Ο Παράδεισος των κυριών: Η αδελφή "φίδι" της Αμαλίας θέλει να την καταστρέψει - Της κλέβει τον άντρα μέσα από τα χέρια

Μίσος, ζήλια και εκδίκηση!

Ο Παράδεισος των κυριών: Η αδελφή

Δεν έχουν τελειωμό τα βάσανα της Αμαλίας, όπως θα δούμε στον β΄ κύκλο της σειράς, Ο Παράδεισος των κυριών, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 18 Σεπτεμβρίου. Μαζί με όλα τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει, έρχεται απρόσμενα στη ζωή της και μια αδελφή, που μόνο το καλό της δεν θέλει...

Από την Μαρία Μεταξητινού/TV24

Η αδερφή "φίδι" της Αμαλίας στον Παράδεισο των κυριών

Η Αμαλία αποφασίζει να μην πει τίποτα στη Μιράντα και ν’ ακούσει τη συμβουλή της Ματούλας. «Σκέψου, κορίτσι μου, ότι μπορεί να καταστρέψεις δύο ζωές», της είχε πει. Μετά την ανοικοδόμηση του «Παραδείσου», η Αμαλία αναλαμβάνει και πάλι καθήκοντα στο κατάστημα, ενώ στο σπίτι τα πράγματα αλλάζουν, καθώς έρχεται η κόρη της Ματούλας, η Στέλλα.

Δείτε επίσης: Μετά την τραγωδία παντρεύονται και ενώνουν τις ζωές τους

Στην αρχή η κοπέλα έρχεται για να δει τη μητέρα της και να κάνει μια νέα αρχή στην πρωτεύουσα. Επειδή δεν έχει κανέναν άλλον, οι Μπουραντάδες της προτείνουν να μείνει μαζί τους βοηθώντας παράλληλα και τη μητέρα της. Ωστόσο τα όνειρα της Στέλλας δεν συμβαδίζουν με ό,τι της προσφέρουν καθώς η κοπέλα από την επαρχία έρχεται για να φτιάξει τη ζωή της και να ανέβει κοινωνικά. Η Στέλλα, που είναι φυσικά ετεροθελή αδελφή της Αμαλίας, θαμπώνεται από το σπίτι και την άνεση των Μπουραντάδων, αλλά και από τη ζωή της Αμαλίας, τη μόρφωσή της, τα ρούχα της και τους τρόπους της.

Δείτε επίσης: Ανατροπή στον Παράδεισο των Κυριών: Ο Σίμος δεν είναι γιος της Δωροθέας

Ο Παράδεισος των κυριών ALPHA

Η Στέλλα θεωρεί ότι είναι άδικο αυτή να έζησε και να ζει μια ζωή μέσα στη μιζέρια και τη στέρηση και η Αμαλία να ζει μέσα στα πούπουλα. Ετσι αρχίζει να ζηλεύει και να μισεί θανάσιμα την αδελφή της, χωρίς φυσικά να της το δείχνει. Αντίθετα, της παριστάνει την καλή αδελφή. Η Αμαλία με την αθωότητα που τη διακρίνει, δεν μπορεί να δει το αληθινό πρόσωπο της Στέλλας και δεν μπορεί να διανοηθεί ότι απόκτησε μια αδελφή «φίδι» που ζει στο ίδιο της το σπίτι. Μάλιστα η Αμαλία τη βοηθάει και καταφέρνει να τη φέρει να εργαστεί κι αυτή στον «Παράδεισο». Η Στέλλα πιάνει δουλειά εκεί, με σκοπό ν’ ανέβει κοινωνικά και αρχίζει να κάνει τα πάντα για να το πετύχει. Δεν θα διστάσει μάλιστα να προσεγγίσει τον Σίμο, τον επίσης κακό γιο της Δωροθέας, με το αγγελικό πρόσωπο, όταν αυτός αρχίσει να δείχνει το ενδιαφέρον του για την Αμαλία.