Γλυκάνισος: «Σε λίγο θα έχεις το μούλικο σου εδώ» - Μια εγκυμοσύνη και ένας θάνατος στο τελευταίο επεισόδιο

Απόψε το προτελευταίο επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γλυκάνισος: «Σε λίγο θα έχεις το μούλικο σου εδώ» - Μια εγκυμοσύνη και ένας θάνατος στο τελευταίο επεισόδιο

Στο προτελευταίο επεισόδιο της σειράς Γλυκάνισος, έναν χρόνο μετά όλοι έχουν βρει τις ισορροπίες τους, εκτός από την Ελεάνα που στη φυλακή αποφασίζει το σωστό για το παιδί της. Την ίδια ώρα και η Ραζάν γεννάει το δικό της παιδί και όλοι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Σήμερα 1/7 το προτελευταίο επεισόδιο της σειράς, Γλυκάνισος στον ΣΚΑΙ

Η Αλίκη φεύγει για Αθήνα και η Αναστασία με τον Πωλ δίνουν το πρώτο τους φιλί. Ομως ένα τηλεφώνημα του Ευστρατίου θα αναστατώσει τον Πωλ και τον Θανάση και η Αναστασία, αντιλαμβανόμενη ότι ο αγαπημένος της είναι ακόμη μπλεγμένος, αρνείται το δαχτυλίδι που της δίνει. Στο μεταξύ, η Ελεάνα προφυλακίζεται και οι εξετάσεις της αποκαλύπτουν πως είναι έγκυος. Ο Θανάσης δέχεται απειλητικό τηλεφώνημα από τον Ευστρατίου, για να συναντηθούν.

Εναν χρόνο μετά...

...τίποτα δεν είναι ίδιο. Η Μαργαρίτα μαζί με την Αμάλ αλλά και η Αλίκη έχουν πλέον μετακομίσει στην Αθήνα, ενώ η Ραζάν έχει φέρει στη ζωή τον μικρό Φίλιππο. Ολοι έχουν βρει τις ισορροπίες στη ζωή τους, εκτός από την Ελεάνα που παραμένει φυλακισμένη. Η Αναστασία ψάχνει για σπίτι και η εταιρεία Δεμίρη αναζητάει χημικό για την επάνδρωση του τμήματός της. Η Ελεάνα καλείται να αποφασίσει τι θα κάνει με το παιδί της και τελικά κρίνει πως το σωστό είναι να ζήσει έξω από τη φυλακή μαζί με τον πατέρα του. Ετσι το δίνει στον Στρατή και τη Ραζάν να το μεγαλώσουν όπως του αξίζει: Με αγάπη!

Δείτε επίσης: «Δεν θα άντεχα να ξαναζήσω μια κακοποιητική σχέση» - Η Έλενα Πιερίδου ανοίγει την καρδιά της αποκλειστικά στο YOU