Κάνε ότι κοιμάσαι: «Έλεος! Άι σιχτίρ» - Σάλος με την gay ερωτική σκηνή στη σειρά της ΕΡΤ

Έξαλλοι στο twitter

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κάνε ότι κοιμάσαι: «Έλεος! Άι σιχτίρ» - Σάλος με την gay ερωτική σκηνή στη σειρά της ΕΡΤ

Το βράδυ της Τρίτης 19/9 προβλήθηκε το τέταρτο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ, Κάνε ότι Κοιμάσαι, και ήταν ανατρεπτικό! Η Αμάντα είδε τον πατέρα της σε ερωτικές στιγμές με τον γυμναστή του σχολείου και το σοκ ήταν μεγάλο, όχι μόνο για την πρωταγωνίστρια, αλλά και για τους τηλεθεατές.

Υπήρχαν εκείνοι οι οποίοι αποθέωσαν τον σεναριογράφο και τον σκηνοθέτη για την εξέλιξη αυτή, ενώ υπήρχαν και εκείνοι οι οποίοι θεώρησαν πως δεν θα έπρεπε να προβληθεί κάτι τέτοιο στην τηλεόραση. Βέβαια, υπήρχαν και εκείνοι που απλώς έμειναν άναυδοι με την τροπή που πήρε η υπόθεση (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε).

Οι αντιδράσεις στο twitter για την gay ερωτική σκηνή στη σειρά Κάνε ότι κοιμάσαι

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Μια μαθήτρια κατηγορεί τον διευθυντή του σχολείου ότι σκότωσε τον γυμναστή. Η Έφη δεν κρύβει την απέχθειά της για τον Σταματάκη, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τον άσχημο χωρισμό των γονιών της και προσπαθεί να εξηγήσει στην Αστυνομία το ένστικτό της, παρά την πίεση της μητέρας της. Στις κατηγορίες της εμπλέκει και την Πέρσα, κατηγορώντας τον διευθυντή ότι κοιμάται μαζί της.

Ο Σταματάκης έχει αρχίσει και ανησυχεί με την τροπή της έρευνας και τη δημοσιότητα της υπόθεσης και ζητάει τη βοήθεια του Βασίλη, ο οποίος τον καθησυχάζει. Ζητάει επίσης από τους καθηγητές του να προσέχουν πώς μιλάνε για την υπόθεση που κλονίζει τη φήμη του
σχολείου του.

Ο Χρήστος ζητάει τη γνώμη του Νικόλα πριν από την κατάθεσή του. Αναρωτιέται αν πρέπει να μιλήσει με κάθε λεπτομέρεια. Ο Νικόλας συνειδητοποιεί ότι ο Χρήστος είδε εκείνο το βράδυ κάποιες ύποπτες κινήσεις του Βασίλη, μετά τον φόνο του γυμναστή. Ο Βασίλης παγιδεύει, όμως, τον Χρήστο με την κατηγορία της διακίνησης ουσιών μέσα στο σχολείο, μια κατηγορία που γίνεται η αφορμή για να συγκρουστεί ο Νικόλας με τον διευθυντή του.

Η Μπετίνα πληροφορείται από τη θεία της ότι κάποιος προσπαθούσε να μάθει πρόσφατα πληροφορίες για εκείνη και αγχώνεται με το ποιος είναι αυτός που ψάχνει το παρελθόν της. Η Δάφνη αγνοεί τη σχέση του Ίκαρου με τον δολοφονημένο γυμναστή και ζητάει τη βοήθειά του για να στηρίξουν τον Σταματάκη.

Του εξηγεί ότι υπάρχει σχέδιο δυσφήμισης του διευθυντή, λόγω του σχεδίου του Δ.Σ. να βρουν αφορμή και να τον αντικαταστήσουν. Όταν ο Ίκαρος ζητάει εξηγήσεις από τη Δέσποινα, εκείνη επιβεβαιώνει τις πληροφορίες της Δάφνης και παραδέχεται ότι δεν ζητάει διαζύγιο από τον άνδρα της, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι θα ανανεωθεί η θητεία του χωρίς τις λάθος εντυπώσεις.

Κανένας, όμως, δεν μπορεί να απαντήσει για το ποιον εκβίαζε πραγματικά ο γυμναστής. Πώς αντιδρά ο Ίσσαρης στις απειλές του Λημνιού; Πού θα μπλέξει τον Λάκη ο ασφαλιστής του; Για ποιον ενδιαφέρεται ερωτικά η κόρη του Νικόλα και για ποιο λόγο πρέπει να το κρύψει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε ότι κοιμάσαι: Δάφνη και Ίσσαρης έρχονται πολύ κοντά - Ο Ίκαρος συγχωρεί τον Μάκη

Κάνε ότι κοιμάσαι (18/12): Ποιο εμπόδιο θα συναντήσει ο Πέτρος στην παγίδα που πάει να στήσει στον Λημνιό;

Κάνε ότι κοιμάσαι: Δύσκολες ώρες για τον Κάσδαγλη - Τα 2 νέα επεισόδια πριν παιχτούν στην ΕΡΤ

Κάνε ότι κοιμάσαι (20/11): Ο Σταματάκης κατηγορεί τον Κάσδαγλη για τον φόνο

Κάνε ότι κοιμάσαι (13/11): Η Δέσποινα ζητάει από τον Νικόλα να πει ψέματα στην Αστυνομία

Κάνε Ότι Κοιμάσαι (23/10): Η Μαργαρίτα ψάχνει τρόπο να ξεπεράσει τον φόβο της και να μιλήσει για τον φόνο του γυμναστή

Κάνε ότι κοιμάσαι (16/10): Ο Νικόλας αντιδρά στη σχέση της κόρης του με τον Πέτρο

Κάνε ότι κοιμάσαι (9/10): Ο Σταματάκης φοβάται ότι το περιστατικό του φόνου έχει τρομοκρατήσει την κόρη του

Κάνε ότι κοιμάσαι (3/10): Η σχέση του Νικόλα με την Πέρσα γίνεται πιο τρυφερή

Κάνε ότι κοιμάσαι (2/10): Η σχέση του Ίκαρου και του γυμναστή φέρνει νέες ανατροπές