Μαύρο Ρόδο (8/6): Με αιμορραγία στο γυναικολόγο η Ελισάβετ - «Θέλω να πείτε σε όλους ότι...»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαύρο Ρόδο (8/6): Με αιμορραγία στο γυναικολόγο η Ελισάβετ - «Θέλω να πείτε σε όλους ότι...»

Απόψε 8/6 ακόμη ένα επεισόδιο της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο, θα βγει στον αέρα με νέες εξελίξεις οι οποίες είναι καταιγιστικές, αφού βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από το μεγάλο φινάλε.

Οι σημερινές 8/6 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο

Επεισόδιο 121

Ο Βίκος εξομολογείται στον Παράσχο ότι θέλει να αφήσει τη νύχτα, ζητώντας για τελευταία φορά τη βοήθειά του προκειμένου να καταφέρει να το σκάσει με την Αλεξία: «Τελείωσα με όλα αυτά! Κουράστηκα να με κυνηγάνε, να τους κυνηγάω, θέλω να ηρεμήσω επιτέλους και να ζήσω μια κανονική ζωή», του εμπιστεύεται. Ο Καστρινός μαζί με τον Λουκά στήνουν ενέδρα στον Βίκο.

Ο Παναγιώτης καταφέρνει να χακάρει το κινητό του Στεργιόπουλου και ο Σταυρίνος βρίσκει στοιχεία που συνδέουν τον αδελφό του με την επίθεση στη μάντρα και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. «Ο ίδιος μου ο αδελφός προσπάθησε να με σκοτώσει; Δεν το πιστεύω», μονολογεί και φεύγει θυμωμένος. Ο Θέμης πηγαίνει στη Γερακιανή για να ανακοινώσει στη Φιλαρέτη τα αποτελέσματα από το τεστ DNA για τον γιο της, την ίδια ώρα που η Κασσιανή σκαρφίζεται ύπουλους τρόπους για να διώξει την Ελισάβετ από το μοναστήρι. Στο μεταξύ, το σχέδιο του Καστρινού μπαίνει σε λειτουργία καθώς το αυτοκίνητό του Βίκου έχει ζωστεί με εκρηκτικά και ο Λουκάς έχει ενεργοποιήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Δείτε επίσης: Το μοναστήρι, τα σκοτάδια και ο νέος έρωτας στη ζωή της - Η Κατερίνα Διδασκάλου άνοιξε την καρδιά της στο YOU

Η Αλεξία καταφέρνει με τη βοήθεια του Παράσχου και εν τη απουσία του πατέρα της, να το σκάσει από το σπίτι για να φύγει με τον Βίκο. Μαζί με τον αγαπημένο της μπαίνουν στο αμάξι! Η παρουσία της Αλεξίας είναι μια λεπτομέρεια που κανείς δεν είχε προβλέψει! Η Φιλαρέτη κρατάει στα χέρια της την απάντηση των εξετάσεων του DNA και τρέμει να ανοίξει τον φάκελο. Στο μεταξύ, ο Σταυρίνος έχει στα χέρια του το γράμμα που άφησε ο μοναδικός μάρτυρας του ατυχήματός του με τη μηχανή και η ενοχή του Μπόγρη για όσα του συνέβησαν δεν μπορεί πια να αμφισβητηθεί! Η αντίστροφη μέτρηση μόλις έχει αρχίσει.