Έρωτας φυγάς (20/6): Σε μεγάλο κίνδυνο η ζωή της Αλεξάνδρας - Της την έχουν στημένη

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έρωτας φυγάς (20/6): Σε μεγάλο κίνδυνο η ζωή της Αλεξάνδρας - Της την έχουν στημένη

Την Τρίτη 20/6 στο νέο επεισόδιο, που θα προβληθεί για τη σειρά ''Έρωτας φυγάς'' οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές μιας και ο Μάρκος δέχεται σοβαρές απειλές από την Ευγενία (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Οι σημερινές (20/6) εξελίξεις για τη σειρά ''Έρωτας φυγάς''

Δύο «μυστήριοι» άντρες που ενεργούν για λογαριασμό ξένων εταιρειών, έχουν βάλει στο μάτι τη γη της περιοχής. Ιάσονας και Μάρκος, με προτροπή της Μαργέτας και του Στέφανου, συμμαχούν και αγοράζουν από κοινού ένα εργοστάσιο για να μην πέσει στα χέρια τους. «Ας το κάνουμε. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλη λύση», λέει ο Ιάσονας και ο Μάρκος συμπληρώνει: «Καλύτερα τον εχθρό που ξέρεις παρά αυτόν που δεν ξέρεις». Ετσι, συγκαλούν μυστική συνάντηση με τα μέλη του επιμελητηρίου για να μην τους πουλήσει κανείς τους. Ο Κοντογιάννης, που έχει δωροδοκηθεί από τους άγνωστους, εμφανίζεται. Η Ευγενία όμως αντιδρά άσχημα στη συνεργασία των δύο οικογενειών και ξεσπά. «Εσύ δεν ήθελες ούτε να τους βλέπεις και τώρα γίνεστε συνέταιροι; Τι έγινε, Μάρκο; Βρήκες τρόπο να είσαι κοντά στην αγαπημένη σου;», του φωνάζει. «Σταμάτα να παραλογίζεσαι», της λέει εκείνος και προσπαθεί να τη συνετίσει εκείνος, αλλά η γυναίκα του δεν ακούει τίποτα. Η Γεωργία με τη σειρά της ψάχνει τρόπο για να βρει τα χρήματα που έχασε ο Στρατής, ενώ η Χαρά δέχεται φραστική επίθεση από άντρες της περιοχής για όσα φεμινιστικά γράφει.

Τετάρτη 21/6 - Επεισόδιο 178

Η Ευγενία συνειδητοποιεί τον απόηχο των πράξεών της, μα είναι ήδη αργά. «Τι έκανα, Θεέ μου! Πώς το έκανα εγώ αυτό;», μονολογεί μετανιωμένη. Οι φωτογραφίες που έστειλε στον Ιάσονα προκαλούν έκρηξη στο σπίτι της οικογένειας Δεμερτζή και η καταστροφή είναι ανυπολόγιστη. Οι εργαζόμενες στο σπίτι της οικογένειας παρακολουθούν παγωμένες τις εξελίξεις, αλλά κανείς δεν μπορεί να τιθασεύσει την οργή του Ιάσονα, η οποία σπρώχνει την Αλεξάνδρα ένα βήμα πριν τον θάνατο. «Τόση κοροϊδία πια; Με ξεφτίλισες και δεν σεβάστηκες ούτε τα ίδια σου τα παιδιά λες και είσαι καμία του δρόμου. Εγώ φταίω που σε μάζεψα εδώ μέσα και σε έκανα κυρία. Κυρία να σου πετύχει. Αλλά μέχρι εδώ ήταν», της φωνάζει και τη σέρνει έξω από το σπίτι. Εκείνη κλαίγοντας του λέει ότι είναι όλα ψέματα και ότι την παγίδευσαν, ενώ τον παρακαλάει να μην την πάρει μακριά από τα παιδιά της. Η Μαργέτα αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια του Στέφανου και μαζί τρέχουν να προλάβουν τα τεράστια δεινά που πρόκειται να βιώσει η οικογένεια εξαιτίας της μανίας του Ιάσονα.