Σκηνές σοκ στα νέα επεισόδια του Έρωτα Φυγά: «Η γυναίκα σου θα πληρώσει» - «Τρέχα να τον σταματήσεις»

Συνεχίζουμε τη σειρά εκεί που σταμάτησε

Σκηνές σοκ στα νέα επεισόδια του Έρωτα Φυγά: «Η γυναίκα σου θα πληρώσει» - «Τρέχα να τον σταματήσεις»

Στα νέα επεισόδια της σειράς, Έρωτας Φυγάς, ο Ιάσονας ενώνει τα κομμάτια του παζλ και φτάνει στο συμπέρασμα πως η Ευγενία κρύβεται πίσω από τη δολοφονική επίθεση στην Αλεξάνδρα και έτσι απειλεί να την κλείσει στη φυλακή.

Από την Γιάννα Παπανικολάου/TiVi Σήριαλ

Ο Ιάσονας πιστεύει πως η Αλεξάνδρα δεν είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της τότε στο δάσος και έτσι πάει στην αστυνομία και ζητάει τα στοιχεία της βαλλιστικής. Από εκεί μαθαίνει πως το όπλο ήταν του Μάρκου, αλλά σίγουρος πως εκείνος δεν θα έκανε κακό στην Αλεξάνδρα, σκέφτεται πως η ένοχη είναι η Ευγενία. Ετσι εισβάλει στο σπίτι τους και απαιτεί εξηγήσεις: «Γιατί προσπάθησες να σκοτώσεις την Αλεξάνδρα;».

Ο Μάρκος με τον Στέφανο τον κοιτάζουν και η Ευγενία δεν μιλάει. Ομως ο Ιάσονας φεύγει για να την καταγγείλει και απειλεί τον Μάρκο: «Η γυναίκα σου θα το πληρώσει αυτό που έκανε». Ομως ο Στέφανος λέει στον Μάρκο: «Θα τον αφήσεις να κλείσει στη φυλακή τη μάνα του παιδιού σου; Τρέχα να τον σταματήσεις» και εκείνος τρέχει να τον προλάβει και τον σταματάει έξω από την πόρτα του εισαγγελέα λίγο πριν τη χτυπήσει. Του ζητάει να μην καταδώσει τη γυναίκα του: «Σου δίνω τον λόγο μου πως δεν θα δεχτώ τις μετοχές που μου δίνει η μητέρα σου στην εταιρεία, αρκεί να μη βάλεις φυλακή τη μάνα του παιδιού μου». Ο Ιάσονας δέχεται και δίνουν τα χέρια. Κάποιος, όμως, τους παρακολουθεί και το επόμενο πρωί η αστυνομία συλλαμβάνει την Ευγενία και καλούν και την Αλεξάνδρα για κατάθεση.

Δείτε επίσης: Σπαραγμός στον Έρωτα Φυγά - Θρήνος για το μωρό της Αλεξάνδρας

Η Αλεξάνδρα σώζει την Ευγενία στον Έρωτα Φυγά

Έρωτας Φυγάς OPEN

Ο Μάρκος μαθαίνει για τη σύλληψη της Ευγενίας και πιστεύει πως ο Ιάσονας αθέτησε τη συμφωνία τους, ενώ ο Στέφανος πάει να βρει τον Ιάσονα και του ζητά εξηγήσεις. Εκείνος του λέει πως δεν είπε τίποτα σε κανέναν και σκέφτεται πως ίσως ο ίδιος ο εισαγγελέας είχε ακούσει τη συζήτησή τους. Και πράγματι έτσι συνέβη. Αργότερα, έξω από την πόρτα του εισαγγελέα, ο Μάρκος συναντά τον Ιάσονα και μην ξέροντας ακόμα την αλήθεια, του λέει: «Δώσαμε τα χέρια χθες και εσύ αθέτησες για άλλη μια φορά τη συμφωνία μας», αλλά αρνείται πως είπε κάτι και του λέει: «Σου ορκίστηκα στα παιδιά μου πως δεν θα κάνω τίποτα», ενώ ο Στέφανος μπαίνει μπροστά στον Μάρκο και του λέει: «Δεν το έκανε εκείνος».

Δείτε επίσης: Προδοσία! Βγαίνει με την ερωμένη του νεκρού πατέρα του μπροστά στα μάτια της μάνας του

Μέσα στο γραφείο ο εισαγγελέας, έχοντας τώρα μπροστά του την Αλεξάνδρα και την Ευγενία, ρωτάει την πρώτη: «Η Ευγενία Χικίμογλου ήταν εκείνη που σας πυροβόλησε;». Η Αλεξάνδρα αργεί να απαντήσει και η Ευγενία κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Εχει την τέλεια ευκαιρία να απαλλαγεί από εκείνη, αλλά τελικά καταθέτει ψέματα: «Μόνη μου τραυματίστηκα. Πιστέψτε με, αν με είχε πυροβολήσει, θα το είχα πει». Αν και ο εισαγγελέας δεν την πιστεύει, ωστόσο αναγκάζεται να αφήσει ελεύθερη την Ευγενία. Στο σπίτι η Μαργέτα ρωτά την Αλεξάνδρα για ποιο λόγο δεν είπε την αλήθεια για την επίθεση και εκείνη της απαντάει: «Ξέρω πώς είναι να είσαι φυλακή και να μην έχεις τα παιδιά σου! Καμία μάνα δεν θέλω να το ζήσει αυτό, ακόμα και η Ευγενία». Από την άλλη η θεία Νότα πιστεύει πως η Αλεξάνδρα προέβη σ’ αυτή την πράξη για λόγους εντυπωσιασμού: «Είμαι σίγουρη πως αυτό που έκανε η Αλεξάνδρα το έκανε για να τραβήξει το ενδιαφέρον του Μάρκου», όμως η Ευγενία είναι σκεπτική.