Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Χριστόφορος ζει - Επιστρέφει από την κόλαση που ζει

Η κίνηση των παιδιών του που του φέρνει χαρά

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Χριστόφορος ζει - Επιστρέφει από την κόλαση που ζει

Στον Παράδεισος των κυριών, ο Χριστόφορος δεν αντέχει να ζει με τις τύψεις, καθώς πιστεύει ότι αυτός είναι υπαίτιος για τα δεινά των παιδιών του. Απελπισμένος φεύγει, χωρίς να πει σε κανέναν πού βρίσκεται. Οπως θα δούμε στη νέα σεζόν, η αγωνία για την εξαφάνισή του δυναμώνει και ο φόβος ότι μπορεί να έχει βάλει ακόμα και τέλος στη ζωή του, τρομάζει τα παιδιά του.

Από την Μαρία Μεταξητινού

Ο Χριστόφορος ήδη έχει πολλές τύψεις για τον γιο του, που του είχε κρύψει ότι μητέρα του ήταν η Βικτώρια, για την Αμαλία που έμαθε όσα έμαθε για την κανονική της μητέρα, αλλά περισσότερο γιατί δεν μπόρεσε να την καταλάβει και να την προστατέψει από τον Πάρη. Και μέσα σε όλα αυτά, μαθαίνει και για τη γυναίκα του την Αντιγίνη από την Ολγα, ότι γνώριζε τη σχέση του με τη Βικτώρια.

Γιατί επιστρέφει στον Παράδεισο των κυριών ο Χριστόφορος

Δείτε επίσης: Μετά την τραγωδία παντρεύονται και ενώνουν τις ζωές τους

Ολα αυτά γίνονται θηλιά στον λαιμό του Χριστόφορου, ο οποίος εξαφανίζεται από προσώπου γης. Κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται και τα παιδιά του καθημερινά ζουν με την αγωνία να μάθουν νέα του, να βρουν ένα σημάδι ζωής.

Στο μεταξύ, όπως θα δούμε στον νέο κύκλο, που όπως φαίνεται θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου, ο Χριστόφορος προκειμένου να μαθαίνει τι κάνουν τα παιδιά του, μιλάει κρυφά στο τηλέφωνο με τη Ματούλα, η οποία είναι η μόνη που γνωρίζει πού βρίσκεται τόσο καιρό. Μάλιστα βλέποντας την αγωνία τόσο του Αγη όσο και της Αμαλίας, κάθε φορά τον παρακαλεί να επιστρέψει γιατί τα παιδιά είναι πολύ αναστατωμένα. Αυτή την κατάσταση, την αγωνία και τον φόβο των παιδιών του Χριστόφορου τη ζει καθημερινά η κόρη της Ματούλας και τους συμπονά.

Δείτε επίσης: Ανατροπή στον Παράδεισο των Κυριών: Ο Σίμος δεν είναι γιος της Δωροθέας

Ο Παράδεισος των κυριών Χριστόφορος

Στο μεταξύ, στο σπίτι των Μπουραντάδων έχει μετακομίσει η κόρη της Ματούλας, η Στέλλα, η οποία κάποια στιγμή ακούει τη μητέρα της να μιλάει και καταλαβαίνει πού βρίσκεται ο Χριστόφορος. Αμέσως μιλάει στην Αμαλία και της λέει ότι ξέρει ότι ο πατέρα της ζει και μάλιστα γνωρίζει πού βρίσκεται. Η Αμαλία με τον Αγη παίρνουν μεγάλη χαρά, καθώς πλέον συνειδητοποιούν ότι ο πατέρας τους ζει και από την άλλη αποφασίζουν να πάνε να τον βρουν και να τον πείσουν να γυρίσει πίσω στο σπίτι. Ο Χριστόφορος λοιπόν επιστρέφει και όχι μόνο αυτό, αλλά έχει τη συγχώρεση, την αγάπη και τη στήριξη των παιδιών του, που του λένε ότι δεν φταίει αυτός για όσα έχουν γίνει.