Οι εξελίξεις που πρόκειται να δούμε στον Γ΄ κύκλο της αγαπημένης σειράς του τηλεοπτικού κοινού στο Mega, στην Γη της ελιάς, αναμένεται να κόψουν την ανάσα και να μας κρατήσουν για ακόμα μία φορά καθηλωμένους μπροστά από τις τηλεοράσεις μας (δείτε εδώ ότι η Μαρίνα χάνει το μωρό στον 7ο μήνα).
Τι θα συμβεί στον Γ΄ κύκλο στη Γη της ελιάς
Στον νέο κύκλο της σειράς της γης της ελιάς, στο επίκεντρο της προσοχής μπαίνει η οικογένεια Στεφανέα, λόγω της δολοφονίας του Βαφέα που διέπραξε η Χάιδω. Αυτή η δολοφονία πρόκειται να ανοίξει μία νέα βεντέτα. Η Χάιδω, έχει αρχίσει να υποψιάζεται, ότι ο εμπρησμός στο σπίτι της οικογένειας της, ο οποίος έβαλε σε κίνδυνο τόσο την ίδια όσο και τη Βασιλική, αλλά και την εγγονή της, τη μικρή Στέλλα, ότι δεν ήταν καθόλου τυχαίος.
Ωστόσο η ίδια, δεν μπορεί ακόμα σε καμία περίπτωση να αποκαλύψει το ένοχο μυστικό της αναφορικά με το φόνο, που έχει κάνει στον Λυκούργο. Το μυστικό όμως αυτό δεν θα μείνει για πολύ καιρό κρυφό. Φοβάται, ότι όλοι τους βρίσκονται σε πολύ μεγάλο κίνδυνο.
Η Χάιδω όμως, δεν δίνει και μεγάλη προσοχή στον Μιλτιάδη, που προσπαθεί με κάθε πιθανό τρόπο να τους πλησιάζει. Όπως έχουμε αρχίσει να καταλαβαίνουμε, ο Μιλτιάδης θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στις εξελίξεις της σειράς.
Ακόμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε από το περιοδικό Τηλέραμα, καθώς και από το ρεπορτάζ της Φαίδρας Στάθη, αναφορικά με τις εξελίξεις της Γης της Ελιάς, στον νέο κύκλο θα κάνει την εμφάνισή του και ο αδερφός του Μιλτιάδη, ο οποίος είχε άμεση σχέση με τον εμπρησμό στο σπίτι των Στεφανέων. Αυτό το πρόσωπο, είναι εκείνο, το οποίο θα φέρει μεγάλες ανατροπές και ταραχή στην Μάνης. Επιπλέον, είναι αυτός ο οποίος θέλει να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία του Βαφέα.
Επίσης, αναφορικά με το τι θα συμβεί με τον αστυνόμο Κουράκο, παρά τις προσπάθειες των δημιουργούν να μην βγουν στο φως πληροφορίες σχετικά με το τι συμβαίνει με το μέλλον, ύστερα από κάποιες διαρροές που ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί, υποστηρίζεται, ότι ο Κουράκος βρίσκεται στα μαύρα πανιά, μετά από τον ξαφνικό χωρισμό του με την Ευτυχία, καθώς όπως θυμόμαστε ανακάλυψε ότι εκείνη είχε σκοτώσει τον Ανέστη Δρακουλάκο, αυτό θα τον οδηγήσει στο να πάρει ορισμένες λάθος αποφάσεις.
Ο χωρισμός του αυτός από την Ευτυχία, φημολογείται ότι θα τον φέρει πολύ κοντά με την στενή του συνεργάτιδα και φίλη, την Δήμητρα, ωστόσο, στο τέλος θα πράξουν και οι δύο με βάση την λογική τους, αλλά και με την αγάπη που έχουν για τον Ορέστη.