Γλυκάνισος: Χρόνια μετά τίποτα δεν είναι το ίδιο... - Το λυτρωτικό τέλος Ραζάν και Στρατή

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γλυκάνισος: Χρόνια μετά τίποτα δεν είναι το ίδιο... - Το λυτρωτικό τέλος Ραζάν και Στρατή

Η ιστορία του Γλυκάνισου φτάνει απόψε στις 18.45, στον ΣΚΑΪ στο τέλος της και οι ήρωες βρίσκουν τις ισορροπίες τους και ο έρωτας, όπως και ο μεθυστικός γλυκάνισος, νοτίζει ανεξίτηλα κάθε τι στο πέρασμά του και μας υπενθυμίζει πως η καρδιά δεν κάνει λάθη.

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Γλυκάνισος στον ΣΚΑΙ

Δύο τραγικά γεγονότα και μία επίθεση έγιναν η αφορμή για να γνωριστούν ο Στρατής (Γ. Παπαγεωργίου) και η Ραζάν (Ε. Πιερίδου). Και έτσι ξεκίνησε ο έρωτάς τους, ένας δυνατός έρωτας που γεννήθηκε κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Οι δυο τους ρίσκαραν, ονειρεύτηκαν, πήγαν ενάντια σε όλους , κατάφεραν να επιβιώσουν και να ενώσουν δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους.

Σήμερα, στις 18.45, γράφεται το φινάλε του «Γλυκάνισου», σε ένα επεισόδιο, λυτρωτικό για τους ήρωες της σειράς.

Στο τελευταίο επεισόδιο, βλέπουμε τους ήρωες του Γλυκάνισου, χρόνια μετά, όπου τίποτα δεν είναι ίδιο.

Ο Στρατής και η Ραζάν έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με τον μικρό Φίλιππο, αλλά και την κόρη του Στρατή και της Ελεάνας (Ε. Δημητροπούλου).

Η Ελεάνα παραμένει στη φυλακή, αλλά ήρεμη πια, αφού έχει πάρει τη σωστή απόφαση για την ίδια και το παιδί της.

Ο Έκτορας (Α. Σταματάκης) είναι ευτυχισμένος έχοντας στο πλευρό του τη Μαριλένα (Α. Σιδηροπούλου) ενώ η Ανθή (Α. Ιωαννίδου) με τον Νικήτα (Φ. Καράλης) περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Δείτε επίσης: «Δεν θα άντεχα να ξαναζήσω μια κακοποιητική σχέση» - Η Έλενα Πιερίδου ανοίγει την καρδιά της αποκλειστικά στο YOU