Μαύρο Ρόδο (29/6): Σκηνή σοκ με Ελισάβετ και Γεράσιμο - Τα ουρλιαχτά, ο πυροβολισμός και η εξαφάνιση

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαύρο Ρόδο (29/6): Σκηνή σοκ με Ελισάβετ και Γεράσιμο - Τα ουρλιαχτά, ο πυροβολισμός και η εξαφάνιση

Στο αποψινό 29/6 επεισόδιο της σειράς, Μαύρο Ρόδο, ο Λευτέρης μαθαίνει για την πρόταση του Γεράσιμου στην κόρη του, αρχίζει να ανησυχεί με την όλη συμπεριφορά του, και προσπαθεί να προστατεύσει την Ελισάβετ.

Οι σημερινές 29/6 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο

Επεισόδιο 135

«Κορίτσι μου, αρχίζει να γίνεται επικίνδυνος, φοβάμαι μέχρι πού μπορεί να φτάσει», της επισημαίνει, αλλά εκείνη επιμένει πως όλα είναι καλά. Το ίδιο βράδυ όμως, ο Γεράσιμος θα μπει νύχτα μέσα στο κελί της, αποφασισμένος να την πάρει για να φύγουν: «Πάμε να φύγουμε, τώρα είναι η ώρα, δεν θα μας καταλάβει κανείς», της λέει και την τραβάει, ενώ εκείνη αρνείται. «Θέλεις να μείνεις εδώ για ποιον; Αυτόν τον αλήτη που σου κάνει τη ζωή κόλαση;», της φωνάζει και εκείνη προσπαθεί να του ξεφύγει.

Εκείνη τη στιγμή, η αστυνομία φτάνει στο μοναστήρι μετά από καταγγελία για κλοπή. Ο Γεράσιμος που πιστεύει πως είναι για εκείνον, βγάζει όπλο, πυροβολεί έναν αστυνομικό και τρέπεται σε φυγή. Η είδηση προκαλεί σοκ στο χωριό και στην οικογένεια του Γεράσιμου, ενώ η Κασσιανή απαιτεί από την Ελισάβετ να πάει στο τμήμα και να καταθέσει. Ο Βίκος δίνει εντολή στο Φρέντι να προχωρήσει στη θανατηφόρα τελική δόση και η υγεία του Θέμη επιδεινώνεται διαρκώς, με τον Πέτρο να τον πηγαίνει με το ζόρι να κάνει εξετάσεις. Οταν όμως ο Καστρινός πάρει τα αποτελέσματα θα ανακαλύψει πως κάποιος τον δηλητηρίασε.

Διαβάστε επίσης: Το τέλος του γράφεται με την αυτοκτονία του - Αυτόχειρας ο...

Την ίδια ώρα, η Θάλεια υποψιάζεται τον Φρέντι και βρίσκει όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον του στο αυτοκίνητό του. Η Φιλαρέτη μαθαίνει πως η Αλεξία έχει πληροφορίες για τον γιο της. «Ναι, ξέρω ποιος είναι, αλλά καλύτερα να κάνει ο ίδιος την αποκάλυψη», της λέει και η Φιλαρέτη επιμένει: «Σε παρακαλώ, να έρθω στην Πάτρα να τον βρω, πες μου ποιος είναι», αλλά η Αλεξία της απαντάει: «Καλύτερα να μην έρθετε, δεν είναι έτοιμος ακόμα γι’ αυτή τη συνάντηση». Η Γιάννα προτείνει στον Σταυρίνο να το σκάσουν μαζί από το χωριό!