Αυτή η νύχτα μένει (7/7): «Θα φτάσουμε στο τέλος τώρα» - Έφτασε η τελική αναμέτρηση για Χρήστο και Στρατή

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει (7/7): «Θα φτάσουμε στο τέλος τώρα» - Έφτασε η τελική αναμέτρηση για Χρήστο και Στρατή

Την Κυριακή 9/7 η σειρά Αυτή η νύχτα μένει, φτάνει στο τέλος της και όλοι οι πρωταγωνιστές προσπαθούν να βρουν επιτέλους την ευτυχία τους, που τόσο δύσκολα "παλεύουν" για να κατακτήσουν.

Οι σημερινές 7/7 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει

Επεισόδιο 109

Ο Ντανίλος βρίσκεται πλέον συνειδητοποιημένος στο τέρμα του δρόμου του. Χαρούμενη η Νίκη θα συναντήσει έκπληκτη αντί για τον Ρευματά έναν παλιό της γνώριμο. Η Διαμάντω θα προσγειωθεί αναπάντεχα στον πλανήτη της ευτυχίας και η ζωή θα ξαναρχίσει να μετρά. Την ώρα που η Ζέτα αποφασίζει πως ο μόνος της προορισμός είναι ο Στρατής, η τυφλή οργή και οι ματαιώσεις εκείνου και του Χρήστου τους φέρνουν στην τελική αναμέτρηση.

Δείτε επίσης: Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Έχω ξανά κάνει ερωτική σκηνή, δεν μπορώ να πω ότι...» - Μιλά χωρίς ενδοιασμούς για την σειρά Αυτή η νύχτα μένει και το νέο της σύντροφο!

πό το ''Αυτή η νύχτα μένει'' στο Maestro - Άντρας ηθοποιός εισβάλλει στο 2ο κύκλο της σειράς

Τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του Maestro έχουν ξεκινήσει και μάλιστα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πολύ πρόσφατα φρόντισε να μας δώσει ένα καυτό spoiler για τη συνέχεια της σειράς, που θα μας καταπλήξει.

Το σενάριο ήδη από τον πρώτο κύκλο είχε πολύ ενδιαφέροντα σημεία, η σειρά γυρίστηκε σε πολύ ωραία σημεία της Ελλάδας και όσο για το καστ τα λόγια είναι περιττά με τους ηθοποιούς να χαρίζουν αξεπέραστες ερμηνείες.

Προσθήκες ηθοποιών θα δούμε στη δεύτερη σεζόν και μάλιστα σιγά σιγά γίνονται οι διαρροές με ηθοποιό από τη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' να μπαίνει στο Maesrto και να το ανακοινώνει την Κυριακή 25/6 στο Καλύτερα δε γίνεται!

Ο λόγος για τον Κώστα Μπερικόπουλο, τη μεγάλη αγάπη της Διαμάντως.

«Θα είμαι στη δεύτερη σεζόν του Maestro. Δε θα κάνω spoiler. Είναι ένας βασικός ρόλος, ο οποίος θα παίξει έναν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας», είπε ο Κώστας Μπερικόπουλος.