Σασμός (6/7): H συγκλονιστική με Καλλιόπη και Βασιλική - Την πιάνει από το λαιμό και...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (6/7): H συγκλονιστική με Καλλιόπη και Βασιλική - Την πιάνει από το λαιμό και...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της σειράς Σασμός, η οποία προβάλλεται με τεράστια επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Μια ανάσα πριν από το μεγάλο φινάλε οι ζωές όλων ανατρέπονται...

Οι σημερινές 6/7 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 167

Η Καλλιόπη λέει στον Μαθιό ότι η αστυνομία υποψιάζεται τον Φαρμάκη για το φόνο του Στεφανή. Ο Λευτέρης πιέζει την Ντίνα να του πει αν ο Βαγγέλης έχει σχέση με τον φόνο του Ξαξίρη. Η Βασιλική ζητά από τον Αντώνη να τη βοηθήσει στο να βρει τη Νάντια, αλλά τελικά τη λύση θα της τη δώσει η Στέλλα. Η Μαρίνα σκέφτεται να γυρίσει σπίτι για να μην είναι η γιαγιά μόνη της. Ο Δημήτρης ζητά από τον Παύλο να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης με τον Ευθύμη.

Δείτε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Τα δυο ζευγάρια που χωρίζουν στο φινάλε

Το τέλος του Φαρμάκη στον Σασμό

Το τέλος για τον Ευθύμη έχει έρθει. Η αστυνομία είναι στα ίχνη του και ο Παύλος παλεύει μέσα του για το αν πρέπει να τον βρει και να του αφαιρέσει τη ζωή, όπως του είχε τάξει πριν καιρό. «Αν μάθω πως εσύ χτύπησες τον Αντώνη, από τα χέρια μου θα πας», του είχε πει. Ο Φαρμάκης κρυμμένος σε μια τοποθεσία που δεν γνωρίζει κανείς, θα καλέσει στο κινητό του τον Παύλο και θα του ζητήσει να πάει να τον βρει, μάλλον για να τον λυτρώσει μια ώρα γρηγορότερα.

Οι δύο άντρες θα συναντηθούν και κανένα ψέμα δεν θα είναι ικανό να μπει πλέον ανάμεσά τους. Ο Ευθύμης θα παραδεχτεί τις πράξεις του και στο τέλος της κουβέντας τους θα παρακαλέσει τον παιδικό του φίλο να κάνει αυτό για το οποίο πήγε. «Ρε Παύλο, τι το συζητάμε τόση ώρα; Κάνε αυτό που ήρθες να κάνεις. Βοήθησε με, φίλε, σε παρακαλώ. Δεν αντέχω άλλο. Τελείωσα. Δεν πρόκειται να μπω φυλακή. Αν δεν με τελειώσεις, θα σε τελειώσω εγώ και μετά θα πάω να τελειώσω τη Μαρίνα». Ο Παύλος αυτόματα βγάζει ένα μαχαίρι και του το χώνει στην κοιλιά. «Ετσι μπράβο, κι άλλο», του λέει ο Ευθύμης. Ακολουθεί και δεύτερη και τρίτη μαχαιριά. «Σε ευχαριστώ, πόσο σε ευχαριστώ, να ’ξερες». Ο Παύλος καταρρακωμένος σπαράζει. Βγάζει μια κραυγή, πέφτει κάτω έχοντας αγκαλιά τον κολλητό του και τον αποχαιρετά.