Γη της Ελιάς σούπερ αποκλειστικό: «Έχεις και φωτογραφίες της στο κινητό σου;» - Η Μαρίνα και ο Μάνος χωρίζουν για μια γυναίκα!

Το παιδί τους γεννιέται νεκρό

Γη της Ελιάς σούπερ αποκλειστικό: «Έχεις και φωτογραφίες της στο κινητό σου;» - Η Μαρίνα και ο Μάνος χωρίζουν για μια γυναίκα!

Το περιοδικό TvSirial και η Μαρία Μεταξητινού έχουν αποκλειστικό «βόμβα» για την Γη της Ελιάς! Από πολλά κύματα περνάει η σχέση της Μαρίνας με τον Μάνο. Το πιο αγαπημένο ζευγάρι της σειράς δοκιμάζεται και φτάνει μέχρι τον χωρισμό, ενώ ένα ακόμα τραγικό γεγονός χαλάει την ευτυχία τους.

Η Μαρίνα βρίσκει κάτι στο κινητό του Μάνου που την εξοργίζει. Ανακαλύπτει κάποιες γυμνές φωτογραφίες μιας γυναίκας και αμέσως του κάνει σκηνή ζηλοτυπίας: «Τι είναι αυτά, δεν ντρέπεσαι; Δεν φτάνει που με απατάς έχεις και φωτογραφίες της στο κινητό σου;», του λέει. Ο Μάνος τα χάνει και προσπαθεί να της εξηγήσει: «Μαρίνα, τι είναι αυτά που λες, δεν έχω μάτια γι’ άλλη γυναίκα και το ξέρεις», της απαντάει, όμως η Μαρίνα είναι ανένδοτη: «Α, ναι; Κι αυτές τι είναι; Ποια είναι αυτή, μου λες;», ουρλιάζει. Ωστόσο σύντομα θα ανακαλύψει όλη την αλήθεια πίσω από τη μυστηριώδη γυναίκα, η οποία είναι μια εργάτρια στους ελαιώνες, που είναι ερωτευμένη με τον Μάνο κρυφά:

«Δεν φταίω. Πού ήθελες να ξέρω ότι αυτή είναι ερωτευμένη μαζί μου; Ούτε που την ξέρω. Το έκανε επίτηδες για να μας δημιουργήσει πρόβλημα, δεν το καταλαβαίνεις;», υποστηρίζει και την καθησυχάζει: «Σε παρακαλώ, αγάπη μου, ηρέμησε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος, πίστεψέ με. Ασε που σήμερα κιόλας αυτή θα πάρει πόδι από τη δουλειά». Η Μαρίνα όμως, είτε επειδή δεν πείθεται είτε από εγωισμό, ζητά από τον Μάνο να χωρίσουν: «Σε παρακαλώ, δεν μπορώ ν’ ακούσω άλλες δικαιολογίες. Θέλω να χωρίσουμε. Φεύγω να σου αδειάσω τη γωνιά», του λέει κι ετοιμάζει τη βαλίτσα της για να φύγει από σπίτι και να πάει να μείνει στο δικό της. Ο Μάνος τρελαίνεται και συνεχίζει να της τονίζει:

Γη της Ελιάς σούπερ αποκλειστικό: «Ποια είναι αυτή μου λες;» - Η Μαρίνα και ο Μάνος χωρίζουν για μια γυναίκα!

«Δεν έχεις να πας πουθενά. Σου λέω αλήθεια και το ξέρεις ότι δεν έχω κάνει τίποτα. Ηρέμησε σε παρακαλώ και δες καθαρά την αλήθεια», αλλά η Μαρίνα είναι ανένδοτη και μάλιστα ετοιμάζεται να μιλήσει στην Αγγελική για το διαζύγιο: «Θα πρέπει να μιλήσω και στο παιδί», του υπενθυμίζει. Ο Μάνος, ωστόσο, σε μια ύστατη προσπάθεια της κάνει κατάθεση ψυχής και της ζητά ταπεινά συγγνώμη: «Μαρίνα μου συγγνώμη, δεν ήθελα να σε στενοχωρήσω, έπρεπε να πετάξω αυτές τις φωτογραφίες και να σου μιλήσω. Ομως δεν ήθελα να σε ταράξω για κανέναν λόγο. Σ’ αγαπώ πιο πολύ κι απ’ τη ζωή μου». Τελικά η Μαρίνα λυγίζει μετά από αυτό και συγχωρεί τον Μάνο για την επιπολαιότητά του.

Δείτε εδώ τα πρώτα 6 επεισόδια της σειράς πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Τραγικός επίλογος στην Γη της Ελιάς: Το παιδί τους γεννιέται νεκρό…

Ωστόσο δεν προλαβαίνουν να ηρεμήσουν από αυτή τη φουρτούνα, κι έρχεται ένα νέο πραγματικό «τσουνάμι». Η Μαρίνα αρχίζει να πονάει και ο Μάνος τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, όπου η κοπέλα γεννάει πρόωρα, αλλά το παιδί γεννιέται νεκρό: «Καλύτερα να της το πείτε εσείς», του λέει ο γιατρός. Η Μαρίνα δεν γνωρίζει τίποτα, δεν ξέρει ότι το παιδί της έχει πεθάνει. Οταν συνέρχεται από το χειρουργείο, μπαίνει ο Μάνος στο δωμάτιο για να τη δει κι εκείνη με μια λαχτάρα τον ρωτάει: «Είδες το παιδί μας;». Ο Μάνος λυγίζει, βάζει τα κλάματα και την αγκαλιάζει. Η Μαρίνα καταλαβαίνει τι έχει γίνει και καταρρέει. Μετά απ’ αυτό η σχέση τους θα μπει σε ένα δύσβατο μονοπάτι, καθώς η Μαρίνα πέφτει σε κατάθλιψη και άρνηση για οτιδήποτε...