Αυτή η νύχτα μένει (30/6): «Ο Στρατής έχει αδερφή» - Αποκαλύπτεται το μεγαλύτερο μυστικό

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει (30/6): «Ο Στρατής έχει αδερφή» - Αποκαλύπτεται το μεγαλύτερο μυστικό

Καταιγιστικές είναι οι σημερινές 30/6 εξελίξεις της σειράς Αυτή η νύχτα μένει. Η ζωή της Νίτσας παίρνει άσχημη τροπή, όπως και του Γιώργη μετά το χωρισμό τους. Από την άλλη και ο Στρατής περνάει πολύ άσχημα...

Οι σημερινές 30/6 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει

Επεισόδιο 104

Τη στιγμή που ο Τάσος αγωνίζεται να πείσει το Γιώργη να συγχωρέσει τη Νίτσα, εκείνη αναζητά την τύχη της μακριά από το Αγρίνιο ενώ η Ζέτα ετοιμάζεται να επιστρέψει στο νησί των παιδικών της αναμνήσεων. Η προοπτική μιας αλλιώτικης ζωής αρχίζει να συνεπαίρνει τη Νίκη.

Αναστατωμένος ο Στρατής από την αποκάλυψη του συμβολαιογράφου, αναζητά ίχνη και αποδείξεις της κρυμμένης ζωής της μητέρας του με το Ντανίλο να έχει κάτι να του πει. Ο Στέλιος προχωρά αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια για τον ξυλοδαρμό μέσα στο αστυνομικό τμήμα. Την ίδια ώρα που η Βάσω αποδέχεται την πρόταση του Χρήστου, ο Πόντικας μαθαίνει το μυστικό της και γίνεται ο αγγελιαφόρος που, άθελά του, θα συνταράξει τις ζωές των βασικών πρωταγωνιστών.

Διαβάστε επίσης: Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Έχω ξανά κάνει ερωτική σκηνή, δεν μπορώ να πω ότι...» - Μιλά χωρίς ενδοιασμούς για την σειρά Αυτή η νύχτα μένει και το νέο της σύντροφο!

Από το ''Αυτή η νύχτα μένει'' στο Maestro - Άντρας ηθοποιός εισβάλλει στο 2ο κύκλο της σειράς

Τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του Maestro έχουν ξεκινήσει και μάλιστα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πολύ πρόσφατα φρόντισε να μας δώσει ένα καυτό spoiler για τη συνέχεια της σειράς, που θα μας καταπλήξει.

Το σενάριο ήδη από τον πρώτο κύκλο είχε πολύ ενδιαφέροντα σημεία, η σειρά γυρίστηκε σε πολύ ωραία σημεία της Ελλάδας και όσο για το καστ τα λόγια είναι περιττά με τους ηθοποιούς να χαρίζουν αξεπέραστες ερμηνείες.

Προσθήκες ηθοποιών θα δούμε στη δεύτερη σεζόν και μάλιστα σιγά σιγά γίνονται οι διαρροές με ηθοποιό από τη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' να μπαίνει στο Maesrto και να το ανακοινώνει την Κυριακή 25/6 στο Καλύτερα δε γίνεται!

Ο λόγος για τον Κώστα Μπερικόπουλο, τη μεγάλη αγάπη της Διαμάντως.

«Θα είμαι στη δεύτερη σεζόν του Maestro. Δε θα κάνω spoiler. Είναι ένας βασικός ρόλος, ο οποίος θα παίξει έναν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας», είπε ο Κώστας Μπερικόπουλος.