Γη της ελιάς Γ' κύκλος: Άλλοι μένουν, άλλοι φεύγουν και άλλοι παραμένουν κανονικά - Οι 2 ηχηρές απουσίες από τη σειρά του Mega

Δείτε αναλυτικά το καστ για τη νέα σεζόν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γη της ελιάς Γ' κύκλος: Άλλοι μένουν, άλλοι φεύγουν και άλλοι παραμένουν κανονικά - Οι 2 ηχηρές απουσίες από τη σειρά του Mega

Ο νέος κύκλος για τη σειρά, που έχει αγαπηθεί από κοινό, Γη της ελιάς αναμένεται αν είναι ανατρεπτική από πολλές απόψεις! Το σενάριο θα μας ''παγώσει'', όπως και οι προσθαφαιρέσεις ηθοποιών από το καστ.

Κάποιοι ρόλοι θα ολοκληρωθούν, άλλοι θα συνεχίσουν να μας ταξιδεύουν, καθώς και νέοι αναμένεται να κάνουν την είσοδό τους στον τρίτο κύκλο της θρυλικής σειράς του Mega.

Δείτε επίσης: «Δυστυχώς, δεν ανιχνεύεται ο χτύπος της καρδιάς του εμβρύου» - Η Μαρίνα χάνει το μωρό στον 7ο μήνα

Η διαμόρφωση του καστ στον τρίτο κύκλο στη ''Γη της ελιάς''

Παραμένουν οι:

Άντζελα Γκερέκου, Λυδία Κονιόρδου, Μάρω Κοντού, Γιώργος Παρτσαλάκης, Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, Τάσος Ιορδανίδης, Ιφιγένεια Τζόλα, Γιάννης Κρητικός, Στέφανη Χαραλάμπους, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Δώρα Χρυσικού, Μάξιμος Μουμούρης, Στέλλα Φυρογένη, Πανίκος Πιλάλης, Έλενα Χριστοφή, Κούλλης Νικολάου κ.α.

Αποχωρούν οι:

Αφροδίτη Λιάντου και Αλέξανδρος Σκουρλέτης

 Γη της ελιάς

Εισβάλλουν οι:

Δύο νέοι ρόλοι θα μας απασχολήσουν από τη νέα σεζόν χωρίς να γνωρίζουμε για την ώρα τους ηθοποιούς, που θα τους ενσαρκώσουν! Αυτοί θα είναι ο αδερφός του Μιλτιάδη και η Αριάδνη, η κόρη της Ιουλίας και του Στάθη.

Βγάζουν την Βασιλική από το νερό χωρίς τις αισθήσεις της

Με την ανατριχιαστική σκηνή που η Βασιλική πνίγεται στη θάλασσα έκλεισε ο β΄ κύκλος της σειράς, Γη της Ελιάς, αφήνοντας στο τηλεοπτικό κοινό αισθήματα τρόμου αλλά και αγωνίας. Η μεγάλη ανατροπή δεν είναι ότι η Βασιλική σώζεται, αλλά πώς και ποιος τη σώζει.

Από την Μαρία Μεταξητινού/tv24

Η σκηνή όπου ο Φίλιππος με τον Στάθη έχουν πέσει στη θάλασσα και προσπαθούν να ξεμπλέξουν την μπλούζα της Βασιλικής από την προπέλα της μηχανής της βάρκας, είναι ανατριχιαστική. Η Βασιλική βρίσκεται στο νερό και όσο περνάει η ώρα, τόσο και πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα.

Οπως όμως θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν τον Σεπτέμβριο, με κίνδυνο να πνιγούν ο Στάθης και ο Φίλιππος τελικά απεγκλωβίζουν τη Βασιλική και την ανεβάζουν στην επιφάνεια. Ολοι είναι έντρομοι, καθώς η κοπέλα έχει χάσει τις αισθήσεις της, δεν αναπνέει καν.

Ο Στάθης μένει αποσβολωμένος, ο Φίλιππος κλαίει και προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να φέρει στη ζωή την αγαπημένη του και η Αρετή σπαράζει για την κόρη της. Στη διπλανή βάρκα που βρίσκεται ο Πότης με την Αννα, είναι και ο Μιλτιάδης, ο οποίος χωρίς να χάσει χρόνο, πηδάει πάνω στη βάρκα που έχουν τη Βασιλική και της δίνει τις πρώτες βοήθειες.

Ο Μιλτιάδης ξέρει να κάνει ΚΑΡΠΑ και αυτό εφαρμόζει στη Βασιλική. Μετά από πολλές προσπάθειες κι εκεί που όλοι νομίζουν ότι την έχασαν, ο Μιλτιάδης δεν τα παρατάει και την επαναφέρει στη ζωή. Η Βασιλική αρχίζει να αναπνέει. Στη συνέχεια την πάνε στο νοσοκομείο, όπου πολύ σύντομα ανακτά πλήρως τις δυνάμεις της. Δεν χρειάζεται καν νοσηλεία. Απλά μένει λίγο για προληπτικούς λόγους και αμέσως γυρίζει στο σπίτι της και στο παιδί της.

Η Γη της Ελιάς Βασιλική Φίλιππος

Δείτε επίσης: «Γιατί δεν μου είπες την αλήθεια; Δεν θέλω να σε ξαναδώ» - Άσχημος χωρισμός για αγαπημένο ζευγάρι

Τόσο ο Φίλιππος όσο και η Βασιλική χρωστάνε πολύ μεγάλη χάρη στον Μιλτιάδη. Χάρις στον Μιλτιάδη η Βασιλική είναι στη ζωή και αυτό το γεγονός θα παίξει μεγάλο ρόλο στη συνέχεια. Καταρχάς κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί ότι ο άνθρωπος που της έσωσε τη ζωή, είναι ο ίδιος που πριν μερικές μέρες πήγε να την κάψει ζωντανή μαζί με το παιδί της. Αλλά όπως θα δούμε και για τον Μιλτιάδη, αυτό θα σημάνει κάτι. Οι προθέσεις του και η στάση του αλλάζει απέναντι στους Στεφανέους και παρά τις πιέσεις που θα συνεχίζει να δέχεται από τον αδελφό του για να τους ξεκάνει, εκείνος θα του δηλώσει ότι δεν θέλει να συνεχίσει και δεν ενδιαφέρεται για κανέναν «γδικιωμό»!

Διαβάστε περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα!