεται σε ένα κελί και θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν να βρίσκεται καθώς τη βαραίνουν ένα σωρό κακουργήματα. Αυτό η Βικτώρια δεν το αντέχει και το μόνο που θέλει είναι εκδίκηση. Ετσι μέσα από τη φυλακή δίνει εντολή να βάλουν φωτιά και να καταστρέψουν ολοσχερώς τον «Παράδεισο».

Ο Παράδεισος των κύριων εξελίξεις εβδομάδας

Οι δικοί της πηγαίνουν στον κατάστημα την ώρα που ξέρουν ότι θα είναι κλειστό και δεν υπάρχει κανείς να τους δει. Και η πιο κατάλληλη στιγμή είναι η μέρα του γάμου. Το κατάστημα καίγεται, αλλά δεν είναι άδειο... Μέσα σ’ αυτό βρίσκεται ο Αποστόλης Βασιλείου με τον Δούβλη και κινδυνεύουν να καούν ζωντανοί. Το γλέντι διαλύεται και όλοι τρέχουν με δάκρυα στα μάτια να δουν τι συμβαίνει. Το θέαμα που αντικρίζουν είναι η απόλυτη καταστροφή. Ο Ντίνος λυγίζει και η Μιράντα καταρρέει!