Survivor All Star spoiler 5/7: O νικητής της δεύτερης ατομικής ασυλίας - Επιβεβαιώθηκε αυτός που αποχωρεί

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 5/7:  O νικητής της δεύτερης ατομικής ασυλίας - Επιβεβαιώθηκε αυτός που αποχωρεί

Απόψε 5/7 στο Survivor All Star θα έχουμε την τελευταία αποχώρηση μέσα από τα αγωνίσματα ασυλίας. Το παιχνίδι φτάνει στο τέλος του και έμειναν μόλις 2 επεισόδια ακόμη μέχρι τα live του ημιτελικού και του τελικού που θα πραγματοποιηθεί στο Γαλάτσι - δείτε τις ημερομηνίες.

Πέντε άτομα έχουν απομείνει στoν Άγιο Δομίνικο, αλλά μόνο οι τρεις θα πάρουν το χρυσό εισιτήριο για τον ημιτελικό. Ένας θα αποχωρήσει σήμερα, δυο θα περάσουν απευθείας μέσω αγώνα κατάταξης τον οποίο θα δούμε αύριο 6/7, ενώ οι άλλοι δυο θα μπουν στην 24ωρη ψηφοφορία της Κυριακής 9/7 ώστε ένας να αποχωρήσει τη Δευτέρα στην έναρξη του ημιτελικού.

Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί, ο Γιώργος Λιανός έχει επιστρέψει ήδη Ελλάδα (δείτε εδώ την αποκάλυψή του για το ποιος πιστεύει ότι θα πάρει το έπαθλο φέτος) αλλά εμείς ως τηλεθεατές διανύουμε την τελευταία εβδομάδα των επεισοδίων, μια εβδομάδα γεμάτη ανατροπές.

Ποιος αποχωρεί σήμερα 5/7 από το Survivor All Star

Σύμφωνα με πληροφορίες, την δεύτερη ασυλία κερδίζει ξανά ο Σάκης Κατσούλης (κλασικά δηλαδή) και στο συμβούλιο του νησιού δεν θα ψηφιστεί. Επειδή όμως είναι MVP θα βγάλει στον τάκο και έναν τρίτο παίκτη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη, θα δούμε υποψήφιους τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την Στέλλα Ανδρεάδου.

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και μια εβδομάδα, με τις πληροφορίες να επιβεβαιώνονται 100%, εκείνος που αποχωρεί είναι η Στέλλα...