Μαίρη Μαίρη Μαίρη (9/6): Τα φτιάχνει με πολύ μικρότερό της; Σούσουρο στο MEGA

Τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαίρη Μαίρη Μαίρη (9/6): Τα φτιάχνει με πολύ μικρότερό της; Σούσουρο στο MEGA

Το βράδυ της Παρασκευής 9/6 έρχεται νέο επεισόδιο για την σειρά του MEGA (δείτε εδώ τα νούμερα που σημειώνει το κανάλι), Μαίρη Μαίρη Μαίρη και θα είναι ξεκαρδιστικό. Μη το χάσετε!

Τι θα δούμε απόψε (9/6) στη σειρά "Μαίρη Μαίρη Μαίρη"

Επεισόδιο 39

Μαίρη (Νίκη Λάμη): μένει έγκυος από τον Σάκη τον φαναρτζή και ταυτόχρονα η μητέρα της πιστεύει ότι είναι gay. Αυτή η παρεξήγηση έχει πάει πολύ μακριά. Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): αποφασίζει να φλερτάρει λίγο για να ξεσκάσει. Αλλά πέφτει πάνω σε έναν πολύ νεότερο της άντρα. Πώς θα αντιμετωπίσει τη διαφορά ηλικίας; Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): είναι σε έξαλλη κατάσταση. Πιστεύει ότι ο γιος της έχει αφήσει έγκυο τη φίλη του και ότι αυτός είναι ο λόγος που θέλει να την παντρευτεί.

Ερωτική μετανάστρια στα Γιάννενα η πρωταγωνίστρια, Κατερίνα Ζαρίφη;

Το πρωί της Παρασκευής (7/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανς η Κατερίνα Ζαρίφη. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Ζαρίφη, που πρόσφατα αναφέρθηκε με χιούμορ στο ενδεχόμενο γάμου (δείτε εδώ τα λόγια της) μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 για τον σύντροφο της, Πάνο χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες, αλλά έκανε λόγο και για τις σκέψεις της να μετακομίσει στην πόλη του αγαπημένου της.

«Ο Λιάγκας είναι love to hate. Είναι καλός παρουσιαστής. Την αγαπούμε την Ήπειρο, τα μαγευτικά Ιωάννινα. Ο καλός μου είναι από τα Γιάννενα, είναι σεφ, είναι καλός στη δουλειά του, είναι από τους που πρώτα θαύμασα και μετά ερωτεύτηκα. Ο Πάνος έχει αντέξει ένα χρόνο, του σκαλίζουμε μάρμαρο στο Σύνταγμα.

Ανεβοκατεβαίνουμε κι αυτός και εγώ – Παγκράτι – Κολιάτσου το έχουμε κάνει- μέχρι να δούμε αν θα έρθει προς τα κάτω. Θα πήγαινα άνετα στα Γιάννενα αλλά να μου βρεις να κάνω κάτι, όχι απαραίτητα την παρουσιάστρια, και σε τσιπουράδικο. Δεν το σκέφτομαι, δεν το είχα ποτέ ανάγκη» είπε για τον γάμο. «Αν θες να κάνουμε ένα γλεντοκόπι σε Ικαρία σε κανά μπαράκι με τρέλα. Είναι καλός, κανονικός σε ύψος, πολύ για σπίτι, συνεσταλμένος, ευπροσήγορος με χριστιανικό φλερτ. Τους γονείς του ακόμα δεν τους έχω γνωρίσει, αλλά κοντοζυγώνει», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.