Σασμός: Τηλεθεατές την προσοχή σας - Η γυναίκα που ''εισβάλλει'' στη σειρά μαζί με το Βασίλη Μπισμπίκη

Ποιοι παραμένουν, φεύγουν και εισβάλλουν στο σίριαλ του ALPHA

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τα σενάρια για το νέο κύκλο στο Σασμό έχουν ήδη γραφτεί και μάλιστα από όσα λέγονται οι εξελίξεις στον τρίτο κύκλο αναμένεται να είναι καταιγιστικές για του τηλεθεατές, που τόσο πολύ αγαπάνε τη σειρά του ALPHA.

Εκτός λοιπόν από το σενάριο, που έχει εμπλουτιστεί με νέα κείμενα παράλληλα έχει γίνει γνωστό, πως στη σειρά θα έχουμε σταδιακά κάποιες προσθαφαιρέσεις ηθοποιών! Το όνομα του Βασίλη Μπισμπίκης (δείτε εδώ το ρόλο του) θα έχουμε και άλλα ονόματα, που θα μας απασχολήσουν, όπως είναι η σύζυγος στη ζωή του Μαθιού, Έλενα Μαυρίδου.

Οι ηθοποιοί που μπαίνουν, φεύγουν και παραμένουν στο Σασμό

Αποχωρούν οι:

O Δημήτρης Αλεξανδρής, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Γιώργος Χριστοδούλου, Γιώργος Τριανταφυλλίδης και ο Στέλιος Μάινας.

Εισβάλλουν οι:

O Βασίλης Μπισμπίκης και η Έλενα Μαυρίδου, που θα κάνει την αδερφή του Φαρμάκη.

Σασμός
ndp

Παραμένουν οι:

Δημήτρης Ημέλλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Μαρία Τζομπανάκη, Γιώργος Αμούτζας, Δημήτρης Λάλος, Ευγενία Σαμαρά, Δανάη Παππά, Μαρία Πρωτόπαππα, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Μιχάλης Αεράκης, Όλγα Δαμάνη, Στάθης Μαντζώρος, Αλίνα Κωτσοβούλου κι όλο το βασικό καστ.

Ο θάνατος που θα ''βυθίσει'' στο πένθος τους τηλεθεατές

Και ναι! Ο τρίτος κύκλος για το Σασμό έχει γραφτεί μέχρι ένα σημείο και το μόνο, που είναι σίγουρο και μπορούμε να σας μεταφέρουμε είναι, πως οι εξελίξεις θα μας συγκλονίσουν με απανωτά ευχάριστα, αλλά και δυσάρεστα γεγονότα.

Η νέα σεζόν θα έχει απώλειες, οι οποίες θα φανερωθούν μεθοδικά στο κοινό! Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με το Tv24 έχει διαρρεύσει, πως ένας πολύ αγαπητός ρόλος δε θα φτάσει μέχρι το φινάλε του σίριαλ.

Ο λόγος για την κατά κοινή ομολογία αγαπημένη μας, γιαγιά Ειρήνη, η οποία έχει πολλά να βαραίνουν την ψυχή της! Πολλά, που δεν έχει αποκαλύψει, κάτι που εν τέλει θα την οδηγήσει στην αυτοχειρία, καθώς θα κρεμαστεί! Η είδηση αυτή θα σοκάρει το κοινό, ωστόσο εμείς σας το έχουμε μεταφέρει εδώ και καιρό από το Youweekly.gr.

Σασμός - Γιαγιά Ειρήνη