Αυτή η νύχτα μένει (6/7): Χωρισμός "βόμβα" - Τον διώχνει λίγο πριν το μεγάλο φινάλε

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει (6/7): Χωρισμός

Το τέλος της σειράς Αυτή η νύχτα μένει φτάνει! Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και το φινάλε για τους πρωταγωνιστές είναι κοντά. Άλλοι θα πεθάνουν, άλλοι θα ζήσουν ευτυχισμένοι και άλλοι θα ζουν με εφιάλτες...

Οι σημερινές 6/7μ εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει

Επεισόδιο 108

Μέσα στη δίνη της ημέρας των εκλογών και τους πανηγυρισμούς των νικητών, η Αγλαΐα παίρνει τον μοναδικό δρόμο που αισθάνεται πως της απέμεινε, με τον Στέλιο ανήμπορο, αλλά και αποφασισμένο να μην αντισταθεί άλλο. Τυφλωμένος από το μίσος, ο Χρήστος αρνείται να δεχτεί τη διέξοδο που του προτείνει η Βάσω και εκείνη ξέρει πως έφτασε η ώρα να αποφασίσει. Η Διαμάντω αναλαμβάνει δυναμικά δράση ώστε να σπάσει την απομόνωση του Στρατή, όμως εκείνος αντιστέκεται γλιστρώντας όλο και πιο βαθιά στο σκοτάδι: «Δεν θέλω τη βοήθεια κανενός, παρατήστε με όλοι σας! Φύγετε μακριά μου και προχωρήστε», φωνάζει.

Η προειδοποίηση του Φώτη ταρακουνά τον Πόντικα και τον στρέφει εκεί που πρέπει. Η προσπάθεια της Βρεττώς να βρει λύσεις για τον Γιώργη και τη Νίτσα μένει άκαρπη. Στο μεταξύ, χαρούμενη η Νίκη θα συναντήσει έκπληκτη έναν παλιό της γνώριμο. Η Διαμάντω θα προσγειωθεί αναπάντεχα στον πλανήτη της ευτυχίας καθώς ο Θοδωράκης βγαίνει από το νοσοκομείο και η ζωή θα ξαναρχίσει να μετρά. Την ώρα που η Ζέτα αποφασίζει πως ο μόνος της προορισμός είναι ο Στρατής, η τυφλή οργή και οι ματαιώσεις εκείνου και του Χρήστου τους φέρνουν στην τελική αναμέτρηση.

Δείτε επίσης: Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Έχω ξανά κάνει ερωτική σκηνή, δεν μπορώ να πω ότι...» - Μιλά χωρίς ενδοιασμούς για την σειρά Αυτή η νύχτα μένει και το νέο της σύντροφο!