Έρωτας Φυγάς (22/6): Απαγάγουν το Γιωργάκη και τη Μαρίνα - Στήνεται ολόκληρη επιχείρηση για να τους βρουν

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (22/6): Απαγάγουν το Γιωργάκη και τη Μαρίνα - Στήνεται ολόκληρη επιχείρηση για να τους βρουν

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο, που θα δούμε την Πέμπτη 22/6 στη σειρά ''Έρωτας φυγάς'', αφού λίγο πριν το φινάλε του πρώτου κύκλου βλέπουμε το σενάριο να απογειώνεται.

Δείτε εδώ το μεγάλο φινάλε με αποκλειστικούς διαλόγους!

Οι σημερινές (22/6) εξελίξεις για τον Έρωτα Φυγά

Ο Ιάσονας που έχει δει τις φωτογραφίες της Αλεξάνδρας με τον Μάρκο, την έχει σύρει με τη βία στο δάσος για να τη σκοτώσει. «Ολα σου τα έδωσα αλλά εσύ τα πέταξες και δεν υπολόγισες τίποτα. Τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσεις», της φωνάζει και στρέφει πάνω της το όπλο. Ομως δεν τη σκοτώνει. Την εγκαταλείπει ωστόσο μόνη της στην ερημιά για να τα βγάλει πέρα μόνη της. Την ίδια στιγμή ο Μάρκος ψάχνει σαν τρελός για να τη βρει, αλλά δεν τα καταφέρνει. Με όλα αυτά που συμβαίνουν, οι αρραβώνες της Ρηνιώς με τον Νικόλα αναβάλλονται.

Δικαιολογούνται στους γονείς του Νικόλα πως η γιαγιά έχει πρόβλημα υγείας. Στο μεταξύ οι τύποι που θέλουν να αγοράσουν γη στο Κιάρι, θα κάνουν τα πάντα για να τα καταφέρουν. Ετσι βάζουν μπρος το σχέδιό τους και απάγουν τον Γιωργάκη και τη Μαρίνα ως αντίποινα στα εμπόδια που τους έχουν βάλει ο Ιάσονας με τον Μάρκο. Η Μαργέτα με τη Γεωργία πάνε να τρελαθούν από την αγωνία και όλοι αρχίζουν να ψάχνουν για τα παιδιά.

Παράλληλα η Ευγενία παίρνει το μωρό της και ετοιμάζεται να φύγει για την Αμερική. «Είσαι σίγουρη γι’ αυτό που πας να κάνεις;», τη ρωτάει η Νότα και η κοπέλα, αν και δείχνει αμφίβολη, νιώθει πως δεν έχει άλλη επιλογή. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Χαρά δέχεται επίθεση από ακραίους άντρες της περιοχής για τα όσα φεμινιστικά γράφει και μένει αναίσθητη στον δρόμο.

Παρασκευή 23/6 - Επεισόδιο 180 (τελευταίο επεισόδιο)

Ο Ιάσονας, παρά τις προσπάθειες όλων να μαλακώσει, είναι ανελέητος με την Αλεξάνδρα, που περιφέρεται όπου βρει, σε άθλια κατάσταση. «Οπως έστρωσε να κοιμηθεί. Δεν έχει καμία θέση εδώ μέσα. Είχε ευκαιρίες και μάλιστα πολλές αλλά τώρα τελείωσαν», λέει στη Μαργέτα. Η Ευγενία με τη σειρά της τελικά δεν φεύγει. Επιστρέφει, προς το παρόν, με το παιδί, όμως η σχέση της με τον Μάρκο επιδεινώνεται. Γιωργάκης και Μαρίνα εντοπίζονται σώα. Επιπλέον, η Νάντια μαθαίνει έντρομη πως ο πρώην άντρας της την αναζητά και πανικοβάλλεται, ενώ η Χαρά ανακαλύπτει πως ο Αντρέας είναι παντρεμένος και πληγώνεται βαθιά χάνοντας για μια ακόμη φορά την εμπιστοσύνη της στους ανθρώπους. Κι ενώ η υιοθεσία της Μαρίνας εγκρίνεται και η Γεωργία πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μαθαίνει ότι ο πατέρας τα μικρής, που όπως φημολογείται είναι επικίνδυνος, ψάχνει την κόρη του.

Η Αλεξάνδρα καταταλαιπωρημένη καταφέρνει να γυρίσει πίσω στο Κιάρι. Χωρίς να την καταλάβει κανείς, μπαίνει στο σπίτι κρυφά, παίρνει το όπλο του άντρα της και μπροστά σε όλους τον σημαδεύει. Το ίδιο όπλο που είχε στρέψει εκείνος εναντίον της. Η Μαργέτα την παρακαλεί να το αφήσει κάτω και να συζητήσουν. Εκείνη όμως με σπίθες στα μάτια λέει κοιτώντας τον Ιάσονα: «Κανείς δεν θα με χωρίσει από τα παιδιά μου» και τον πυροβολεί δύο φορές. Η Μαργέτα σπεύδει να καλέσει ασθενοφόρο. Ο γιος της χαροπαλεύει και η Αλεξάνδρα συλλαμβάνεται και μπαίνει στη φυλακή.