Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα επιστρέφει από τους νεκρούς - Η αρχή τους τέλους του Βίκου ξεκινά

Σούπερ αποκλειστικό!

Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα επιστρέφει από τους νεκρούς - Η αρχή τους τέλους του Βίκου ξεκινά

Δείτε αποκλειστικά στο Μαύρο Ρόδο, η Κύρα επιστρέφει από την «κόλαση» ολοζώντανη και είναι έτοιμη να πάρει το αίμα της πίσω και να εκδικηθεί επιτέλους τον πραγματικό ένοχο για τον φόνο της κόρης της, τον Βίκο, πάντα με τη βοήθεια του Θέμη. Το TV24 έχει όλο το ρεπορτάζ.

Από την Γιάννα Παπανικολάου/TV24

Η επιστροφή της Κύρας στο Μαύρο Ρόδο

Ο Θέμης, μετά το λιποθυμικό σοκ που έπαθε, από απαίτηση του Πέτρου που ήταν «παρών», πηγαίνει στο νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις. Εκεί έντρομος μαθαίνει ότι τον έχουν δηλητηριάσει και το μυαλό του πάει στον Φρέντι. Στο μεταξύ, η Θάλεια που ψάχνει το αμάξι του Φρέντι ανακαλύπτει ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον του και ενημερώνει τον Καστρινό: «Ανθρωπος του Βίκου είναι! Τον ψάχνουμε, έχει εξαφανιστεί», του λέει και ο Θέμης αντιλαμβάνεται ότι την έχει πατήσει σαν πρωτάρης.

Την ίδια ώρα στην Πάτρα, στο σπίτι της Κύρας, η Φιλαρέτη εκλιπαρεί την Αλεξία να μάθει ποιος είναι ο γιος της. «Σε ικετεύω πες μου, πρέπει να τον βρω να του μιλήσω, να του εξηγήσω», την παρακαλεί και εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Βίκος γεμάτος μίσος στο βλέμμα του: «Να μου πεις τι; Δεν ενδιαφέρθηκες τόσα χρόνια να με βρεις και σ’ έπιασε ο πόνος τώρα; Τράβα στο μοναστήρι σου και άσε με στην ησυχία μου, δεν θέλω να σε ξέρω», της λέει και εκείνη τον κοιτάζει σοκαρισμένη: «Εσύ είσαι;», ψελλίζει. Η Αλεξία τον δικαιολογεί: «Θέλει χρόνο ακόμα, δεν του είναι εύκολο μετά από τόσα χρόνια».

Δείτε επίσης στο σημερινό 22/6 επεισόδιο: Η απόλυτη ανατροπή - Ο Βίκος μαθαίνει όλη την αλήθεια για τη μητέρα του

Στο μεταξύ, το κινητό του Φρέντι φαίνεται πως δίνει σήμα και η αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στο να το εντοπίσει. Η Κύρα επιστρέφει από την κόλαση και η απρόσμενη εμφάνισή της σοκάρει την Αλεξία: «Γιαγιά; Πού ήσουν; Κοντέψαμε να τρελαθούμε από την αγωνία μας», της λέει και εκείνη της απαντάει: «Θα τα πούμε όλα! Καιρός να μπουν τα πράγματα σε τάξη». Ο Θέμης μαθαίνει χαρτί και καλαμάρι όλα όσα της συνέβησαν όλο αυτό το διάστημα που έλειπε, του λέει τα πάντα για τον Παράσχο, για την ενοχή του Βίκου στον φόνο της Αγγελικής, αλλά και την απαγωγή και τα βασανιστήρια που βίωσε από εκείνον. «Το κάθαρμα! Θα τον σκοτώσω», ισχυρίζεται ο Θέμης και η Κύρα του τονίζει: «Είμαι δίπλα σου. Πρώτα, όμως, πρέπει να σώσουμε την Αλεξία». Οι δυο τους ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πάρουν εκδίκηση από τον Βίκο μια και καλή.

Μαύρο Ρόδο MEGA

Παράλληλα εκείνος μαθαίνει ότι ο Φρέντι συλλαμβάνεται και πως όλα κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν. Ετσι πηγαίνει στο μοναστήρι όπου ζητά καταφύγιο από τη Φιλαρέτη να τον κρύψει και εκείνη δέχεται! Η παρουσία του την πονά, η απουσία της από τη ζωή του, περισσότερο. Ο Φρέντι έχει μια πληροφορία για τον Βίκο που ενδιαφέρει τον Γιαννίκο και τον Καστρινό και είναι έτοιμος να την ανταλλάξει με την ελευθερία του! Η Αλεξία μαθαίνει επιτέλους όλη την αλήθεια από την Κύρα για την απαγωγή της, αλλά και για τη δολοφονία της Αγγελικής και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της! Πλέον συνειδητοποιεί πως ερωτεύτηκε έναν εγκληματία που την ξεγέλασε! O Θέμης και η Κύρα τοποθετούν κοριό, για να μπορούν να παρακολουθούν τις κινήσεις της Αλεξίας και εκείνη μετά από όσα γίνονται τηλεφωνεί στον Βίκο και εκείνος της λέει πως είναι στη Γερακιανή. Η αρχή του τέλους του έχει αρχίσει.

Το τραγικό τέλος του Γεράσιμου

Ο Γεράσιμος αφού πυροβολεί έναν αστυνομικό, στη συνέχεια τρέχει να κρυφτεί, αλλά έχει ήδη βγει ένταλμα για τη σύλληψή του. Στη Γερακιανή το σοκ για όλους είναι μεγάλο με όσα συνέβησαν και κυρίως για την Ευτυχία και τον Μανώλη, που καταφέρνουν να τον εντοπίσουν και τον πείθουν να παραδοθεί. Ετσι, η αστυνομία τον συλλαμβάνει!

Στο μεταξύ, η Ελισάβετ αρχίζει να αποκτά τα πρώτα συναισθήματα για το παιδί που περιμένει, μόνο που ο κίνδυνος για εκείνη ακόμα δεν έχει φύγει και μια νέα αιμορραγία και έντονοι πόνοι την οδηγούν ξανά στον γιατρό προκειμένου να χειρουργηθεί. Εκεί η μοναχή μαθαίνει πως περιμένει κοριτσάκι και μερικές μέρες αργότερα η κοπέλα παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει στο μοναστήρι, όπου έχει να αντιμετωπίσει και πάλι την οργή της Κασσιανής και του μητροπολίτη. «Δεν μπορείς να φεύγεις και να έρχεσαι όποτε σου καπνίσει! Δυστυχώς, δεν έχεις καμία θέση πια εδώ», της επισημαίνουν.

Στην πύλη της μονής την περιμένει ο Πέτρος και εκείνη πηγαίνει κοντά του. «Περιμένω κορίτσι», του λέει και εκείνος από την ευτυχία του καταρρέει στα πόδια της λέγοντάς της: «Σ’ ευχαριστώ». Τη σκηνή παρακολουθεί ο Γεράσιμος, που πια καταλαβαίνει πως δεν υπάρχει καμιά ελπίδα για εκείνον και την Ελισάβετ. Ετσι παίρνει την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του (δείτε πως ακριβώς θα πεθάνει).