Σασμός: Ο Βασίλης Μπισμπίκης έδωσε spoiler «μεγατόνων» - Η φωτογραφία με το όπλο στο χέρι σημαδεύοντας τον...

Δεύτερη μέρα γυρισμάτων για τον ηθοποιό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σασμός: Ο Βασίλης Μπισμπίκης έδωσε spoiler «μεγατόνων» - Η φωτογραφία με το όπλο στο χέρι σημαδεύοντας τον...

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ξεκίνησε χθες, Δευτέρα 21/8, τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο της σειράς του ALPHA, Σασμός (δείτε εδώ την φωτογραφία που διέρρευσε), και την Τρίτη 22/8 ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram άλλη μία εικόνα του, προδίδοντας πως κάτι πολύ κακό πρόκειται να συμβεί και ίσως κάποιος πεθάνει εξαιτίας του.

Κι αυτό γιατί στην φωτογραφία που ανέβασε απεικονίζεται ο ίδιος με όπλο στο χέρι σημαδεύοντας κάποιον, ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνεται στο κάδρο. Δίπλα του βρίσκεται ο τηλεοπτικός του αδερφός, Τηλέμαχος, αλλά και ένας ακόμη άντρας. Και οι τρεις είναι μαυροφορεμένοι (δείτε εδώ την ιστορία πίσω από τον Ανδρέα Βρουλάκη τον οποίο υποδύεται).

Η φωτογραφία - spoiler του Βασίλη Μπισμπίκη από τα γυρίσματα του Σασμού

Βασίλης Μπισμπίκης Σασμός
Instagram / Βασίλης Μπισμπίκης

Η γυναίκα που ''εισβάλλει'' στη σειρά μαζί του

Εκτός από το όνομα του Βασίλη Μπισμπίκη θα έχουμε και άλλα ονόματα, που θα μας απασχολήσουν, όπως είναι η σύζυγος στη ζωή του Μαθιού, Έλενα Μαυρίδου.

Αποχωρούν οι:

O Δημήτρης Αλεξανδρής, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Γιώργος Χριστοδούλου, Γιώργος Τριανταφυλλίδης και ο Στέλιος Μάινας.

Δείτε επίσης: Ο ένας δολοφονείται και ο άλλος κλείνεται σε μοναστήρι - 2 συγκλονιστικές σκηνές του τρίτου κύκλου πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Εισβάλλουν οι:

O Βασίλης Μπισμπίκης και η Έλενα Μαυρίδου, που θα κάνει την αδερφή του Φαρμάκη.

Σασμός

Παραμένουν οι:

Δημήτρης Ημέλλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Μαρία Τζομπανάκη, Γιώργος Αμούτζας, Δημήτρης Λάλος, Ευγενία Σαμαρά, Δανάη Παππά, Μαρία Πρωτόπαππα, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Μιχάλης Αεράκης, Όλγα Δαμάνη, Στάθης Μαντζώρος, Αλίνα Κωτσοβούλου κι όλο το βασικό καστ.

Δείτε επίσης: Αβάσταχτος πόνος στον Σασμό - Ο Παύλος πετάει το πτώμα του Εύθυμη στη θάλασσα