Σασμός Γ' κύκλος: «Όφου Παναγιά μου!» - Η ζωή της κρέμεται από μια κλωστή

Σούπερ αποκλειστικό!

Σασμός Γ' κύκλος: «Όφου Παναγιά μου!» - Η ζωή της κρέμεται από μια κλωστή

Όλοι φοβούνται την «καπετάνισσα» και μετρούν τα λόγια τους όταν είναι μπροστά, ωστόσο η στενοχώρια τους θα είναι μεγάλη όταν μάθουν ότι η ζωή της κρέμεται σε μια κλωστή! Η Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου μας αποκαλύπτει τι μέλλει γενέσθαι στον Γ κύκλο της σειράς Σασμός.

Δείτε επίσης: Σασμός spoiler: Αιματοβαμμένο το φινάλε του 2ου κύκλου - Η τραγική σκηνή που θα καθηλώσει το κοινό

Από καιρό η Καλλιόπη Σταματάκη ζούσε έναν εφιάλτη στην οικογένειά της. Δεν ήθελε να δει τον Μαθιό να χωρίζει και έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να φτιάξει της σχέση του με τη Βασιλική από τη στιγμή που η τελευταία έμαθε πως εκείνος ευθύνεται για τον θάνατο του Στεφανή. Αυτό όμως που σίγουρα δεν μπορούσε να ελέγξει ήταν η ορμή του Νικηφόρου όταν έμαθε το ίδιο γεγονός. Ετσι, όταν ο νεαρός άντρας άκουσε τη στιχομυθία της με τη μητέρα του και κατάλαβε τι είχε συμβεί πριν χρόνια στο μαντρί, άρχισε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Ηξερε βαθιά μέσα της πως η ιστορία θα επαναληφθεί και θα γίνει μεγάλο κακό αλλά την ίδια στιγμή ήταν ανήμπορη να κάνει κάτι. «Οφου, Παναγία μου, Μεγαλόχαρή μου. Από όλες τσι μοίρες, γιάντα διάλεξες τούτηνα για την οικογένειά μου; Την πιο μαύρη...», είχε πει τότε νιώθοντας ακόμη και την Παναγιά να την εγκαταλείπει. Εχασε την αναπνοή της, ένιωσε να πνίγεται, οι χτύποι της καρδιάς της μειώθηκαν αισθητά και η Κατερίνα που βρέθηκε στο πλευρό της ένιωσε πως η άλλοτε ισχυρή γυναίκα των Σταματάκηδων είχε λιποθυμήσει. Η αλήθεια όμως ήταν διαφορετική...

Σασμός: Ωρες αγωνίας για την Καλλιόπη

Σασμός Γ' κύκλος: «Όφου Παναγιά μου!» - Η ζωή της κρέμεται από μια κλωστή

Στον τρίτο και ακόμα πιο συγκλονιστικό κύκλο της αγαπημένης σειράς του ALPHA, η υγεία της Καλλιόπης θα βρεθεί σε πρώτο πλάνο. Για την ακρίβεια, ο γ΄ κύκλος του «Σασμού» θα ξεκινήσει με νοσοκομείο, στο οποίο θα νοσηλεύεται η Καλλιόπη. Ο πρώτος που την εξέτασε και βρήκε πως υπέστη επεισόδιο τύπου εγκεφαλικό, είναι φυσικά ο Δημήτρης Μαραθάκης, ο πιστός της γιατρός που δεν θα λείψει από κοντά της μετά το τηλέφωνο της Κατερίνας... «Δημήτρη τρέχα, η Καλλιόπη δεν είναι καλά. Δεν αντιδρά. Φοβάμαι για εκείνη», του είχε πει και εκείνος έκανε τα πάντα για να της δώσει τις πρώτες βοήθειες. Συνέστησε να μπει στο νοσοκομείο και από εκείνη τη στιγμή δεν σταμάτησε να κάνει το καλύτερο για την υγεία της «καπετάνισσας», η οποία θα είναι ιδιαίτερα κλονισμένη.

Η Καλλιόπη θα αργήσει να βρει ξανά τις δυνάμεις της και ακόμα περισσότερο θα αργήσει να γυρίσει στο αρχοντικό που ζούσε αφού ο γιατρός θα επισημαίνει διαρκώς στους δικούς της ανθρώπους πως είναι επικίνδυνο να μεταφερθεί στην κατάστασή της. Εκτός από την οικογένειά της, δίπλα της θα είναι τα ανίψια της αλλά και όλοι οι κοντινοί της άνθρωποι από το χωριό που θα συγκλονιστούν όταν μάθουν το κακό που επέστρεψε στην οικογένεια Σταματάκη: «Μωρέ, ίντα κακό τους βρήκε τους ανθρώπους;», λέει ο Παντελής στο καφενείο και δεν αναφέρεται μόνο στην Καλλιόπη, καθώς την ίδια στιγμή που η καπετάνισσα έπαθε το εγκεφαλικό, η Βασιλική είχε χτυπήσει με το αυτοκίνητο και το τροχαίο αυτό λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή. Στο μεταξύ οι τύψεις φουντώνουν και για τον Αστέρη με την Αργυρώ όταν συνειδητοποιήσουν πως η Καλλιόπη κατέρρευσε τη μέρα που εκείνοι αντάλλασσαν όρκους αιώνιας αγάπης ενώπιον του παπα-Μιχάλη. «Λες να το έμαθε και να μην το άντεξε; Θα τρελαθώ αν εμείς είμαστε η αιτία που έπαθε αυτό η Καλλιόπη», λέει η Μαρίνα.

Περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί αύριο 13/7 στα περίπτερα*