Σασμός Γ' κύκλος: Ο εφιάλτης της Καλλιόπης ζωντανεύει - Ο μικρός Πετρής σε κίνδυνο

Το όνειρο της γιαγιάς Σταματάκαινας γίνεται πραγματικότητα!

Σασμός Γ' κύκλος: Ο εφιάλτης της Καλλιόπης ζωντανεύει - Ο μικρός Πετρής σε κίνδυνο

Όσο και αν ξόρκισε το κακό η Καλλιόπη, όσο και αν ήθελε να πιστέψει πως τα όνειρα δεν βγαίνουν στην πραγματικότητα, τελικά θα διαπιστώσει πως η ιστορία επαναλαμβάνεται ή αλλιώς πως η πεθερά της είχε δίκιο. Η κατάρα είναι ακόμα ενεργή! Το TiViSirial και η Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου μας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ για το τι μέλλει γενέσθαι στον τρίτο κύκλο του Σασμού. Το trailer πάντως ήταν πολλά υποσχόμενο (δείτε το εδώ).

Η γιαγιά Σταματάκαινα εμφανίστηκε στον ύπνο της Καλλιόπης, λίγο πριν το τέλος του δεύτερου κύκλου, και την προειδοποίησε. Της είπε να σταματήσει τη σχέση του γιου της Αστέρη με την Αργυρώ, να μη δώσει έγκριση γι’ αυτόν τον γάμο, αλλιώς μεγάλο κακό θα μπει ξανά στο σπιτικό της και συγκεκριμένα πάνω από το παιδί της.

Η «καπετάνισσα», που είχε ξυπνήσει τρομαγμένη από εκείνο το όνειρο, προσπάθησε να διώξει τις κακές σκέψεις, όμως στον τρίτο κύκλο της σειράς του ALPHA θα διαπιστώσει με λύπη της πως η πεθερά της είχε δίκιο. Η κατάρα, που συνοδεύει για πάνω από 100 χρόνια τις οικογένειες Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων, είναι ακόμα ενεργή. Μετά τον θάνατο του Μάνθου Σταματάκη, της Ανθούλας Σταματάκη και του Αγγελου Βρουλάκη, ένας ακόμα χαμός θα επισκιάσει όχι μόνο τις δύο οικογένειες αλλά σύσσωμο το πολύπαθο χωριό της Ανω Ποριάς. Ωστόσο, η ισχυρή γυναίκα της οικογένειας θα αργήσει να μάθει ότι ο γιος της παντρεύτηκε με την εκλεκτή της καρδιάς του και αυτό γιατί μετά την περιπέτεια που θα ζήσει με την υγεία της, δεν θα θέλουν να την ταράξουν. «Καλύτερα να λείψουν οι μεγάλες συγκινήσεις από τη ζωή της. Προσπαθήστε να την κρατήσετε σε ηρεμία», θα συστήσει ο Δημήτρης Μαραθάκης και άπαντες θα ακολουθήσουν πιστά τη συμβουλή του.

Σασμός: Η αντίστροφη μέτρηση

Σασμός Γ' κύκλος: Ο Πετρής σε κίνδυνο - Ο εφιάλτης της Καλλιόπης ζωντανεύει!

Το κακό όμως για το σπίτι της Καλλιόπης παραμονεύει και θα πέσει, όπως όλα δείχνουν, πάνω στον εγγονό της. Στον αθώο Πετρή που έχει φέρει χαρά και ζωντάνια στις δύο οικογένειες. Ο Αστέρης και η Αργυρώ, που όπως θα δούμε θα προσπαθήσουν να πορευτούν τελικά στο χωριό που τους ανέθρεψε, δεν θα νιώσουν ούτε για μια στιγμή πως το παιδί κινδυνεύει, η Καλλιόπη αντίθετα θα διαισθανθεί τον κίνδυνο και θα προσπαθήσει να αποφύγει η οικογένειά της το κακό. Δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα ζητήσει από το ερωτευμένο ζευγάρι να μείνει μόνη με το παιδί προκειμένου να το διαφυλάξει από τυχόν κακές στιγμές, όμως η Αργυρώ που δεν θα έχει ξεχάσει την λαχτάρα που πέρασε με το παιδί όταν η πεθερά της το πήρε για μια βόλτα και άργησε να το φέρει πίσω, δεν θα της το δώσει εύκολα.

Όταν μάλιστα, προς τα μέσα της σεζόν, μάθει ότι Αστέρης και Αργυρώ έχουν σφραγίσει την αγάπη τους με την ευλογία του παπα-Μιχάλη, θα σιγουρευτεί πως σύντομα οι ψυχές τους θα γεμίσουν πάλι με μαύρο. Πηγές αναφέρουν πως ο μικρός Πετρής θα είναι ο... στόχος της κατάρας που εξαπόλυσε η Σταματάκαινα.