Η Παραλία (19/9): Τεράστια ανατροπή - Στη φόρα το σκοτεινό παρελθόν της Ρηνιώς

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η Παραλία (19/9): Τεράστια ανατροπή - Στη φόρα το σκοτεινό παρελθόν της Ρηνιώς

Η Παραλία, η νέα σειρά της ΕΡΤ, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού και ήδη έχει αποκτήσει κάποιους πιστούς τηλεθεατές οι οποίοι περιμένουν με ανυπομονησία κάθε καινούριο επεισόδιο (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει). Σήμερα, Τρίτη 19/9, το βράδυ, έρχεται ακόμη ένα, το οποίο στόχο έχει να ανατρέψει τα πάντα.

Οι αποψινές (19/9) εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Η Παραλία

Επεισόδιο 12

Η Υπατία και ο Γιώργος εξακολουθούν να συζητούν για το μέλλον τους κάνοντας όνειρα για έναν ευτυχισμένο έγγαμο βίο. Ωστόσο, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και οι αποφάσεις που πρέπει να πάρουν δεν είναι πάντα εύκολες. Ο Παύλος, παρά το περιστατικό με τον Λώλο, εξακολουθεί να βρίσκεται με την Καίτη, ενώ παράλληλα ο Διονύσης αναζητεί πληροφορίες για την κρυφή σχέση του γιου του, κάνοντας μια επίσκεψη στον Αρβανιτάκη. Ο Καραχάλιος αποφασίζει να αντιμετωπίσει ανοιχτά τη Μαρία σχετικά με το ύποπτο παρελθόν της Ρηνιώς και οι αποκαλύψεις που ακολουθούν ανατρέπουν τα πάντα.

Η Παραλία εξελίξεις εβδομάδας ΕΡΤ

''Σούσουρο'' με τη φωτογραφία της εγκυμονούσας Δανάης Μιχαλάκη από τα γυρίσματα

Η Δανάη Μιχαλάκη διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής τόσο σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά της, όσο και τα προσωπικά της με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της να αποτελεί την πιο πρόσφατη - ευχάριστη είδηση, που κυκλοφόρησε για εκείνη.

Η ηθοποιός παράλληλα πρωταγωνιστεί στην σειρά ''Η παραλία'' της ΕΡΤ με τα πρώτα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει από πέρυσι, που η Δανάη Μιχαλάκη δεν ήταν ακόμα εγκυμονούσα (δείτε εδώ το φύλο του μωρού).

Το σίριαλ έκανε πρεμιέρα και έτσι οι ηθοποιοί βρίσκονται σε συνεχή γυρίσματα για τα επόμενα επεισόδια. Με φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε στο instagram είδαμε τη Μιχαλάκη με φουσκωμένη κοιλίτσα, στα backstage να παρακολουθεί κάποιο γύρισμα, στην καλύτερη φάση της ζωής της.

Δανάη Μιχαλάκη -  Παραλία - Γυρίσματα - Εγκυμοσύνη