Σασμός (7/7): «Από εμένα ξεκίνησαν όλα» - Η συγκλονιστική "καυτή" σκηνή με Βασιλική και Μαθιό

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (7/7): «Από εμένα ξεκίνησαν όλα» - Η συγκλονιστική

Φτάνουμε σιγά σιγά προς το τέλος της σειράς Σασμός, και για να βρουν λύτρωση οι πρωταγωνιστές κάνουν αποκαλύψεις θέλοντας να ελαφρύνουν το βάρος της ψυχής τους και επιτέλους να ευτυχίσουν.

Οι σημερινές 7/7 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 168

Ο Αντώνης αποτρέπει τη Θοδώρα από το να πει στη Μαρίνα την αλήθεια για το θάνατο του Πέτρου. Ο Ευθύμης αρχίζει να χάνει την υπομονή του με το Βαγγέλη, την ίδια ώρα που ο κλοιός γύρω από το πρόσωπό του για το φόνο του Στέλιου στενεύει. Η μέρα του μνημόσυνου του Στεφανή πλησιάζει, και η Βασιλική προβαίνει σε μία αποφασιστική κίνηση, για να εντοπίσει τη Νάντια. Ο Παύλος και η Αιμιλία έρχονται πιο κοντά, ενώ η Αργυρώ και ο Αστέρης κάνουν σχέδια για το μέλλον τους.

Δείτε επίσης: Βαρύς θρήνος στο φινάλε - Πεθαίνει γαλήνια στην αγκαλιά του Παύλου

Το τέλος της Βασιλικής - Μαθιού και Νικηφόρου στον 2ο κύκλο

Η Βασιλική μιλά με την πεθερά της για τον Μαθιό και το έγκλημά του. «Η αιτία που έκανε τον Μαθιό να σκοτώσει τον Στεφανή ήταν η αγάπη του για σένα. Αυτό πρέπει να καταλάβεις Βασιλική και να του το συγχωρήσεις επιτέλους. Να σφίξεις τα δόντια και να ξεπεράσεις τα όριά σου. Ο γιος μου πήρε μεγάλο κρίμα για σένα. Φονιάς εγίνηκε για να σε σώσει και μαζί και το παιδί σου», της λέει. Καμία από τις δύο δεν μπορεί να φανταστεί ότι ο Νικηφόρος είναι στο διπλανό δωμάτιο και ακούει την κουβέντα τους, οπότε όταν εμφανίζεται και τις ρωτά «τι έκανε ο Μαθιός;», εκείνες σαστίζουν. Φεύγει σαν σίφουνας και πάει να τον βρει στο μαντρί που βρίσκεται.

Δείτε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Τα δυο ζευγάρια που χωρίζουν στο φινάλε

Ο γιος της Βασιλικής τρέχει σαν τρελός με το αυτοκίνητο και τελικά φτάνει μπροστά του. Ο Μαθιός καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. «Εσύ είσαι ρε ο φονιάς του πατέρα μου; Πες μου την αλήθεια σαν άντρας, εσύ τον σκότωσες;», επαναλαμβάνει και ο Μαθιός βουρκώνει. «Ολο το οικοδόμημα που είχα φτιάξει μέσα μου για σένα κατέρρευσε, κι εγώ μαζί του. Ησουν ο ήρωάς μου. Και αποδείχτηκες ένας ψεύτης. Να πας στον διάολο, να πεθάνεις όπως πέθανες κι εμένα», του λέει με μίσος. Ο Μαθιός ένα πράγμα καταφέρνει να του πει: «Κάν’ το, Νικηφόρε. Αν πιστεύεις ότι αυτό μου αξίζει, σκότωσέ με». Ο ήχος του πυροβολισμού ταράζει και τους δύο.

Σασμός τελευταίο επεισόδιο ALPHA

Η μητέρα του Νικηφόρου θα τρέξει πίσω του να εμποδίσει το έγκλημα που είναι σίγουρη πως θα κάνει από τη στιγμή που θα μάθει την αλήθεια για τον Μαθιό. Ομως δεν θα καταφέρει να τον φτάσει. Αντίθετα, τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα στους στενούς δρόμους της Ανω Ποριάς, θα χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, θα χτυπήσει στο κεφάλι και μοιραία θα χάσει τις αισθήσεις της.

Δείτε επίσης: «Με αυτά τα χέρια θα σου πάρω την ζωή, χωρίς δισταγμό, με μια ανάσα» - Η ανατριχιαστική στιγμή μεταξύ Καλλιόπης και Βασιλικής

Γεμάτη αίματα θα πέσει πάνω στο τιμόνι του οχήματος, χτυπώντας παρατεταμένα την κόρνα του. Τη χτυπημένη Βασιλική θα ανακαλύψει αρκετή ώρα αργότερα ένας περαστικός αφού Μαθιός και Νικηφόρος παλεύουν για τη ζωή τους στο μαντρί και δεν έχουν ιδέα για την κακή τύχη της γυναίκας. Στο μεταξύ η Καλλιόπη, μόνη στο σπίτι και γνωρίζοντας πως η ζωή του παιδιού της κρέμεται ίσως από μια κλωστή, παθαίνει εγκεφαλικό.