Σασμός: Εκτάκτως εκτός ALPHA η σειρά στις 15/6, 16/6 και 19/6 - Τι συμβαίνει

Αλλαγές στο κανάλι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός: Εκτάκτως εκτός ALPHA η σειρά στις 15/6, 16/6 και 19/6 - Τι συμβαίνει

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στον ALPHA, με την σειρά Σασμός να μένει εκτός. Τα νέα επεισόδια που ήταν προγραμματισμένα να προβληθούν αύριο, μεθαύριο και την Δευτέρα 19/6, δεν θα βγουν στον αέρα του σταθμού.

Οι τηλεθεατές τις τρεις αυτές ημέρες θα παρακολουθήσουν διαφορετικά προγράμματα, με το νέο επεισόδιο να επιστρέφει από την Τρίτη 20/6.

Τι θα παίξει την ώρα του Σασμού στον ALPHA

  • Αύριο Πέμπτη 15/6: Στις 21:00 το Debate Πολιτικών Αρχηγών για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου
  • Την Παρασκευή 16/6: Στις 21:10 η εκπομπή Pre Game και στις 21:45 η αγώνας Ελλάδα - Ιρλανδία για τον προκριματικό του Euro 2024
  • Την Δευτέρα 19/6: Στις 21:00 η εκπομπή Pre Game και στις 21:45 o αγώνας Γαλλία - Ελλάδα για τους προκριματικούς του Euro

Δείτε επίσης: Το παιδί της Αργυρώς είναι κούκλα - Τα λάθη του Σασμού που βγάζουν μάτι

Tι θα δούμε στο σημερινό 14/6 επεισόδιο

Επεισόδιο 154

Ο Αστέρης καταφέρνει να εντοπίσει τη Βασιλική. Θα προσπαθήσει να της εκμαιεύσει τι συμβαίνει, η αντίδρασή της, ωστόσο, θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Η Στέλλα ανακαλύπτει ένα στοιχείο κρίσιμης σημασίας, που θέτει το άλλοθι του Φαρμάκη για την επίθεση στον Αντώνη εν αμφιβόλω. Την ίδια στιγμή, ο Φραγκιαδάκης, φτάνει όλο και πιο κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Στεφανή.

Η Αργυρώ προβληματίζεται όλο και περισσότερο για τις επαφές του Πετράκη με τον Σταύρο. Παράλληλα, ο κλοιός σφίγγει ολοένα και περισσότερο τόσο γύρω από τον Ευθύμη όσο και τον Μαθιό. Η επιστροφή της Βασιλικής στην Άνω Ποριά θα πυροδοτήσει εξελίξεις και αυτό που θα ζητήσει από τον Μαθιό, θα αλλάξει τα πάντα.

Δείτε επίσης: Το τέλος των 10 ζευγαριών - Δυο γάμοι, μια εγκυμοσύνη κι ένας χωρισμός