Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ο Χριστόφορος εξοργίζεται με την Αλεξία - Που πιστεύει πως είναι μπλεγμένη;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ο Χριστόφορος εξοργίζεται με την Αλεξία - Που πιστεύει πως είναι μπλεγμένη;

Μεγάλο ενδιαφέρον επικρατεί για τη νέα σειρά του OPEN, Το μυστικό της πεταλούδας η οποία έκαμε πρεμιέρα την Δευτέρα 26/6 (δείτε την τηλεθέαση της) και προβάλλεται και τις 7 ημέρες της εβδομάδας.

Οι σημερινές 1/7 εξελίξεις της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Επεισόδιο 11

Στο τραπέζι, ο Χριστόφορος προσπαθεί να ψαρέψει την Εύα για να καταλάβει, αν αυτή άφησε το απειλητικό σημείωμα στο γραφείο του. Όταν γυρίζουν σπίτι, ο Θέμης είναι έξαλλος μαζί με την Εύα, γιατί του κρύβει πράγματα κι αυτό θα έχει συνέπειες στην οικογένεια τους. Ο Φίλιππος δίνει το απειλητικό σημείωμα στην Ειρήνη για να ψάξει για αποτυπώματα. Η Ειρήνη τον ρωτάει τι έκανε ο Χριστόφορος 25 χρόνια πριν, αλλά, ο Φίλιππος της λέει πως δε θυμάται γιατί έχει χάσει τη μνήμη του το 2006. Ο Μάρκος πάει στο χωριό που έμενε η Βαγγελιώ με τον Κυριάκο για να μάθει όσα μπορεί για τότε. Η Εύα πάει πάλι στο ίδρυμα, που είχε αφήσει το μωρό της 25 χρόνια πριν, ενώ μια ακόμα αναπάντεχη έκπληξη περιμένει τον Χριστόφορο, που αυτή τη φορά μπλέκει και την Αλεξία.

Επεισόδιο 12

Ο Χριστόφορος εξοργίζεται με την Αλεξία, επειδή νομίζει πως είναι μπλεγμένη με τις ανώνυμες απειλές που του έρχονται. Εκείνη δε μπορεί να καταλάβει τι του συμβαίνει, αφού αυτός δεν της εξηγεί και πολλά και ζητάει απαντήσεις απ΄ το Μάρκο. Ο Μάρκος μαθαίνει απ΄ τη Δώρα, τη γειτόνισσα της Βαγγελιώς στο χωριό, τι έγινε τότε που η Βαγγελιώ το είχε σκάσει με το Νικήτα και τα παιδιά της απ΄ τον Κυριάκο. Η Ειρήνη αποφασίζει να μάθει με κάποιο τρόπο τι έκανε ο Χριστόφορος 25 χρόνια πριν για να φτάσει σ΄ αυτόν που τον απειλεί. Ο Φίλιππος της μιλάει για μια φίλη που είχε ο Χριστόφορος, όταν ήταν στο Λίβανο και παρ΄ όλο που δεν ξέρει σχεδόν τίποτα γι΄ αυτήν, η Ειρήνη αποφασίζει να ψάξει να τη βρει μήπως της δώσει τις απαντήσεις που θέλει.