Σασμός - σούπερ αποκλειστικό: O γάμος Αργυρώ και Αστέρη καταλήγει σε τραγωδία! Το σατανικό σχέδιο του Αντρέα

Νέα σεζόν γεμάτη άσχημα γεγονότα

Σασμός - σούπερ αποκλειστικό: O γάμος Αργυρώ και Αστέρη καταλήγει σε τραγωδία! Το σατανικό σχέδιο του Αντρέα

Ο γάμος του Αστέρη και της Αργυρώς, όπως θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της σειράς Σασμός, δεν ολοκληρώθηκε γιατί οι εξελίξεις πρόλαβαν το ζευγάρι. Δεν θα αργήσει όμως η στιγμή που οι δυο τους θα ανακοινώσουν τους ανοιχτούς αρραβώνες τους.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/TV24

Αργυρώ, Αστέρης και Μαρίνα προσπάθησαν να κάνουν τον γάμο κρυφά από όλους, όμως τα τηλέφωνα που «βαρούσαν» για να τους ενημερώσει η Κατερίνα από την άλλη άκρη της γραμμής πως η Καλλιόπη δεν είναι καλά ανέβαλαν το μυστήριο. Οπως θα δούμε όμως στα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου, το ζευγάρι θα αποφασίσει να διεκδικήσει τη ζωή που του αξίζει και να παντρευτεί ή, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, να κάνει ένα ανοιχτό αρραβώνα στο καφενείο του Παντελή. Αφορμή θα σταθεί ο ερχομός του Αντρέα Βρουλάκη, ξάδελφου της Μαρίνας και του Παύλου.

Δείτε επίσης: Χαμός στα νέα επεισόδια του Σασμού: «Πάνω από το πτώμα μου θα κάνετε Σασμό» - Έρχεται νέα βεντέτα

Ο άνδρας όχι απλώς δεν θα συμφωνεί με το ενδεχόμενο του σασμού, αλλά θα είναι και αντίθετος στη σχέση του Αστέρη με την ανιψιά του, Αργυρώ. Οταν όμως συνειδητοποιήσει πως όλο το χωριό είναι απέναντί του, θα βάλει σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο. Θα δείξει σε όλους ότι μπορεί να μη συμφωνεί με τη νέα εποχή στις σχέσεις Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων, αλλά ότι την ίδια στιγμή δεν θα κάνει κάτι για να βλάψει το ερωτευμένο ζευγάρι. Σκοπός του θα είναι να σταματήσουν να τον υποπτεύονται για τυχόν χτύπημα εναντίον των Σταματάκηδων και να δράσει λίγο αργότερα, όταν τα πνεύματα θα έχουν ηρεμήσει.

Ο Αστέρης όμως, που δεν θα έχει πιστέψει ούτε λέξη από την ανακωχή που θα ανακοινώσει ο Αντρέας άτυπα, θα προτείνει στην Αργυρώ να παντρευτούν για να «χωνέψει» ο θείος της μια και καλή ότι η διχόνοια στην Ανω Ποριά δεν θα συνεχιστεί. «Πώς θα σου φαινόταν να ορίζαμε άμεσα την ημερομηνία του γάμου μας και να το γιορτάζαμε με έναν ανοιχτό αρραβώνα;», θα την ρωτήσει και θα συνεχίσει «έτσι θα δώσουμε και στον Αντρέα το μήνυμα που πρέπει να πάρει». Η Αργυρώ θα σοκαριστεί με τη δραστική του απόφαση, αλλά τελικά θα συμφωνήσει, αρκεί φυσικά να πάρουν και την ευχή της «καπετάνισσας».

Δείτε επίσης: Ο ένας δολοφονείται και ο άλλος κλείνεται σε μοναστήρι - 2 συγκλονιστικές σκηνές του τρίτου κύκλου πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Η Καλλιόπη μαθαίνει για τον γάμο στον Σασμό

Σασμός τρίτη σεζόν

«Πήραμε αυτή την απόφαση έπειτα από πολλή σκέψη. Θα κάνουμε έναν ανοιχτό αρραβώνα, εκεί θα ανακοινώσουμε τον γάμο και θα ορίσουμε την ημερομηνία» τονίζει στη μητέρα του ο Αστέρης και η Αργυρώ συμπληρώνει: «Για να δείξουμε και στον θείο Αντρέα πόσο όμορφα είναι όταν γιορτάζουμε όλοι μαζί, μονιασμένοι. Και αυτήν τη φορά είστε η πρώτη που το μαθαίνετε». «Να το κάνετε. Να αρραβωνιαστείτε και να παντρευτείτε! Και αυτήν τη φορά θα είμαι εκεί πρώτη απ’ όλους» τους απαντά και αυτό είναι το πρώτο μεγάλο βήμα στη σχέση της «καπετάνισσας» με τη νύφη της, αφού οι δυο γυναίκες στο μέλλον θα έρθουν πολύ κοντά.

Το ζευγάρι λίγο αργότερα θα μαζέψει συγγενείς και φίλους και θα ανακοινώσει την απόφασή του. Η συγκίνηση όλων θα είναι διάχυτη, μόνο ο Αντρέας θα δυσαρεστηθεί, αλλά θα προσπαθήσει να το κρύψει. Η αντίδρασή του όμως θα γίνει αντιληπτή από τον Παύλο και τον Αστέρη, γεγονός που θα τους βάλει σε περαιτέρω σκέψεις. Παρόλα αυτά, την επόμενη μέρα ο Αστέρης θα πει στον Παντελή πως σε μια εβδομάδα θα γίνει ο αρραβώνας του στο καφενείο του χωριού. Εκείνος και η γυναίκα του δεν θα χάσουν χρόνο, θα ξεκινήσουν αμέσως τις ετοιμασίες προκειμένου να ευχαριστήσουν τις δύο οικογένειες.