Σασμός - σούπερ αποκλειστικό: Ο Ανδρέας ανατινάζεται!

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα!

Σασμός - σούπερ αποκλειστικό: Ο Ανδρέας ανατινάζεται!

Το σχέδιο του Αντρέα αρχίζει να μπαίνει σιγά σιγά σε εφαρμογή. Ο ξάδελφος του Παύλου κάνει ό,τι μπορεί για να ενοχοποιήσει τους Σταματάκηδες, αυτήν τη φορά ανατινάζοντας το σπίτι του Παύλου. H Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό TiViSirias μας μεταφέρουν όλο το ανατριχιαστικό ρεπορτάζ για την συνέχεια της κορυφαίας σειράς του ALPHA, Σασμός!

Τόσο ο Παύλος όσο και ο παπα-Μιχάλης τον έχουν παρακαλέσει να μην προκαλέσει στο εξής τους Σταματάκηδες και εκείνος δείχνει να σέβεται τα λόγια τους. Στην πραγματικότητα όμως ο Αντρέας θέλει να τιμήσει το αίμα των Βρουλάκηδων που χύθηκε χωρίς λόγο. Ετσι αρχίζει να οργανώνει σχέδια που θα φέρουν τους εχθρούς του σε δύσκολη θέση. Ενα από αυτά είναι και η ανατίναξη του σπιτιού του Παύλου. Πώς θα γίνει αυτό; Όπως θα δούμε, ο Αντρέας αποφασίζει να μείνει στο σπίτι του ξάδελφού του μέχρι να φτιαχτεί το δικό του.

Στη συνέχεια θα πληρώσει έναν άγνωστό άντρα να πετάξει εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι εκείνου, όσο μάλιστα ο ίδιος θα είναι μέσα, για να φύγουν από πάνω του οι υποψίες και κάπως έτσι θα ξεκινήσει η παρεξήγηση. Ενας δυνατός θόρυβος θα ακουστεί σε όλο το χωριό και η Αργυρώ με τον Αστέρη, που θα βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το σημείο, θα σπεύσουν να δουν τι γίνεται. «Φωτιά στο σπίτι του θείου μου» θα πει στον Αστέρη και θα τρέξουν για να βοηθήσουν.

Σασμός - σούπερ αποκλειστικό: Ο Ανδρέας ανατινάζεται!

Το ζευγάρι θα δει τον Αντρέα μέσα να παλεύει με τις φλόγες και ο Αστέρης θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει με κόστος την ίδια του τη ζωή. «Είναι μέσα ο Αντρέας. Τι κάνει; Θα καεί... Αστέρη, μη!» θα είναι οι τελευταίες κουβέντες της, ενώ θα βλέπει τον μελλοντικό της άντρα να προσπαθεί να σώσει τον θείο της.

Σασμός: Ο Αντρέας παραδέχεται την αλήθεια!

Δείτε επίσης: Σασμός: Έσμιξαν οι εχθροί - Η φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη με τον Δημήτρη Λάλο από τα γυρίσματα

«Τα εγκαύματα είναι πρώτου βαθμού και επιφανειακά, θα τον κρατήσω εδώ για προληπτικούς λόγους» θα τονίσει ο Δημήτρης Μαραθάκης στο νοσοκομείο όταν εξετάσει τον Αντρέα, που θα θέλει να βγει από την πρώτη στιγμή. Ο Παύλος θα βρεθεί αμέσως δίπλα στον ξάδελφό του. Οταν την επόμενη μέρα βγει από το νοσοκομείο, οι δυο τους θα κάνουν μια ξεκάθαρη κουβέντα όπου ο Αντρέας θα ισχυριστεί πως πίσω από το χτύπημα είναι κάποιος από την οικογένεια των Σταματάκηδων. «Κόφ’ το, Αντρέα. Ο Αστέρης σε έσωσε» θα του πει ο Παύλος και ο Αντρέας θα του απαντήσει πως αναγκάστηκε να το κάνει γιατί ήταν μπροστά η Αργυρώ.

Σασμός - σούπερ αποκλειστικό: Ο Ανδρέας ανατινάζεται!

Η κουβέντα δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ. Ούτε όταν ο Παύλος του εξηγήσει πως όλοι έχουν άλλοθι. Λίγο αργότερα ο Αντρέας θα συναντηθεί με τον αδελφό του Τηλέμαχο και τον Λάζαρο όπου και θα παραδεχτεί πως εκείνος οργάνωσε την έκρηξη στο σπίτι του Παύλου για να ενοχοποιήσει τους εχθρούς τους. Μεταξύ άλλων θα ανακοινώσει πως στο εξής θα πρέπει να προσέχουν στις κινήσεις τους απέναντι στον Παύλο γιατί όπως θα πει «Ο Παύλος που κατέαμε απόθανε. Πήγε με τους εχθρούς μας και μας πέταξε στα σκουπίδια. Μαγειρεύει σασμό τόσο καιρό και δεν έχει καν ρωτήσει πρώτα τους δικούς του. Μας έχει διαγράψει. Πρόδωσε τη φαμίλια μας, τις ρίζες του. Δεν αξίζει να λέγεται Βρουλάκης... Αφήστε τώρα το τιμόνι σε εμένα»...