Έρωτας Φυγάς (14/6): «Αν με πιέσουν κι άλλο θα πω την αλήθεια! Τον Κωστάκη τον σκότωσε ο...»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (14/6): «Αν με πιέσουν κι άλλο θα πω την αλήθεια! Τον Κωστάκη τον σκότωσε ο...»

Ανατρεπτικό αναμένεται το σημερινό 14/6 επεισόδιο της σειράς Έρωτας Φυγάς που σε λίγο φτάνει στο τέλος της με το φινάλε να είναι τραγικό, καθώς θα παρακολουθήσουμε μια διπλή αυτοκτονία.

Οι σημερινές 14/6 εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 173

Τη στιγμή που ο Στρατής λογοδίνει την αδελφή του, Ρηνιώ, στον Νικόλα, η εισαγγελέας Νάντια δέχεται μια ανώνυμη καταγγελία που ενοχοποιεί τον Ιάσονα για τον φόνο του ξαδέλφου του, του Κωστάκη. Ο Ιάσονας έχει αποφασίσει πως, αν τον στριμώξουν, θα καταδώσει τον Μάρκο για τον φόνο. «Δεν θα το πάρω πάνω μου. Θα πληρώσει γι’ αυτό που έκανε», λέει στη Μαργέτα. Η Αλεξάνδρα τον ακούει και τρέχει να προειδοποιήσει τον Μάρκο. Εκείνος όμως τη σοκάρει με αυτά που της λέει: «Λέει αλήθεια.

Εγώ το έκανα. Εγώ τον σκότωσα γιατί ήταν ένα κάθαρμα», της ομολογεί και παραδέχεται την ενοχή του. Την ίδια ώρα η Ευγενία τους παρακολουθεί και τους φωτογραφίζει μαζί, ενώ ο Λαυρέντης απειλεί τον Κοντογιάννη για τα λεφτά που του χρωστάει. Λίγο μετά βρίσκεται μαχαιρωμένος. Ο Μάρκος πηγαίνει να τον επισκεφθεί στη φυλακή, αλλά δεν προλαβαίνει να μάθει τον ηθικό αυτουργό. Ο Λαυρέντης ξεψυχά λίγο αργότερα παίρνοντας μαζί του το όνομα του πραγματικού ενόχου.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 174

Στην εισαγγελέα, για τον φόνο του Κωστάκη Αμπατζή, οδηγείται σύσσωμη η οικογένεια Δεμερτζή και Οικονόμου, ενώ Στέφανος και Μαργέτα προτείνουν μια πρόσκαιρη ανακωχή για να επιλύσουν μαζί το ζήτημα που σχολιάζει όλο το Κιάρι. «Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή δεν χωρούν εδώ αντιπαλότητες. Πρέπει σύσσωμοι να βρούμε μια λύση», τονίζει και η Μαργέτα συμφωνεί. Από την άλλη πλευρά, Ελπίδα και Νότα ενώνουν τις δυνάμεις τους θέλοντας το κακό των Δεμερτζή.