Ο Παράδεισος των κυριών: Αποκλειστικό "βόμβα"! Η Βικτώρια σκότωσε τη γυναίκα του Χριστόφορου

Έτσι θα μαθευτεί η σκληρή αλήθεια!

Ο Παράδεισος των κυριών: Αποκλειστικό

Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα που άφησε ο πρώτος κύκλος της σειράς, Παράδεισος των κυριών. Οι ιστορίες που έχουν ανοίξει θα έρθουν μία-μία και θα εξελιχθούν στον επόμενο κύκλο, που θα είναι εξίσου συναρπαστικός αλλά και αποκαλυπτικός, καθώς αρκετές αλήθειες θα έρθουν στο φως φέρνοντας μεγάλες αντιδράσεις και ανατροπές.

Από τη Μαρία Μεταξητινού/TV24

Οπως είδαμε στον πρώτο κύκλο, η Βικτώρια παραμένει στη φυλακή. Από εκεί όμως και έχοντας μεγάλες διασυνδέσεις και χρήματα, θα συνεχίζει να κινεί τα νήματα και φτάνει στα άκρα, προκειμένου να βγει από τη φυλακή αλλά και για να πάρει εκδίκηση απ’ όσους την... πούλησαν.

Δείτε επίσης: Ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται στην σειρά του ALPHA - Σούπερ αποκλειστικό!

Έτσι η Βικτώρια σκότωσε την γυναίκα του Χριστόφορου στον Παράδεισος των κυριών

Αν και αυτή η ιστορία θα τραβήξει αρκετά και θα καταγράψουμε ακόμα αρκετά θύματά της, θα έρθει η στιγμή που η Βικτώρια θα έρθει αντιμέτωπη με το παρελθόν της και τα εγκλήματα που είχε κάνει.

Όπως έχουμε δει σε φλας μπακ, η Βικτώρια ήταν αυτή που έσπρωξε την αδελφή της την Αντιγόνη από το μπαλκόνι. Η γυναίκα του Μπουραντά δεν αυτοκτόνησε, αλλά δολοφονήθηκε από την ίδια της την αδελφή. Αυτό φυσικά είναι κάτι που γνωρίζουν μόνο δύο άνθρωποι, η ίδια η Βικτώρια και ο γιος του κηπουρού, που δουλεύει ακόμα στους Μπουραντάδες. Μάλιστα σε ένα από τα επεισόδια λίγο έλειψε να αποκαλύψει στα πάντα, αλλά την τελευταία στιγμή η Βικτώρια τον σταμάτησε, μη γνωρίζοντας όμως τι θέλει να πει.

Οπως θα δούμε στη νέα σεζόν, αυτή η ιστορία θα ανοίξει και πάλι, μάλιστα θα βλέπουμε, πάντα σε φλας μπακ βέβαια, την Αντιγόνη (Νάνσυ Μπούκλη) και τι είχε γίνει στο παρελθόν με τη Βικτώρια. Το πώς άρχισε και πώς κατέληξε η κρυφή σχέση με τον Χριστόφορο. Ωστόσο κάποια γεγονότα και ειδικά μετά την κουβέντα του Χριστόφορου με την Ολγα, θα έρθουν στο φως και δεν θα αργήσει η στιγμή που ο κηπουρός του Μπουραντά θα ομολογήσει όλα όσα είδε την ημέρα της δολοφονίας της Αντιγόνης, όπου θα σημάνει και η αρχή του τέλους της Βικτώριας!

Νάνσυ Μπούκλη Παράδεισος των κυριών
nancy_boukli/Instagram