Φόνοι στο Καμπαναριό: Τι θα δούμε στην καινούρια σειρά του Alpha - Κυκλοφόρησε το 1ο trailer

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Φόνοι στο Καμπαναριό: Τι θα δούμε στην καινούρια σειρά του Alpha - Κυκλοφόρησε το 1ο trailer

Από την καινούρια τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να προβληθεί στους δέκτες μας, η νέα σειρά του Alpha, οι Φόνοι στο Καμπαναριό. Σκηνοθέτης της σειράς είναι ο Αντώνης Αγγελόπουλος, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει πολλά επιτυχημένα σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης.

Στο cast της σειράς είναι μεταξύ άλλων και κάποια ονόματα που είναι ιδιαίτερα γνωστά και αγαπητά στους τηλεθεατές (δείτε εδώ το trailer με την Λουϊζίδου & Κωνσταντινίδου).

Τι θα δούμε στην νέα σειρά του Alpha

Στη μονή της Αγίας Θεοδούλης ξεκίνησαν να χτυπούν οι καμπάνες, κηρύσσοντας την έναρξη των γυρισμάτων της νέας κωμικής σειράς μυστηρίου «Φόνοι στο καμπαναριό» που έρχεται στον Alpha.

Οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου και Λυδία Τζανουδάκη ντύθηκαν στα μαύρα, ο Γιωργής Τσουρής και ο Βαγγέλης Δαούσης έπιασαν μεγεθυντικούς φακούς και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αντώνη Αγγελόπουλου, ξεκίνησαν τα γυρίσματα της κωμωδίας της χρονιάς.

Οι “Φόνοι Στο Καμπαναριό” είναι η νέα whodunnit αστυνομική κωμωδία του Alpha, που σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος, σκηνοθέτης των «Στο Παρά 5», «Είσαι Το Ταίρι Μου» και «Eγκλήματα». Tο σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Νίκος Τσιάμης, Νίκος Μήτσας και Παναγιώτης Χριστόπουλος και την παραγωγή έχει αναλάβει η Filmiki.

Πρωταγωνιστούν: οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη, Γιωργής Τσουρής, Βαγγέλης Δαούσης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Περικλής Αλμπάνης, Νικόλας Απέργης.

Δείτε εδώ το τρέιλερ και φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

φονοι 2
φονοι 3
φονοι 1
φονοι 5
φονοι 4