Παγιδευμένοι: Δολοφονούν άγρια τον Δημήτρη - Λουσμένη στο αίμα του η Άννα

Τα 2 τελευταία επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: Δολοφονούν άγρια τον Δημήτρη - Λουσμένη στο αίμα του η Άννα

Ο πρώτος κύκλος της αστυνομικής δραματικής σειράς Παγιδευμένοι, πλησιάζει και αυτά που θα συμβούν θα σας αφήνουν απλά… άφωνους, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές. Στο τελευταίο επεισόδιο όλα ανατρέπονται και τίποτα δεν θα είναι όπως πριν.

Τα 2 τελευταία επεισόδια (3/7+4/7) στην σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Δευτέρα 3/7 Επεισόδιο 73

Ολοι πλέον γνωρίζουν την ενοχή του Ακη για τον φόνο του Κοσμά. Δεν έχουν, όμως, στοιχεία στα χέρια τους. Μόνη τους ελπίδα να βρεθεί το κινητό του που έχει κρατήσει ο Αλέκος και πιθανότατα περιέχει ατράνταχτες αποδείξεις. Πώς, όμως, θα μπορέσουν να το πάρουν; Ο Αλέκος από την άλλη γίνεται έξαλλος με την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Υβόννη. «Πώς τόλμησε;», μονολογεί εξαγριωμένος.

Την ίδια στιγμή η Αννα θα δράσει με τον δικό της τρόπο για να τον παγιδεύσει, γεγονός που βρίσκει αντίθετο τον Δημήτρη. Εκείνη για μια ακόμη φορά δεν τον ακούει. Ζητάει λοιπόν τη βοήθεια του Μάρκου και του Νίκου για να βάλει σε εφαρμογή το παράτολμο σχέδιό της. Και οι δύο θα σταθούν στο πλευρό της. Ο Μάρκος λοιπόν ζητάει άδεια να πάει να δει την άρρωστη μητέρα του αλλά μένει στην Αθήνα. Το βράδυ που όλοι λείπουν από το δικηγορικό γραφείο του αφεντικού του, εκείνος λέει στην ασφάλεια ότι έχει έρθει να πάρει τα πράγματά του. Στην πραγματικότητα πάει να ψάξει για το τηλέφωνο του Ακη, ενώ βάζει κρυφά στο γραφείο και την Αννα.

Δείτε επίσης: Το πρώτο επεισόδιο της επόμενης σεζόν - Τέσσερα πτώματα σε ένα πηγάδι! Νεκρή η Κατερίνα

Τρίτη 4/7 Επεισόδιο 74

Ο Αλέκος αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει και γυρίζει πίσω, αλλά βλέπει μόνο τον Μάρκο με μια κούτα στα χέρια. «Σου είπα ψέματα. Δεν είναι κάποιος άρρωστος. Εγώ δεν ένιωθα καλά εδώ», του λέει φεύγοντας. Παράλληλα ο Αλέκος μέσα σε όλες τις παρανομίες του κάνει ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Ολοι προσπαθούν να τον παγιδεύσουν αλλά αυτή που θα τα καταφέρει κι έτσι θα πάρει την εκδίκησή της, είναι η Υβόννη που βοηθά την Αννα και τον Δημήτρη να τον συλλάβουν αφού θα ανακαλύψουν στο χρηματοκιβώτιό του και το κινητό με τις αποδείξεις για τον φόνο του Κοσμά.

Ο Δημήτρης αποφασίζει να πάει μόνος του διακοπές με το τροχόσπιτο. Στη διαδρομή όμως τον περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Η Αννα εμφανίζεται μπροστά του και έτσι αποφασίζουν να δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση τους που δοκιμάστηκε σκληρά. Λίγο καιρό μετά παντρεύονται σε μια ονειρευμένη παραλία με κουμπάρους τον Σταύρο και τον Ανδρέα και η ευτυχία τους πια μοιάζει ολοκληρωμένη. «Αν σε αφήσω ποτέ ξανά είναι γιατί δεν θα αναπνέω πια. Μόνο γι’ αυτό», της λέει.

Και οι δύο λάμπουν από χαρά και έχουν κοντά τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Εξι μήνες μετά τον γάμο, ο Δημήτρης δολοφονείται και μάλιστα τα στοιχεία δείχνουν ότι ένοχη είναι η Αννα. Ο Ανδρέας της χτυπά την πόρτα θυμωμένος. «Ξέρω ότι είσαι μέσα». Σπάει την πόρτα. Εκείνη έχει αίματα στα ρούχα της. Τείνει τα χέρια και της περνάει χειροπέδες. Την κοιτάζει με μίσος. «Πώς μπόρεσες;», της φωνάζει. Την οδηγεί στο τμήμα. Εκείνη έχει άδειο βλέμμα. Στην ανάκριση η Αννα αρνείται να μιλήσει και ζητάει να υπογράψει την κατάθεσή της.

Ο Ανδρέας δεν μπορεί να διανοηθεί αυτό που έχει συμβεί. «Πώς σκότωσες τον Δημήτρη;», τη ρωτάει κι εκεί τελειώνει ο πρώτος κύκλος. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ολοκληρώνεται και ο ρόλος του Δημήτρη καθώς στον δεύτερο κύκλο θα παρακολουθήσουμε τι προηγήθηκε στους έξι αυτούς μήνες, από τον γάμο μέχρι τη δολοφονία του.