Η Γη της Ελίας (5/7): «Βοήθεια το παιδί μου» - Ουρλιαχτά, αποκαλύψεις και δολοφονία απόψε στο μεγάλο φινάλε

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του MEGA πριν προβληθεί στην τηλεόραση!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Γη της Ελίας (5/7): «Βοήθεια το παιδί μου» - Ουρλιαχτά, αποκαλύψεις και δολοφονία απόψε στο μεγάλο φινάλε

Σήμερα η β σεζόν της σειράς Γη τη Ελιάς φτάνει στο τέλος της. Το φινάλε θα είναι συγκλονιστικό, αφού θα σημειωθούν πολλές αποκαλύψεις, φόνοι και χωρισμοί. Ποιοι θα καταφέρουν να ζήσουν και να τους δούμε και στον τρίτο κύκλο;

Απόψε 5/7 το τελευταίο επεισόδιο της β σεζόν της σειράς Γη της Ελιάς, στο Mega

Επεισόδιο 212

Λίγο αργότερα ο Ισίδωρος καλεί τον Στάθη και του ζητάει συγγνώμη. «Λυπάμαι πολύ. Εκανα πολύ μεγάλο λάθος που κρατούσα αυτή την αρνητική στάση απέναντί σου για τόσο καιρό. Εχεις αποδείξει εντελώς τα αντίθετα από αυτά που πίστευα. Σου ζητώ συγγνώμη», απολογείται και τον καλεί να παραστεί στη γιορτή που θα κάνει. Η Αθηνά τηλεφωνεί συνεχώς στη Μαρία, αλλά εκείνη δεν απαντά, προκαλώντας την ανησυχία της. Ετσι, αποφασίζει να φύγει επειγόντως για το Σούνιο. Οταν φτάνει εκεί καταλαβαίνει ότι είχε δίκιο που ανησυχούσε. Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης προετοιμάζει «χτύπημα» σε μια χρηματαποστολή.

Δείτε επίσης: Πιάνεται στην προπέλα μιας βάρκας - Το σοκαριστικό τέλος της Βασιλικής

Την ίδια ώρα ο Ορέστης και η Δήμητρα κάνουν βόλτα με το σκάφος κι εκεί αποκαλύπτεται η πραγματική του ταυτότητα, ότι εκείνος έχει την καρδιά του Κίμωνα. Η Δήμητρα δακρύζει, τον αγκαλιάζει και πιστεύει ότι όλα έγιναν για κάποιο λόγο μεταξύ μας. Στο μεταξύ ο Ισίδωρος οργανώνει δεξίωση στο σπίτι του και είναι καλεσμένοι σχεδόν όλοι. Η οικογένεια και οι φίλοι. Παράλληλα, εκτυλίσσεται η ληστεία στη χρηματαποστολή, η οποία όμως δεν πηγαίνει καθόλου καλά, καθώς καταφθάνει η αστυνομία.

Οι κακοποιοί για να γλυτώσουν εισβάλλουν με όπλα στον κήπο των Βρεττάκων όπου γίνεται η δεξίωση και τους κρατούν όλους ομήρους. Εξω από το σπίτι είναι η αστυνομία που τους φωνάζει να αφήσουν ελεύθερο τον κόσμο και να παραδοθούν. Ωστόσο, μια λάθος κίνηση μετατρέπει τη γιορτινή διάθεση σε αιματηρή ομηρία. Ακούγονται από μέσα δύο πυροβολισμοί. Και η «αυλαία κλείνει» με την απορία για το ποιοι θα βγουν ζωντανοί από αυτή την περιπέτεια (δείτε εδώ αναλυτικά το τελευταίο επεισόδιο με διαλόγους).