Βαρύ πένθος στον Σασμό: Τα ουρλιαχτά της Βασιλικής στο νοσοκομείο - «Τι έκανες;»

O Ανδρέας σπέρνει το θάνατο και τον τρόμο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βαρύ πένθος στον Σασμό: Τα ουρλιαχτά της Βασιλικής στο νοσοκομείο - «Τι έκανες;»

Ο Σασμός - ο Επίλογος, έρχεται μέσα από την συχνότητα του ALPHA για να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Μπορεί να έχουν βγει πολλά spoilers σχετικά με τον τρίτο κύκλο, ωστόσο, το νέο trailer που κυκλοφόρησε αποδεικνύει πως κανείς δεν περιμένει αυτά που έρχονται...

Η Αργυρώ και ο Αστέρης θα δουν για ακόμη μια φορά την ζωή τους να γυρνάει τούμπα. Λίγο πριν προλάβουν να περάσουν βέρες, θα τους βρουν πολλές συμφορές!

Ο Ανδρέας έρχεται για να πάρει εκδίκηση, ενώ η αποκάλυψη της δολοφονίας του Στεφανή και το παιδί του Νικηφόρου, φέρνει ακόμη νέες συμφορές στην οικογένεια των Σταματάκηδων.

Στο νέο trailer που κυκλοφόρησε, είδαμε μερικές από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές του Σασμού. Ανατριχιάζει ωστόσο περισσότερο από όλες η στιγμή που ο Νικηφόρος αποκαλύπτει στην Βασιλική πως έκανε το χρέος του και πυροβόλησε τον Μαθιό. Εκείνη μη γνωρίζοντας αν ζει η αν πέθανε σπαράζει και τα ουρλιαχτά της ακούγονται σε όλο το νοσοκομείο.

Λίγο αργότερα ο Νικηφόρος θα μάθει πως πυροβόλησε τον πατέρα του και όχι τον... θείο του όπως μέχρι προσφάτως θεωρούσε! Μετά τις αποκαλύψεις αυτές όμως... ο Νικηφόρος θα πέσει νεκρός μπροστά σε όλους.

Από την άλλη τόσο η Μαρίνα όσο και ο Αστέρης θα απειλήσουν τον Αντρέα πως αν κάνει το παραμικρό για να ξεκινήσει και πάλι βεντέτα θα τους βρει μπροστά του (αυτός είναι ο λόγος όμως που μισεί τους Σταματάκηδες).

Επίσης, το πτώμα του Ευθύμη θα ξεβραστεί στη ακτή την ίδια ώρα που η αδερφή το θα πατήσει το πόδι της στην Κρήτη και εκτός του ότι θα διεκδικήσει την περιουσία του θα προσπαθήσει να βρει τον δολοφόνο του.

Δείτε επίσης: Ξύλο, αποβολή κι ένας φόνος - 10 ανατριχιαστικές σκηνές από τα πρώτα επεισόδια του Σασμού πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Αυτό είναι το trailer του Σασμού λίγο πριν την πρεμιέρα