Σασμός: Βρίσκουν το πτώμα του Ευθύμη - Θρίλερ με τον ύποπτο της δολοφονίας του

Αποκλειστικό!

Σασμός: Βρίσκουν το πτώμα του Ευθύμη - Θρίλερ με τον ύποπτο της δολοφονίας του

Αντώνης και Γιώργος στον Σασμό δεν έχουν σταματήσει να ψάχνουν τον εξαφανισμένο Ευθύμη Φαρμάκη. O Παύλος Βρουλάκης, όπως θα δούμε στα πρώτα επεισόδια, πέταξε το πτώμα του στη θάλασσα, σίγουρος πως δεν θα τον βρει ποτέ κανείς.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/TiVi Σήριαλ

Οι τύψεις θα κατατρώνε την ψυχή του Παύλου στα πρώτα επεισόδια της σειράς, που όχι μόνο σκότωσε τον αδελφικό του φίλο Ευθύμη Φαρμάκη, αλλά και όπως θα δούμε αναγκάστηκε να τον πετάξει στα ανοιχτά του Κρητικού Πελάγους. Ησυχος πως πλέον δεν θα πειράξει την οικογένειά του, θα συνεχίσει τη ζωή του, έχοντας τον όμως πάντα στο μυαλό του. Την ίδια στιγμή η αστυνομία θα έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει τον σκοτεινό άντρα και να τον συλλάβει, όμως τα ίχνη του θα έχουν χαθεί.

Μέρες αργότερα, δυο ψαράδες μαζεύοντας τα δίχτυα τους, θα δουν κάτι να βαράει πάνω στα βράχια, θα το πλησιάσουν με τη βάρκα τους και θα καταλάβουν πως πρόκειται για ένα πτώμα. Τρομαγμένοι θα καλέσουν την αστυνομία και στο σημείο αμέσως θα σπεύσει ο Γιώργος, ο οποίος και θα αναγνωρίσει πρώτος τον Ευθύμη Φαρμάκη. Ο Αντώνης θα μείνει εμβρόντητος, αλλά όπως θα πει και στη Μαρίνα, θα απογοητευτεί, γιατί πίστευε ότι η τιμωρία που του αξίζει δεν είναι ο θάνατος αλλά η φυλακή προκειμένου να σκεφτεί αυτά που έχει κάνει.

Δείτε επίσης: Χαμός στα νέα επεισόδια του Σασμού: «Πάνω από το πτώμα μου θα κάνετε Σασμό» - Έρχεται νέα βεντέτα

Οι υποψίες για τη δολοφονία του Ευθύμη στον Σασμό

Σασμός Ευθύμης δολοφονία

Η Αιμιλία θα είναι η πρώτη που θα ρωτήσει τον πρώην άντρα της, Παύλο Βρουλάκη, αν ήταν εκείνος που όπλισε το χέρι του εναντίον του Ευθύμη. «Μου είχες πει ότι θα τον εκδικηθείς, Παύλο, αν μάθεις ότι προσπάθησε να κάνει κακό σε δικό σου άτομο και λίγο καιρό πριν μάθαμε πως ήθελε να σκοτώσει τη Μαρίνα. Πες μου ότι το έκανες και σου υπόσχομαι να μείνει μεταξύ μας» θα του πει, αλλά ο Παύλος προετοιμασμένος για αυτή την ερώτηση, θα της απαντήσει αρνητικά. «Είχαμε τις διαφορές μας και δεν συμφωνούσα με τη ρότα που τραβούσε τα τελευταία χρόνια της ζωής του, αλλά δεν θα του αφαιρούσα τη ζωή. Εσύ έπρεπε να το ξέρεις αυτό, Αιμιλία».

Δείτε επίσης: Ο ένας δολοφονείται και ο άλλος κλείνεται σε μοναστήρι - 2 συγκλονιστικές σκηνές του τρίτου κύκλου πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Σειρά θα πάρει ο Αντώνης, που θα του κάνει την ίδια ακριβώς ερώτηση και θα εισπράξει εξίσου αρνητική απάντηση. Μάλιστα, ο αστυνόμος και η εισαγγελέας της Ανω Ποριάς θα μιλήσουν για τις κοινές τους σκέψεις και θα καταλήξουν πως όντως ο Παύλος είναι αθώος. «Δεν πιστεύω πως τον σκότωσε αυτός, Αντώνη. Τον ξέρω καλά τον Παύλο. Αν το είχε κάνει, θα φαινόταν» εξηγεί στον Φραγκιαδάκη και εκείνος δείχνει να συμφωνεί. Παρόλα αυτά, θα μπει στη διαδικασία να σιγουρευτεί για τα λόγια εκείνου. Χωρίς να χάσει καιρό, θα βρεθεί στο σπίτι του Παύλου. «Αντώνη, πώς από εδώ; Να σου ψήσω καφέ;» θα του πει με χαρά σαν τον δει στην πόρτα του και εκείνος θα απαντήσει «καλύτερα πέρνα από το τμήμα να τον πιούμε εκεί τον καφέ».

Οταν ο Παύλος τον ρωτήσει γιατί να φτάσει μέχρι εκεί, ο Αντώνης θα του αποκαλύψει πως θέλει τα αποτυπώματά του. «Για να διαλυθούν τελείως οι υποψίες μου για τον φόνο του Ευθύμη» θα πει αιφνιδιάζοντας τον άντρα απέναντί του.