Καταφθάνει η μεγάλη πρεμιέρα - Επιστρέφει στον ALPHA η πιο πολυσυζητημένη σειρά

Και όχι δεν μιλάμε για τον Σασμό ή τον Παράδεισο των κυριών

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καταφθάνει η μεγάλη πρεμιέρα - Επιστρέφει στον ALPHA η πιο πολυσυζητημένη σειρά

Ο ALPHA τα τελευταία χρόνια έχει εντάξει στο πρόγραμμα του πολύ επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές. Όπως για παράδειγμα, Το Σόι σου, Μην αρχίζεις την μουρμούρα, Σασμός και πολλές άλλες που έμειναν στην ιστορία έχοντας γίνει viral στα social media και σχολιαστεί έντονα στο Twitter.

Μια από αυτές λοιπόν επιστρέφει με νέα επεισόδια και πρόκειται να βάλει περισσότερο "φωτιά" στα νούμερα τηλεθέασης του σταθμού...

Αυτή η σειρά του ALPHA επιστρέφει με νέα επεισόδια

Οι Οικογενειακές ιστορίες είναι μία ελληνική κοινωνική τηλεοπτική σειρά αυτοτελών επεισοδίων, παραγωγής 2010-2022, που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV από τις 25 Σεπτεμβρίου του 2010 μέχρι της 1 Ιουλίου του 2022.

Η σειρά παρουσιάζει διάφορα κοινωνικά θέματα καθημερινών ανθρώπων, με διαφορετικούς συντελεστές σε κάθε επεισόδιο να συμμετέχουν στη δραματοποίηση κάθε ιστορίας. Οι Οικογενειακές Ιστορίες έχουν προβληθεί κατά περιόδους από το 2010 έως το 2022, ενώ περιστασιακά έχουν προβληθεί και σε επανάληψη από το ίδιο κανάλι. Στη σειρά λαμβάνουν μέρος είτε γνωστοί είτε ερασιτέχνες ηθοποιοί, όπως επίσης και σπουδαστές υποκριτικής που αργότερα έγιναν γνωστοί στο ευρύ κοινό.

Να σημειωθεί πως η παραγωγή του έκτου κύκλου της σειράς χρηματοδοτήθηκε από το ελληνικό υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης ως έργο που πληροί πολιτιστικά κριτήρια όπως ορίζονται σε κοινή υπουργική απόφαση που αφορά την ενίσχυση της παραγωγής οπτικοακουστικών έργων στην Ελλάδα με το ποσό των 1.092.023,28 Ευρώ.

Λόγω των υψηλών ποσοστών που σημείωναν σε τηλεθεάση οι επαναλήψεις η παραγωγή της σειράς βρισκόταν σε αναζήτηση ηθοποιών. Όπως φαίνεται λοιπόν τα επεισόδια έχουν προχωρήσει, αφού ο ALPHA σε trailer που κυκλοφόρησε ανακοίνωσε πως σύντομα θα κάνει πρεμιέρα.