Γλυκάνισος (17/6): «Εμείς οι δυο δεν μπορούμε να είμαστε μαζί» - Τον χωρίζει και βυθίζεται στο σκοτάδι

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γλυκάνισος (17/6): «Εμείς οι δυο δεν μπορούμε να είμαστε μαζί» - Τον χωρίζει και βυθίζεται στο σκοτάδι

Απόψε 17/6 στον Γλυκάνισο (δείτε πως τα πάει σε τηλεθέαση), Στρατής αποτρέπει την Ελεάνα από το να βάλει τέλος στη ζωή της και την οδηγεί στο τμήμα για να τιμωρηθεί όπως της αξίζει. Την ίδια ώρα ο Εκτορας ζητά σε γάμο τη Μαριλένα, αλλά εκείνη του λέει για τις απειλές που δέχεται.

Οι σημερινές 17/6 Εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, Γλυκάνισος

Η Ελεάνα δεν αντέχει το βάρος των τύψεών της και αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της. Ετσι αρπάζει το όπλο και το βάζει στον κρόταφό της, όταν την προλαβαίνει ο Στρατής και την εμποδίζει: «Αυτή είναι η εύκολη λύση! Θα πας στην αστυνομία και θα δικαστείς κανονικά», της λέει και την πηγαίνει στην αστυνομία, όπως και το όπλο προκειμένου να γίνει βαλλιστική για το αν ήταν το ίδιο που σκότωσε και τον Αντρέα. Ολα τα στοιχεία είναι πια εναντίον της.

Παράλληλα, ο Ραφαήλ ζητάει από την Αλίκη να μείνει μαζί του για να τη σώσει από τα χέρια της Ελεάνας κι εκείνη τον διώχνει έξαλλη: «Φύγε μακριά μου, μη με πλησιάσεις ποτέ ξανά», του φωνάζει. Η Ελεάνα συλλαμβάνεται και παίρνει 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. Ο Στρατής αποφασίζει να φανεί για άλλη μια φορά μεγαλόκαρδος και αναθέτει στον δικηγόρο του την υπεράσπισή της: «Θέλω να αναλάβεις την υπόθεση της Ελεάνας», του λέει. Η Μαριλένα, έπειτα από τις απειλές του μπράβου και τις πληροφορίες που μαθαίνει από τον Εκτορα για το παρελθόν του, αποφασίζει να επιστρέψει στην Αθήνα.

Τι θα δούμε αύριο 18/6

Ο Εκτορας προκειμένου να κρατήσει τη Μαριλένα στο νησί, της κάνει πρόταση γάμου: «Θέλω να γίνεις γυναίκα μου», της λέει, αλλά εκείνη είναι «μαγκωμένη». «Υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρεις και φοβάμαι», του ομολογεί και ξεκινάει να του εκμυστηρεύεται όλη την αλήθεια για τις απειλές που δέχεται κι εκείνος αποφασίζει να πάνε στην αστυνομία.

Τελικά η αστυνομία εντοπίζει τον μπράβο και τον συλλαμβάνει, ενώ την ίδια ώρα την υπόθεση της Ελεάνας την αναλαμβάνει ο δικηγόρος του Στρατή. Εν τω μεταξύ, η Αναστασία που έχει επισκεφιεί την Ελεάνα στο κρατητήριο, κάνει μια συζήτηση με τον Πωλ που τους φέρνει ακόμη πιο κοντά. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αλίκη δηλώνει την παραίτησή της στην εταιρεία Δεμίρη και μαζεύει τα πράγματά της για να φύγει.