Παγιδευμένοι Από μεγαλοδικηγόρος σε άθλια κατάσταση - Εξαθλίωση για τον Αλέκο στον 2ο κύκλο

Αποκλειστικό!

Παγιδευμένοι Από μεγαλοδικηγόρος σε άθλια κατάσταση - Εξαθλίωση για τον Αλέκο στον 2ο κύκλο

Το τέλος του πρώτου κύκλου της σειράς Παγιδευμένοι, βρίσκει τον μεγαλοδικηγόρο πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Ωστόσο στα επεισόδια που θα δούμε την επόμενη σεζόν, ο Αλέκος βρίσκεται ελεύθερος, αλλά περνάει πολύ δύσκολα.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη/TV24

Στην εξαθλίωση ο Αλέξης στον δεύτερο κύκλο της σειράς, Παγιδευμένοι

Ο Αλέκος, o ιδρυτής και ιδιοκτήτης μιας τεράστιας δικηγορικής εταιρείας, πλέον έχει χάσει τα πάντα. Φιλόδοξος, άπληστος, εκδικητικός, βαθιά ανήθικος. Το χρήμα, η αναγνώριση και η επιτυχία ήταν γι’ αυτόν το παν. Πίστευε ότι τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει και δεν είχε ηθικούς ή συναισθηματικούς φραγμούς. Ομως κάποια στιγμή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου που ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει. Με την Υβόννη έχουν πάρει διαζύγιο και είναι εντελώς μόνος. Αν και συλλαμβάνεται και μπαίνει στη φυλακή, καταφέρνει να αποφυλακιστεί άμεσα. Στα γενέθλιά της η Αννα έχει καλέσει όλους τους φίλους της. Κάποια στιγμή κι ενώ κάθονται χαλαρά, η κοπέλα αναφέρει: «Ο Αλέκος μπήκε φυλακή για λίγο και βγήκε. Να δούμε πώς θα μας επηρεάσει αυτό». «Τίποτε δεν θα γίνει. Μαζεύει τα κομμάτια του τώρα», της απαντάει ο Σταύρος.

Δείτε επίσης αποκλειστικά: Το πρώτο επεισόδιο της επόμενης σεζόν - Τέσσερα πτώματα σε ένα πηγάδι! Νεκρή η Κατερίνα

Ο φόβος της Αννας

Ο Αλέκος πλέον δεν έχει τίποτα και προσπαθεί να ξεκινήσει από το μηδέν τη δικηγορική του καριέρα. Κανείς δεν τον εμπιστεύεται. Προσπαθεί να πιάσει μεγάλους πελάτες, αλλά έχει χάσει το κύρος και την αξιοπιστία του. Οι μόνες περιπτώσεις που καταφέρνει να αναλάβει ίσα-ίσα για να βγάλει τα προς το ζην είναι απλές και ασήμαντες. Ο μεγαλοδικηγόρος είναι πια σε άθλια κατάσταση. Μένει σε ένα υπόγειο που ανήκει σε κάποιον γνωστό του και δεν έχει χρήματα ούτε καν για να επιβιώσει αξιοπρεπώς. Παρά την εξαθλιωμένη του κατάσταση όμως, η Αννα εξακολουθεί να φοβάται ότι με έναν τρόπο θα ξαναμπεί στη ζωή της και όχι για καλό.