Έφυγε από την Γη της Ελιάς του MEGA και μπαίνει στο Προξενιό της Ιουλίας στον ALPHA

Αυτό και αν είναι έκπληξη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έφυγε από την Γη της Ελιάς του MEGA και μπαίνει στο Προξενιό της Ιουλίας στον ALPHA

Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν ακόμη μια καινούρια σειρά έρχεται στον ALPHA για να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Ο λόγος για το Προξενιό της Ιουλίας που ήδη από το trailer που κυκλοφόρησε (δείτε το εδώ) έχει αφήσει πολύ καλές κριτικές και έχει ανατριχιάσει τους τηλεθεατές.

H πρεμιέρα αναμένεται να γίνει τον Σεπτέμβρη και στο καστ βρίσκονται πολλοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί όπως για παράδειγμα ο Μελέτης Ηλίας, η Πέγκυ Τρικαλιώτη και η Ελισάβετ Μουτάφη. Σύμφωνα ωστόσο με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες, στην σειρά θα δούμε και έναν ηθοποιό που συμμετείχε στην Γη της Ελιάς του MEGA.

Αυτός ο ηθοποιός από την Γη της Ελιάς μπαίνει στο Προξενιό της Ιουλίας

Πρόκειται για έναν ηθοποιό που αποχώρησε από την σειρά στο δεύτερο κύκλο, με το τέλος του να γράφεται με αίμα αφού αυτοκτόνησε και η σκηνή είχε καθηλώσει. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη, ο οποίος είχε πάρει από καιρό την απόφαση να αποχωρήσει και να προχωρήσει σε κάτι καινούριο.

Βέβαια, τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

Αλέξανδρος Σκουρλέτης Το προξενιό της Ιουλίας

Η ιστορία της σειράς

Ελληνική επαρχία στην εκπνοή της δεκαετίας του ’50. Μια νεαρή γυναίκα κατηγορείται για τη δολοφονία του συζύγου και της τρίχρονης κόρης της και περιμένει τη θανατική της καταδίκη. Η ιστορία της θα ξεδιπλωθεί στο «Προξενιό της Ιουλίας», τη νέα δραματική σειρά του ALPHA, που είναι εμπνευσμένη από το ομότιτλο μυθιστόρημα του Γιώργου Σ. Πολίτη, κι έρχεται για να μας συναρπάσει.

Η νέα παραγωγή του ALPHA έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα και από το πρώτο κιόλας τρέιλερ έχει κινήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών που μιλούν για μια σειρά αξιώσεων. Ο τίτλος της «Το προξενιό της Ιουλίας» και στο επίκεντρο βρίσκεται μια νεαρή γυναίκα της οποίας η μοίρα ορίζεται από άλλους, χωρίς η ίδια να φαίνεται ότι έχει λόγο στη ζωή της. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Νίκος Κρητικός, το σενάριο ο Νίκος Απειρανθίτης, ενώ τους χαρακτήρες ενσαρκώνει ένα εξαιρετικό καστ πρωταγωνιστών. Οι παραγωγοί της αγαπημένης σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα μεταφέρουν το κοινό σε μια άλλη εποχή, για να παρακολουθήσουν μια ιστορία σκληρή, γεμάτη μυστήριο και αγωνία.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη για το περιοδικό Tv24

Ύστερα από εντατική αναζήτηση και πολλά δοκιμαστικά, η Ευγενία Ξυγκόρου, η οποία έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στην «Επιστροφή » του ΑΝΤ1 και πέρυσι άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στη μίνι δραματική σειρά εποχής «Αγάπη παράνομη» της ΕΡΤ, είναι εκείνη που πήρε τον κεντρικό ρόλο. Η νεαρή ηθοποιός θα υποδυθεί την Ιουλία Σκούταρη, που θα παντρευτεί με προξενιό τον κατά πολύ μεγαλύτερό της Γιωργίκη Προβιό τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Μελέτης Ηλίας. Η καρδιά της όμως ανήκει στον νεαρό Γρηγόρη Ραζίνη, στον ρόλο του οποίου θα δούμε τον Δημήτρη Σέρφα.

Όσο για τους υπόλοιπους ρόλους; Τη μεγάλη αδελφή του Γιωργίκη θα υποδυθεί η Αννα Μάσχα την οποία απολαύσαμε στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», ενώ τη μητέρα του Γρηγόρη η Πέγκυ Τρικαλιώτη που, ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας από τη μικρή οθόνη, εμφανίστηκε τηλεοπτικά τη σεζόν που μας πέρασε στη βιογραφική σειρά της ΕΡΤ1 «Φλόγα κι άνεμος». Στη φιλόδοξη παραγωγή του ALPHA πρωταγωνιστεί και ο Δημήτρης Αλεξανδρής, που μετά τον «Σασμό» (δείτε εδώ spoil για τον Γ' κύκλο της σειράς) θα τον παρακολουθήσουμε στον ρόλο του Κωστή Στασινόπουλου, διοικητή χωροφυλακής της Λάρισας.

Το προξενιό της Ιουλίας: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα - Φαντασμαγορικές σκηνές στη νέα σειρά του ALPHA

Στη σειρά θα δούμε ακόμη την Ελισάβετ Μουτάφη που στο «Βραχιόλι της φωτιάς» ως Μπενούτα έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας, τον Γιάννο Περλέγκα με την πολύ μεγάλη θεατρική πορεία που επίσης είδαμε στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και τώρα θα υποδυθεί ένα μοναχό όπως και την Μελίνα Λεφαντζή αλλά και τον Τάσο Λέκκα στο ρόλο του γιου του Γιωργίκη Προβιού. Στο καστ και ο Αλέξανδρος Μούκανος που απολαύσαμε φέτος στον «Σασμό» και ο Ηλίας Βαλάσης που εδώ και χρόνια παίζει στο θέατρο. Στη σειρά παίζουν ακόμη οι Σίσσυ Τουμάση, Χριστίνα Μαξούρη, Βασίλης Κουκαλάνι, Κωνσταντίνος Ζωγράφος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Ευτυχία Μελή και για πρώτη φορά σε ελληνική σειρά ο Ελληνας πρωταγωνιστής του Φατίχ Ακίν Αδάμ Μπουσδούκος.