Παγιδευμένοι: «Εσύ με έφερες σε αυτή τη θέση. Ας χωρίσουμε» - Της δίνει τα κλειδιά στο χέρι και την παρατάει κλαίγοντας

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις (12/6 - 13/6) της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: «Εσύ με έφερες σε αυτή τη θέση. Ας χωρίσουμε» - Της δίνει τα κλειδιά στο χέρι και την παρατάει κλαίγοντας

Όπως έχουν εξελιχθεί οι καταστάσεις, το ζευγάρι δεν μπορεί να διαχειριστεί τη νέα πραγματικότητα, ειδικά η Άννα. Γι’ αυτό και στα νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, ο Δημήτρης παίρνει εκείνος τη μεγάλη απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, όσο κι αν αυτό τους πονάει.

Οι εβδομαδιαίες (12/6 - 13/6) εξελίξεις της σειράς "Παγιδευμένοι"

Δευτέρα 12/6 Επεισόδιο 67

Ο Δημήτρης έχει ορκιστεί να μην ανακατευτεί στην έρευνα και κρατάει τον λόγο του. Ομως ό,τι κι αν κάνει, βλέπει στα μάτια της Άννας το μίσος. «Είμαι κατεστραμμένος πια. Δεν πιστεύεις αυτά που λέω λες και είναι δικό μου λάθος ό,τι έγινε και μέσα σου με κατηγορείς», της λέει. Σε μια έκρηξή της τότε εκείνη του φωνάζει: «Κι εσύ είσαι ένοχος, και ο πατέρας σου και ο αδελφός σου. Είστε όλοι ένοχοι». Ο Δημήτρης τότε φεύγει και της αφήνει τα κλειδιά του σπιτιού. Το ζευγάρι χωρίζει και αυτή η απόφαση συντρίβει την Αννα.

Ο Ανδρέας και ο Σταύρος είναι πεπεισμένοι ότι υπήρχαν τρεις πυροβολισμοί, ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να μάθει την αλήθεια από τον Θοδωρή. «Θα σε ρωτήσω και θέλω να μου πεις μόνο την αλήθεια. Πόσες φορές πυροβόλησες με το όπλο;». «Μία», του απαντάει ο αδελφός του. «Με ποιον έκανες παρέα τότε;», τον ξαναρωτάει ο Δημήτρης. «Με την Ακη. Γιατί;», είναι τα λόγια του Θοδωρή και ο Δημήτρης του εξηγεί ότι εκείνος τον είχε ακολουθήσει εκείνη την ημέρα που τον είχε βρει ο Κοσμάς. Παράλληλα έρχεται η βαλλιστική που επιβεβαιώνει ότι και οι τρεις σφαίρες προήλθαν από το ίδιο όπλο.

Από την άλλη, την Αννα προσεγγίζει μια άγνωστη κοπέλα κι επιμένει να τη δει. Το όνομά της Μυρτώ… Η συνάντησή τους θα βγάλει στην επιφάνεια την ιστορία του Θάνου Σταθάκη και θα ωθήσει τη νεαρή δικηγόρο να ψάξει να τον βρει, ενώ ταυτόχρονα κι ο Δημήτρης τον ψάχνει για τη δολοφονία του δικαστή Γεωργίου. Τι σχέση μπορεί να έχουν αυτές οι δύο υποθέσεις;

Τρίτη 13/6 Επεισόδιο 68

Ο Δημήτρης πάει στο καινούριο τους σπίτι για να μαζέψει τα πράγματά του, δίνοντας έτσι οριστικό τέλος στη σχέση τους. «Με αφήνεις μόνη», του λέει η Αννα κλαίγοντας. «Εσύ με έφερες σε αυτή τη θέση. Δεν μπορείς να είσαι με κάποιον που του έχεις θυμώσει. Μαλώνουμε όλη την ώρα. Δεν μπορείς να με δεις ξεχωριστά από την οικογένειά μου. Δεν μπορώ να μείνω. Σε αγαπάω σαν τρελός αλλά δεν μπορώ. Ο θυμός στα μάτια σου μου ραγίζει την καρδιά», της απαντάει. «Σε αγαπάω πολύ. Τι θα κάνουμε;», τον ρωτάει με τη σειρά της. «Δεν λειτουργεί. Οταν με βλέπεις τα ξαναθυμάσαι όλα», της θυμίζει. «Σου ορκίζομαι, δεν το κάνω σκόπιμα. Ολα έρχονται μπροστά μου», απολογείται η Αννα. «Ξέρω ότι με αγαπάς. Δεν αμφιβάλλω γι’ αυτό», την καθησυχάζει ο Δημήτρης. «Ομως αποφάσισες. Ας χωρίσουμε», του απαντάει με τη σειρά της. Η Αννα φεύγει κλαίγοντας.

Ολα μοιάζουν να έχουν τελειώσει ανάμεσα στην Αννα και τον Δημήτρη. Ο Σταύρος και ο Ανδρέας, όμως, έχουν διαφορετική άποψη. Στο μεταξύ οι δυο τους, που δεν έχουν παρατήσει την έρευνα, ψάχνουν τον Ακη. Είναι σίγουροι ότι αυτός είναι το κλειδί προκειμένου να λυθεί η υπόθεση. Ομως και ο Αλέκος δεν είναι διατεθειμένος να τα παρατήσει τόσο εύκολα και γι’ αυτό κάνει τα αδύνατα δυνατά να είναι ένα βήμα μπροστά τους. Ο Μάρκος δείχνει να μη συμφωνεί με τις κινήσεις του. «Η Αννα και ο Δημήτρης δεν είναι τόσο χαζοί. Αργά ή γρήγορα θα μάθουν τι έγινε. Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε με αυτόν», λέει του αφεντικού του.

Η Αννα στόχος δολοφονίας

Ενώ οι έρευνες για τη δολοφονία του δικαστή Γεωργίου συνεχίζονται, άλλος ένας φόνος θα τους συγκλονίσει όλους. Ποιος είναι ο δολοφόνος; Ο Δημήτρης είναι πλέον σίγουρος ότι ο επόμενος στόχος του δολοφόνου είναι η Αννα.

Οι έρευνες του Δημήτρη και της Αγγελικής για τον φόνο του δικαστή Γεωργίου, τους οδηγούν στο σπίτι του Αλέξανδρου Χουρδάκη. Εκεί, όμως, τους περιμένει μια έκπληξη. Η Αννα ανυποψίαστη βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον δολοφόνο και ο Δημήτρης θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να προλάβει να τη σώσει για μια ακόμη φορά.